brb, turkiet!

:D!

turkiet!

tänkte bara säga att imorgon åker jag till turkiet, så ni får ha det så bra här hemma.
vi hörs om en vecka, bloggar om jag får tid och lust! puss
/ LINA!:D



midsommarafton i bilder.

dagen började hos sofie grillning,tipspromenad,5-kamp,dans runt midsommarstången&en massa saker, fortsatte sen in på ljusdal till ante/evelina.
tack för kvällen alla, jag mår bra igen.
signe,love,ellen,julia,carolina,sofie,sara&tea ni är dom bästa som finns helt klart, jag älskar er nå sjukt mycket!
/ LAJN.

systemkamera.

pappa beställde systemkamera förra veckan trorja och nu har den kommit, tog några bilder. lägger in två stycken bara, aja den var bra tycker jag iaf.
/lina.

nu glömmer jag dig..

tea kommer du inte ihåg när vi var i backen och satt och åt. också kommer max inte och ler hur mycket som helst också sa han "tjennnnna"
sen pratade jag om han resten av dagen, hur härlig röst han hade, hur söt han var osv..   <3
känner att jag behöver skriva av mig lite innan jag försöker glömma dig helt...
nu när jag sitter och funderar kommer allt tillbaka exakt allt, första gången jag träffade dig i backen när jag&tea satt och åt. också kommer du in och ler hur mycket som helst också sa du "tjennnnna" med världens finaste leende sen pratade jag om dig resten av dagen, hur härlig röst du hade, hur söt du var. det var så underbart.
vi träffades vi 2 maj hos linus, då sa vi inte mycket till varann vi bara tittade på varann. jag tittade på dig hela tiden, det gick inte att sluta du var så fin. sen den 7 maj kom du igen, du var hos ivar och hoppade matta och jag hade vart hos ante och du skulle möta mig för jag skulle komma. sen när jag kom ner för backen sa du "är de inte stekarn som kommer" & du sa att du hade saknat mig och pussade mig, det var första gången vi pussades. det var så himla bra, det kändes så rätt att det var du&jag. den där fula killen som tog puss bilden på oss.
sen när vi träffades själv första gången du var helt fantastisk det är du fortfarande. jag satt och tänkte att nu kommer jag aldrig mer få kalla dig för min, min egna max. nu är du bara den bästa max som finns. förr var du min egna max joners mitt hjärta, min kärlek, bara minminmin! men det är över..
så mycket som jag har gråtit dom här tre dagarna har jag aldrig gråtit i hela mitt liv, jag kunde inte andas för jag var så ledsen, jag vela bara försvinna.  ikväll var nog ändå den värsta kvällen i mitt liv, jag ställde till det för mig själv. när jag åkte ner på ljusdal för att möta tjejerna sa dom att du var i ljusdal, då vart jag bara ledsnare när du säger att vi inte träffas ofta och det där med avståndet. nu när det är slut så hade du visst tid att åka till ljusdal. du hörde inte ens av dig & berättade när du var här, så jag grät redan när jag åkte ner. vi hade kunnat träffats för att bara prata inget mer. jag satt där och bara grät&grät sen bestämde jag mig för att jag vela se dig. bara titta på dig & höra din röst så vi åkte till sara för att hämta en alvedon och jag skulle åtminstone få se dig. att se dig gjorde bara saken värre, det riktigt högg i mig att se dig. du var så glad med dina kompisar, jag hörde din underbara röst den har jag saknat..
jag skakade när jag såg dig, jag var helt tom kände ingenting, var bara så ledsen. jag kunde nästan inte stå jag bara skakade, jag var så rädd men ändå ledsen. jag förstörde för mig själv, bestämde mig för att inte prata med dig ändå åker jag dit för att se dig.. så onödigt lina.
jag bara fick alla tankar i huvudet allt du sagt, allt vi gjort och delat tillsammans. & sara berättar att hon frågat dig om du är jätte kär i mig, och du hade svarat "ja, jag är jätte kär i lina" det var bara för någon dag sen hur kan allt har ändrats så snabbt?
aja, nu är det över. livet går vidare och jag hoppas på nått bättre, även om jag vet att det inte finns någon bättre än dig så försöker jag. just för stunden så ska du bara bort ur mitt liv, så jag kan må bra igen&sen kan våran vänskap börja.
tanken slår mig hela tiden att jag kommer inte klara av att du träffar någon annan, jag kommer bryta ihop även fast jag inte vill, men så kommer det bli. jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!
men jag hoppas på det bästa för din skull, jag vill att du ska få det bästa för det är du värd. så nu slutar jag med dom här lång texterna & glömmer dig, nu ska jag leva...
/ enLINA.

..

gammal header , var tvungen att byta om jag ska komma över han..

jag kan klara mig utan dig, så skaffa en annan tjej..

Eminem – Love The Way You Lie
Justin Bieber – Never Say Never
Matt Nathanson – Suspended
Ne-Yo – So Sick - Acoustic
Ron Pope – A Drop In The Ocean

världensbästaulrik.


7/5-22/6..

jag finner inga ord, jag är helt tom.
nu har jag insett att jag aldrig mer kommer få höra dom där tre små orden dom får mig att leva, dom där orden som lyser upp dagen. jag kommer aldrig få dom där smsen varje morgon som gör att jag vill gå upp ur sängen. att en sån liten sak kan göra så mycket, det är sjukt.. finns inte så mycket att säga det blir väl bäst så här, vi får se vad som händer nu.
tårarna bara rinner, jag vill att du ska ligga här bredvid mig och bara titta på mig med dom bruna underbart fina ögonen & säga att du älskar mig. jag vill att du ska ta min hand och bara hålla den. det är allt jag behöver. du var mitt allt.
den här sommaren skulle bli den bästa, det skulle vara du&jag, allt vi skulle göra. det är borta!
jag klarar inte av att se alla bilder på dig, jag bara gråter&gråter. jag kan inte äta, jag har en stor klump i halsen&magen jag kan inte. jag önskar dom senaste dagarna var en mardröm att jag får vakna upp nu och allt är som förr, så perfekt. alldeles för bra.
& just nu vill jag bara somna in och aldrig mer vakna. "på riktigt" som vi brukar säga.
vi hade så mycket framför oss orsa,vältakossor,tittapåstjärnor&massa mer. & nu när det vart sommarlov skulle vi få så mycket mer tid tillsammans. vi kunde träffas varje dag, men tydligen inte. en sport gick före. jag vill bara skrika, allt jag kan så du hör.
jag är ledsen & samtidigt besviken, jag vill inte få dig att ändra dig för då känner jag mig inte lika älskad. men jag vill bara att du ska veta att du var verkligen det bästa, du var min, du var allt.
tack för tiden med dig, den bästa månaden i mitt liv gjorde du. tack för allt!
/ din lina .

..

jag hoppades på den bästa sommaren på länge, sakerna du lovade är borta. långt borta!
l.

bästa ulrik. ♥


California Girlsssss!

NU DRAR JAG TILL GRYTTJEN OCH HARE BRA, SMSA ELLER RING MOI 0730884792!
PUSSÄÄÄÄÄÄÄÄN

Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)

ikväll..

blir de att åka till gryttjen till sofies stuga med love,sara,sofie,annlouise&signe, åker nog nu snart vid 4 tror ja(?) vi ska väl bada,äta,chilla,umgås,busa,film&enmassamys. blir där hela dagen imorgon också så vi hörs om nån dag, jag vill fortsätta skriva men har inget roligt att skriva så då är de väl lika bra att inte göra det då.
jag älskar er tjejer, ni är helt klart dom bästa! ♥
/lajn

en helt ovanlig dag i järvsö..

hanna hämtade mig imorse vid elva, då åkte jag,linus,towe,hanna&sanna till järvsö tittade typ wakebord tävling(?) där träffade vi emil&jocke, tävlingen var iaf värdelöst. de var faktiskt rätt värdelöst ibörjan det spö regnade och de var kallt&blött. så vi värmde oss på ica sen gick vi på sibylla och åt lite.
sen vart de ju soligt så då gick vi tillbaka då hade max&leon också kommit, linn kom också. ah lite roligare dårå men de kunde vart bättre om man säger så. leon&max skulle upp och cykla så vi gick med upp till backen, jätte onödigt men skitsamma. &eftersom att jag är typ handikappad för mitt jeflans ben så skjutsade jocke mig upp till backen på styret eftersom att jag inte kan sitta nån annan stans jag är för fet. (A)
aja, jag har inget roligt att berätta vi satt där sen gick vi ner igen och åt pizza med emrik. vi missade tåget skit kul, tack vare mitt knä. -.- jo justja vi träffade honken också & MAX ÄR GAY, på riktigt.
när jag kom hem vare cruising, åkte ner på ljusdal med love,annlouise,tea&sara. de måste ha vart ljusdals sämsta cruising så sjukt lame! fick iaf träffa ellen,julia&carolina. men annars så var de ju värdelöst!
nu orkar jag inte skriva nått mer, skriver ändå bara onödiga saker så, ni får lite bilder nu det är hannas bilder, &imorgon blir de kyrkan sen så tror jag att max kanske kommer hit, jag hoppas iaf på det.  nu ska jag sova, sov gott för de ska jag. godnatt, pussän!
/lina.

jag kan mobilblogga, jag är så tuff. tänkte bara säga godnatt&lägga upp en söt bild på mig&barbie.


ikväll kommer världens bästa love!!!!!

jag har suttit vid datorn exakt hela dagen & jag har tänkt göra ett blogg inlägg men tar sån tid innan jag kommer på vad jag ska skriva, inte för att jag gjort de nu men jag bara skriver ändå liksom.
ikväll kommer världens bästa love hem ifrån spanien, kan inte bli bättre jag saknar henne nå sjukt mycket!
kom precis på att om en vecka och en dag åker jag till turkiet, och på torsdag nästa vecka får jag ta bort stygnen i mitt ben/lår. så stygnen är borta när jag åker till turkiet. :D
aja jag har inget roligt att berätta & de suger, men jag ska kirra designen om jag orkar sen så ska jag fixa mig. kanske sova en sväng(?) de skulle vart skönt. aja puss så länge.
lllllajn.

balllllle!

jag hittade inte kamerasladden, synd de då.
aja har några bilder på datorn iaf så får väl ta dom nu så länge då..
de är bilder sen dagarna med hanna,linus,marc&leon, hos sofie & sen idag.
lina.

17/18 juni.

känner att jag är jätte duktig på att blogga just nu, de blir liksom ett inlägg om dagen men de får ni tåla. har inget roligt att berätta, inget speciellt iallafall. men jag har en massa bilder sen den här veckan som jag ska lägga upp om ett tag också ska jag försöka fixa lite med designen, sen titta film & sova en stund. imorgon åker jag nog till järvsö ett tag mitt på dagen var typ järvsö winch contest(?) tror de heter så, vet inte vad de är men jag ska iaf dit.
idag har jag inte gjort nått speciellt , sov hos sofie inatt i boden. åkte hem ganska tidigt städade&fixade mig sen kom sötaste max hit och myste, vi spelade fotboll med leon,linus,marc,hanna,wille&jonas tror de var alla. dom spelade iaf jag tittade på.. -.-
sen åkte vi på stenhamre en sväng sen hem&chilla igen, max är muuuusig!(:
aja, nu ska jag fixa lite saker sen ska jag lägga upp en massa bilder, måste bara hitta kamerasladden först ;o vart den nu är(?) aja.. puss.
/ LINA



Push, push baby!

har legat i sängen exakt hela dagen , att jag orkar..
nu ska jag kliva upp och klä på mig nå kläder sen åker jag till sofie för att grilla med brudarna, får se vad som händer senare. mitt ben mår typ bra jag kan gå på det, fast jag är halt så kryckorna följer med ändå. :(
men nu måste jag fixa mig sen ska vi hämta sara, sen blire måga, bilder kommer säkert sen.
pussän
/haltaLINA

jag älskar att du ens finns..

jag kan fortfarande inte förstå att du är min, bara min.
jag fattar inte att det är just jag som har fått turen att vara lycklig med dig, finns så många andra som vill ha dig men det är just mig som du vill ha. du är det bästa som hänt mig, jag mår så bra av att vara med dig hjärtat.
jag älskar när du tittar på mig med dina bruna fina ögon och säger att du älskar mig, när du ligger här bredvid mig och bara finns. att bara höra dina andetag gör att jag vill fortsätta leva, finnas där och alltid vara dig nära. det bästa som finns är att veta att du är min & ingen annans, att du alltid kommer vara en del av mig.
jag älskar dig.
/ din lina.


jag saknar love älsklingen, mitt allllllllllllt.

min uppdatering suger, men just nu skiter jag i de.
har inte haft tid dom här senaste dagarna, &allt de med benet. lite bättre nu faktiskt för er som vill veta. jag orkar egentligen inte blogga nu men okej då. dom senaste dagarna har jag vart mycket med linus,marc,hanna&leon riktigt kul, vi har vart på gärdåsen och spelat fotboll. &dom har skjutsat runt mig på cykeln hela dagarna. ikväll träffade jag även tjejerna &jag pratade med älskligs love! jag saknar dig brudän, du är mitt allt.
imorgon vet jag inte hur de blir om jag kanske åker till mörtsjö med linus&marc om inte så blir jag nog med brudarna, yäyä. nu ska försöka börja på en ny header sen ska jag kika lite film, sen blir de att sova. pussän
/LAJN

13juni, kan ha vart den värsta dagen på länge!

alla kallar mig lina talanglös för er som inte visste, det är sant. riktigt sant!
idag skulle jag visa mina talanger och stegra lite när jag var med linus&marc, jag kunde ju faktiskt men jag skulle träna på att stegra längre alltså lägre i luften. också gjorde jag de och vred styret jätte mycket på något konstigt sätt, också ramlade jag såklart. och linus handbroms var avbruten på mitten så den var jätte vass och den fick jag i benet, i låret precis bredvid knäet. också vart de ett hål där & de bara sprutade blod. så jag åkte in på sjukhuset och då fick jag sy igen hålet, de vart 7 stygn. & nu kan jag inte röra benet typ, jag hoppar på kryckor. lina är så duktig. men de är ju tur att jag har mina underbara kompisar som alltid ställer upp på mig, marc,linus,hanna&leon har tagit hand om mig hela kvällen typ!
seriöst då vem lyckas ramla med cykeln och få 7 stygn i benet & vem lyckas med att klättra i ringar på idrotten & ramla & sträcka halsen? alltså det är bara lina talanglös som lyckas med sånt. :s
nu ska iallafall jag sova & hoppas på att allt blir bra! godnatt alla snygga.
/ linatalanglös.

justjaaaaaaaaaaaaaa.

nu är min telefon beställd det blev en vit htc hero.
tack mamma&pappa, jag älskar er.
/ LAJN

bilder sen examen&studenten.

har haft en riktigt bra helg med trevligt folk och mycket skratt!
& grattis till studenten robban, du är bäst. jag älskar dig!
/robbans bästa syster.

examen!

fler bilder kommer, är så sjukt trött och måste sova nu så det kommer fler bilder imorgon.
jag vet inte vad jag tänker eller gör.
det är faktiskt så att leon&jimmy är bland dem bästa som finns. så ni vet!
/ entröttLINA

furuvik.

söt bild sen igår, mitt hår är brunt. jag gillar det starkt!
& jag såg en kille som var galet lik justin bieber sjukt, jag skojar inte. det var galet!


fjanton&lajn.

jag är typ hyper eller något, skit dryg är jag iallafall.
när jag kom till sara efter skolan så frågade anton om jag vela följa han te hudik & jag behöver ju ett par skor så jag följde bästa fjanton och handlade. hittade typ gladiatorskor bruna/orange typ massa färger snygga iaf, också ett par svarta ballerina skor med nått virkat eller nått sånt, rätt så fina.
när jag kom hem duschade & chillat resten av kvällen.
imorgon blire skola som vanligt sen till sara färga håret, fixa sen furuvik. sover hos mullan imorgon också. så vi hörs väl nått tag. ha ett bra liv för de ska jag!
juste jävlar, shiiiiiiit jag måste packa jefla lina glömma sånt. hörs bra hay!
/LAJJjjN


8juni.

vi har badat hos oskar, jätte varmt. inte för att jag badade så mycket jag tittade film med bästa anton&karl, sov en liten stund ockå. sen badade jag. (Y)
nu är jag hos sara med tea&sara chill, tittar tv sen ska vi göra nått. ska rida ikväll också .:D
imorgon är blir de en lektion på morgonen sexualkunskap, sen slutar vi 12 sen så då ska jag fixa en massa saker sen drar jag på furuvik med brudarna! =D
galet kul vi kommer ha!
VILKA SKA DIT ?!
/LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA
 


svar


haha, näe va. skulle inte tror det !(:

:D

nu har jag bestämt mig, jag ska färga tillbaka det svart/bruna håret.
jag är glad! :):):):)
/lina.

1månad, jag älskar dig. ♥


5kamp med världensbästa ht08.

kul dag, jag älskar min klass så galet mycket. träffade ellen idag också hon är världsbäst!
vi gjorde en massa saker på 5kampen, vi byggde tillexempel ett torn av spagetti och gelehallon gissa vilka som vann jo team fanny (fanny, lina, felix.) team rhåland var dom bästa lätt! men så klart var team fanny snäppet bättre, även om vi inte vann men kul vare iaf. efter gick jag och tittade fotboll träffade simen och hampus, typ chillade. för jag är ju så chillllllll.
efter skolan åkte jag&mamma och tittade på skor hittade inte, så jag kan ju kanske gå utan skor på examen låter inte de bra? aa fast ne.. sen kom julia till mig en sväng jag bytte om sen åkte vi ner på station och mötte max sen drog julia osv.. ni fattar.
ehehehehehehehehehehehe jag&max har inget liv, han har inget liv. han är en tönt! så ni vet liksom. DASE du kom på det max, starkt jobbat.
nu ska jag titta film sen sova, imorgon ska vi till oskar och bada kommer bli grymt. HT08 jag älskar er. <3
/LINA

svaris..

ellen du är skit cool, kände att jag måsta svara på din kommentar bara för att du är så bra. typ bäst!
jag älskar dig ! <3

6 juni.

cyklade hem med tea inatt för orkade inte vara kvar i måga, så vid två på natten hoppade vi på cyklarna och trampade oss hemåt.
& idag har jag vart riktigt duktig, jag lovar er!
jag har städat rummet, dammat, bytt sängkläder. det tog typ massa timmar, jag är så duktig!
nu ska jag ta och duscha sen sova, imorgon har vi 5kamp med klassen i folkparken, kan bli kul. senare kommer älsklings max hit vi får se vad som händer.
& jag saknar ellen nå sjukt mycket, du är bäst snygging!

<3 max joners.

jag älskar dig. ♥

vasaloppet till måga (Y)

vi har cyklat vasaloppet, typ!
shiiiiiet vad snabbt de gick, vi var hos tea sen åkte vi till statoil sen vidare till måga. cyklade skit snabbt de är grymt! nu sitter vi här på altan och har precis spelat kubb med sara, niklas, tea och sofie. ska väl snart sova. & jag hittade snyggaste, skabbigaste, rosa bilden på en lajna sen borlänge.
men nu ska vi chillllllla, puss.
LINA.

mysigt.

jag är chillllllll.
var med tea igår, trodde att vi skulle dö ett tag men sen så har ju jag världens bästa vän hampus som lät oss komma till han. du är bäst hampus! :) vi chillade, sov, åt & busade typ! mysigt.
kom hem till tea inatt vid fem, gissa om jag var trött? - aa fast nä!
idag har jag vaknat, solat, ätit, sovit, varit på bal, sett fina tjejer&killar, vart med sofiesara&tea osv..
nu ska jag vänta på julia, åka till sofie, chilla, göra nått roligt.
på riktigt nu ska jag skaffa mig ett liv, pussän.
/ LAJNALAJNALAJNA!

söt och vit..

jag vet att jag är söt och viiiit så keeeeeeft!
jag badade igår i växnan, jag är hård & det var varmt så jag mår bra.
jag mår skit och måste hitta på nått att göra ikväll, max kommer inte, sara&signe åker till bollnäs. jag&tea vi ska fan dö ikväll, palla livet typ. kanske tältar eller gör nått annat men ljusdal är så jävla värdelöst just nu!
nu ska jag äta mig på bättre humör sen ska jag dö eller nått sånt kul.
/ LIIIIIINA.

geeeefle!

var i geeeefle med horsepop, grymt. hittade en ny examensklänning, en tunika, en bh och ett linne. nu är jag hemma ska skynda mig för att åka vidare till sofie, sover där inatt i boden tror vi ska bada också. får se om sofie pallar med det kalla vattnet, själv är man ju hård som sten. (;
imorgon börjar vi vid lunch , har två lektioner sen så slutar vi, max kommer väl också imorgon. så får se om jag uppdaterar, annars ha det bra! pusssssss
& snart beställer jag min telefon är så glaaaaaaaaaaaad! =D
jag saknar love!
/ LAJNA.

jag har världens bästa mamma & pappa, åh vad jag älskar dom!

jag är så glaaaaaaaaaaaad, sjukt jefla glad. jag ska få en ny mobil för dom är bäst typ. :D
imorgon drar jag och sofie till gääääääävle för att kirra lite saker till avslutningen, ska kanske köpa en ny klänning. är taggat på det iaf. men nu är de dags att sova, hare bra!
PUSSÄN.
lina.

jag kommer ju sakna dig sötan. :(:(:(

hur ska lina klara sig utan love i 2 hela veckor? :O:O:O:O :(:(
utan love ingen lina..
jag kommer dööööööööööööö!
jag älskar dig.
/ din lina!

smuuuuuuuuuuulan! <3333333333

sitter kvar på skolän & jobbar de sista så jag får vara ledig imorgon, har en sak kvar sen är jag färdig för den här terminen. om jag är jätte duktig nu så får jag vara ledig hela dagen imorgon och jag börjar vid lunch på fredag, så nu ska jag vara jätte duktig. bara smulan kan sticka och jag får jobba. (:
pussssssaen!
l.
Lajna & Smulan. ♥

kläder oså idaaaaaaaaaaag.


rubrik.

stalllllllet & söta spirit.
iccccccccccckas hund, så ful men ändå söt. signe <333333333333
alltid lika söta, stora som små. du är bra anton!
l.

:( jag vill cutttttttta mig nu! eheh stackars väggen.

känner att min uppdatering suger som vanligt, alltså jag absolut inte haft lust med att blogga har vart på så dåligt humör men det är löst nu. och min mobil är typ helt pajjjjjjjjjjjjj :( jag vill cutttttttta mig nu! eheh stackars väggen.
iallafall så igår hade jag sjukt jefla tråkigt så jag gick ut och gick, tog mig ner till stallet och myste med hästarna. klockan var typ nio så han inte vara där nå länge, har en massa roliga bilder som inte alls är suddiga nejnej. mobilen är ju damp, jag vill ha en ny dirrrrr!
när jag kom hem ifrån stallet började mitt helvete, uscha så dåligt jag har mått men nu så har vi löst det och det blir bra. & tack love, sara, tea, max och hanna för att ni alltid ställer upp på mig. ni förstår er verkligen på mig och jag älskar er.
idag har jag inte gjort nå mycket alls skolan och gjorde klart dokumentationen har bara 2 saker kvar nu ;o förstår nu hur bra jag mår. för stunden iallafall! efter la jag mig i solen här hemma och har bränt mig på ryggen, skiter man väl i. aja stallet åkte jag till senare gick inte så bra att rida, haha fick även reda på att sist vi hoppade så högt så sa dom att det var 90cm men idag sa ääänjja att det var 105cm. eheh. men nu ska ni få en massa mobilkamerabilder sen ska lajna sova, sjukt jefla trött. godnatt sötisar. puss
l.

just idag är jag stark, just idag mår jag bra..

jag älskar er, tack för att ni finns. ni är det bästa jag har! ♥
l.

RSS 2.0