29september.

det är tisdag och då vet väl alla vid det här laget vad som menas, lina och spirit dag!   

dagen - skola - love - rida spirit - rida lektion på prisse - hem - och nu, sova!

l.


28september.

dagen - skolan - pannkaka hos olivia - hem byta om - innebandy!
idag på innebandyn fick vi reda på att om vi inte hittar nya innebandy tränare inom treveckor, så kommer vi inte ha något lag kvar.. så snälla träna oss någon?   aja, nu ska jag ducha sen räkna matte sen väntar sängen. pussen

l.


film med love.

har precis kommit hem ifrån love, vi tittade på hannah montana the movie. filmen var helt okej, nu är jag trött och fryser och ska ta och krypa ner i sängen under ett varmt täcke.    godnatt

l.


27september.

mycket trevlig kväll hos olivia igår, vi busade åt mat och hade kul. jag sov där inatt och har precis kommit hem, nu ska jag ta och hoppa in i duchen och sen ska jag åka till love och titta på film. funderar faktist på om jag skulle köpt en b&j och tagit med, pussssss.

l.


tjejkväll hos olivia.

ya0, då var det tjejkväll hos olivia. vi har precis lagat färdigt maten och nu ska jag ta och äta, sen sover jag hos love. men ha det kuuuuuuuuuung!

l.


olivias bilder är kung!


hudiksvall med robban och frida.












dagens inköp!
* ett lila skärp,
* svarta tights,
* en bh,
* en blå/grön tunika,
* en svart tubkjol,
* en svart cardigan(?),
* en grå kofta,


26september.

shulu,         nu åker jag iväg till hudik med min kära bror och frida. hörs när jag kommer hem.

ljusdal suger.

då var man hemma efter en grymt tråkig kväll på ljusdal..          åkte till kläppa en sväng först med sara och love, där träffade vi petra, olivia, sofie, signe och hanna. var på kläppa en stund sen åkte vi ner på ljusdal, det var inte mycket folk där men kom mer folk senare. vi var på postplan en sväng sen åkte vi till statoil och köpte glass, sen åkte jag, hanna och signe tillbaka till kläppa igen och la oss i sofforna och typ somnade. nu har jag precis kommit hem och ska ta och lägga mig nu. sweeeet dreams,         pusssssssssen.

l.


bara för att jag är ego och bara har egobilder.


25september.

ayee, skolan idag var väl okej. hade spanska prov idag gick inte bra jag ska sluta på spanska! hade även engelska redovisning gick åt skogen det med.. jag hatar att ha muntliga redovisningar inför alla i klassen och särskilt på när det är på ett annat språk. aja, nu är jag iallafall hemma och har haft idrotts val på älvvallen, nu ska jag städa mitt rum sen ska jag åka till love för att träffa sara och henne. sen ikväll blir det kläppa med tjejerna, ha det kuuuuuuuuung!

l.

kläppa.

hemma från kläppa nu,     det var inte särskilt kul där men det duger. vi tittade på idol och ja chillade. nu är jag grymt trött och ska sova, nattinatti.

l.

24september.

idag är det torsdag och då är det hemstudiedag för mig.  vaknade först vid åtta då gick jag upp och loggade in, sen somnade jag om igen. vaknade sen igen vid halv tolv, då gick jag upp och åt. sen så har jag bara legat i sängen och gjort engelska, och chillat.  nu ska jag ta och byta om och fixa mig för jag och love ska ner på byn och äta lite lunch, sen efter det får vi väl se vad som händer.               aja, nu måste jag skynda mig för love är hungrig.              pussssssen'

l.

innebandy innebandy innebandy!

jag älskar innebandy så är det bara!                har nyss vart på träning gick väl bra men jag kunde inte skjuta idag, missade målet totalt. aja, har tittat lite på innebandy klubbor nu och har hittat en sjukt snygg fatpipe klubba nu för 650:- tror jag det var, inte så farligt. men nu ska jag ta och lägga mig, pusssssss.

l.


jag tycker den är grymt snygg!


23september.

skolan idag, hade sv/so redovisning först gick helt okej. sen åt vi megasuperäcklig lunch, men efter lunch hade vi tjejgrupp med cissi och det var bra. sen lite engelska med lisa. stannade en timme efter skolan för att vänta på bussen med sara, spelade basket medans det är jag kuuuuung på. :D              aja, nu är jag hos sara och vi ska äta något sen senare ikväll blir det innebandy träning.    juste för er som har ljusdalstidningen hemma läs INTE den, jag är med på bild och ser ut som skit för jag blundar..       pusssssss

l.

22september.

lina och spirit dag!             började med skolan, NO-prov -.-    men det gick väl helt okej, hinner inte skriva så mycket jag måste sova innan jag somnar här, aja har iallafall vart en sväng med hanna, alice, love och sara också. sen vart det stallet. men godnatt.

l.

träning.

yeeeeeeee!    

innebandyn har börjat för säsongen och det är kuuuuuung :D     grymt kul träning idag med tjejerna och barbie, han trodde hans lag hade träning på giganten så han åkte dit så han fick träna med oss, men vi älskar han ändå. nu ska jag plugga lite NO har prov imorgon känner mig inte så förberedd men det är bara att träna. pussssen

l.

21september.

hellu,     skolan idag helt okej men känner fortfarande att jag ligger en hel del efter. hade idrott sista timmen, vi var på älvvallen och hade friiiiiiiiidrott -.-'   nu är jag hos love och hon håller på och lagar mat till oss, sen ska vi plugga och efter det blir det första innebandy träningen för säsongen, vet inte än vilka som kommer träna oss men träning är det iallafall.     pusss

l.


ny header.

då har jag fixat ny header, kommentera vad ni tycker om den.     nu är jag faktist rätt trött och funderar på att gå och lägga mig. pussen ;*

l.

20september.

sov hos sara inatt, har vart riktigt chill.    vi började med att hyra en film när jag kom, köpte även godis och massa andra onyttiga saker. sen gick vi till sara, satt vid datorn och tittade på filmen. filmen var väl helt okej, kommer inte ihåg vad den heter men det var någon som zac efron var med i. efter filmen satt vi vid datorn och sen gick vi och la oss vid tre kanske. vaknade vid elva i morse, vi tryckte på en film och låg i saras soffa och chillade. tittade på fyra filmer idag, somnade gjorde jag också. jag åkte hem vid halv sex kanske. när jag kom hem har jag pluggat lite sen har jag ätit och bara suttit och haft allmänt tråkigt. nu funderar jag på att göra en ny header och det ska jag nog göra.

l.

19september.

ayee, inatt sov signe här mys!   igår var vi hos petra och typ chillade, vi spelade fotboll på stenhamre och ja var sociala med varandra, det var iallafall super kul. tack för kvällen tjejer. jag och signe kom hem vid två, när vi kom hem gick vi och la oss och sov på engång.

imorse när vi vaknade åt vi sen la vi oss igen och tittade på film, "män som hatar kvinnor" det är en riktigt hemsk film ska ni veta, ni som inte sett det. aja, sen åkte signe jag satt här att antal timmar sen vid fem tiden åkte jag till stallet och red. kom hem vid halv sju. nu sitter jag här igen och har precis duchat och väntar på att få lite mat i magen. sen bär det av till sara för att sova där, hadetbra.


  en rid tur på spirit.



l.


17september.

nu är jag trött så att alla vet och nu ska jag sova om ni vill veta.   

l.

att en saknad kan vara så stor.

jag fattar inte, allt du gjort och skrivit har gjort mig så glad och helt plötsligt så börjar du ljuga för mig. du säger att du inte ljuger men du gör det, och jag fattar inte hur du kan. du är det sötaste jag vet och kommer förmodligen alltid att vara den sötaste jag vet. jag saknar dig så obeskrivligt mycket.

l.

16september.

mmh..     skolan idag helt okej, känner att jag ligger lite efter nu med so:n men imorgon är det hemstudiedag så då ska jag jobba på som bara den. efter skolan var jag med sara, också var vi med love en liten stund också. vi satt vid datorn typ hela tiden, men senare på kvällen har vi vart på kläppa och tittat på idol. men tittade inte färdigt så jag åkte hem och satt mig här istället. nu sitter jag och funderar och vill verkligen att det ska bli lördag på engång! nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och titta på film.

l.


15september.

lina och spirit dag idag! (:                
först idag vart det skolan ganska chill ja0. efter solan vart det iallafall ner till pappa en sväng på hans jobb för att sola solarium blir nog så imorgon också hoppas jag. sen hem och äta, senare stallet. först red jag spirit ute i skogen sen red jag prisse på lektionen. det går bättre och bättre att rida prisse tycker jag. efter stallet skulle jag ha åkt till frida och tittat på idol med henne och robban, men jag hann inte så jag åkte hem duchade och tittade andraavenyn istället. nu ligger jag i sängen och ska snart sova. 
längtan blir större och större för varje dag som går.

l.


14september.

ayee, idag har det vart en chill dag, först skolan helt okej. på idrotten idag sprang vi 5kilometer ganska jobbigt jao, efter vi sprungit åkte jag ner på pappas jobb och solade solarium ska fortsätta med det så jag får lite färg på mig.  sen vart det iallafall hem och ducha sen tillbaka på skolan för att ha utvecklings samtal.  nu är jag hemma och har ätit för ett tag sen och ska snart lägga mig och titta på film.

saknaden blir större och större för varje dag som går.

l. 

13september.

yes, inatt sov jag hos sara igår var det as kul även idag. vi har vart med honken, walle och ivar i hela två dagar. vi var också med erik en stund igår kväll :D idag gick vi upp tidigt för vi skulle på gudstjänst i kyrkan sen var det någon träff på församlings gården för alla som ska konfirmera sig. efter det gick vi till sara och sen har vi legat på studsmattan hela dagen. nu är jag hemma och min älskade bror har kommit hem! :)    har saknat han hur mycket som hellst, jag fick också ett jätte fint armband av han. men nu har jag inte tid att blogga, för jag ska ducha sen ska jag gå ut och gå med alfons kusinens hund. ha det bra.

l. 


12september.

tjuluu,     har precis kommit hem ifrån love nu, jag sov där inatt. igår var vi hos sara eller love och signe var inne på ljusdal med folk, sara var hemma hos christian och jag var hemma hos sara med ivar, walle och pontus. vi hoppade matta och typ gjorde inget, dom mobbade mig för att jag inte kan hoppa studsmatta så dom kallade mig lina talanglös -.-' aja, senare kom signe och love också till sara men sara var inte där ;p vi åkte hem vid elva tror jag.  nu sitter jag här och ska snart fixa mig för jag ska åka till sara och vara med henne och hennes c00la bror. ikväll ska jag till kusin på "fest" ska dit och äta också ska jag passa wille och clara, om det inte är kul där så åker jag nog till sara, och om vi har skjus så ska kanske åka till järvsö, det är iallafall vad love vill men vi får se. ;) ha det bra, pusseN.

l.


10september.

hejsan, idag har vi haft hemstudiedag gick helt okej. jag var hemma och sov en stund först sen så åkte jag till skolan vid lunch, också var jag där hela eftermiddagen. efter skolan åkte jag till love en sväng sen hem till mig och satt vid datorn en stund. sen var jag ner på kicksaloon med mamma och pappa och åt sen åkte jag till kläppa med sara. där tittade vi idol och träffade folk. :) nu har jag precis kommit hem och sitter här och ska alldeles snart ta och ducha sen ska jag lägga mig.      imorgon är det skolan sen kanske det blir hampus lan(?) får se vad som händer, det märks väl. ha det bra.

l.

                                                                                              

09-09-09

hellu, hinner tyvärr inte skriva så mycket idag heller. men idag var det skolan sen ner på ljusdal med olivia och love, vi mötte också petra och sofie där. sen hem och äta nu på kvällen har jag precis bakat och ätit en nybakad äppelpaj och tittat på idol, yummie. nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta på film. 

 

förresten måste jag säga att jag saknar min älskade broder mer än mest, han betyder allt för mig. men snart kommer han hem, längtar!

l.

8september.

idag var det stallet hela eftermiddagen efter skolan och jag hinner inte blogga nu, måste sova.
godnatt.

l.


7september.

shuluu, idag har det vart en skön dag, yee. först skolan det var kul ja0, efter skolan ner på ljusdal med love där vi mötte petra och sofie. åkte hem till dom för dem skulle äta, sen vart det skolskogen. vi eldade åt chips och chillade, det var väldigt trevligt. nu är jag hemma och funderar på att ta och lägga mig är sjukt trött. men vi hörs väl nått imorgon jao, godnatt sweetdreams.

l.


hudikmarknaden.

yee! vart helt ändrade planer för dagen, det vart hudik marknaden med hanna och love istället. där träffade vi petra, sofie och olivia också. :) vi gick runt och tittade sen efter ett tag gick vi och kollade på hockey med ante, martin, fredrik och ante. vet inte vilka som vann men det var trevligt. sen efter det så typ chillade vi också gick vi och åt. sen gick vi ner till station och var sociala med järvöborna, också tog vi bussen hem tjugo över sju. bussen hem var kung. nu är jag hemma och snorar ;p imorgon blir det skola, jag orkar egentligen inte men jag måste.. men nu ska jag ta en duch sen ska jag lägga mig och sova, ha det bra.

l.


6september.

hellu,  har precis vaknat upp efter en trevlig kväll nere på ljusdal. det var mycket folk ute och det var kul, åkte nog hem nån gång vid halv ett. nu är även min förkylning värre, jag är hur snorig som helst också är det den där dumma hostan också.. får se om jag går till skolan imorgon känns inte som så just nu iallafall. aja, snart kommer farmor, farfar, margit och torgny hit så då ska jag väl fika en sväng med dom, sen blir det nog en sängliggande dag för mig.

l.

saknar oss. <3







matlagning.

nu är matlagningen i full gång, har precis varit och handlat så nu ska jag laga lite mat. snart kommer love hit igen hon åkte nyss hem för att äta men snart kommer hon och då ska vi nog fixa oss sen göra något, men vet inte riktigt om jag orkar för jag är förkyld och helt död. hosta har jag också.. nu ska jag fortsätta med min mat, får hoppas att det smakar bra då, pussen.

l.

5september.

hellu,  igår var det väl en ganska okej dag, sov hos love först sen så var vi hemma och typ sov. sen åkte jag hem och fixade mig, sen kom signe och love till mig vi åkte ner på erguns och åt kebab vi träffade även olivia och hanna där. :) sen gick vi till coop och köpte godis sen drog vi till järvsö, hem till martin. där var det lan och dom var inte sociala. så signes mamma kom och hämtade oss efter en kvart typ. då åkte jag och love på kläppa, det var trevligt, eller ja trevligare än i järvsö. vi gick hem till mig och sov runt tolv.

nu är vi hos mig vi vaknade runt elva, och sen vi vaknade har vi bara suttit framför en varsin dator och chillat. ikväll ska vi kanske va med martin om han kommer, annars åker vi väl ner på ljusdal och hittar på nått. :)  men nu ska jag ta och gå upp och äta lite mat, ha det bra.

l.

äntligen hemma! =D

hellu, nu är jag äntligen hemma! det var nog det bästa med hela veckan att få komma hem. :D veckan har varit jobbig, kall och eländig. nu har man blivit sjuk och öm i hela kroppen. jag har saknat min säng mest och jag orkar inte blogga just nu, jag är grymt trött och ska äta glass så kanske det halsonda försvinner för en stund. bilder och sånt kommer sen för nu är det bara glass som finns i min hjärna, så jag orkar inte tänka på nått annat. inatt sover iallafall jag hos love och då ska jag även försöka redigera en ny header så det bli en liten uppdatering. hörs!

l.


RSS 2.0