jag blir så dum av dig..

skolan idag, gick väl rätt så bra. på idrotten skulle vi springa runt kyrksjön och eftersom att mina knän inte mår så där jätte bra så fick jag gå istället..
efter åkte jag hem bakade en kladdkaka, nu sitter jag och pratar med signe och vi funderar på att åka till badhuset  och simma lite. skulle vara jätte skönt! men vi får se, nästa buss går om en kvart så jag vet inte..
men nu ska jag göra något viktigare än det här iallafall.
/l.

det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig..

har precis kommit hem ifrån sundsvall och har hittat en massa fina saker, två par skor, några tröjor, ljuslyktor osv.. tur att jag har världens bästa mamma och pappa. nu är jag jätte trött och ska sova. så godnatt!
/l.

sen en tid tillbaka.




i was cryin' when i met you, now i'm tryin' to forget you..

min uppdatering suger men det gör inget, hampus du kanske kan blogga lite?..
skolan var helt okej, vi hade hemstudiedag men åkte ändå på skolan en sväng och jobbade. gjorde iallafall färdigt svenskan och engelskan, funderar på om jag ska göra lite hemkunskap nu.
har varit och ridit nu ikväll, gick rätt så bra och nu har jag nyss tittat idol. sitter och hoppas på att alice ska gå vidare. hon är min favorit ändå sen början!
fick även hem kläder idag, ett par tights, en tunika och en halsduk. fast det skulle komma mer senare i veckan tror jag. och imorgon åker jag även till sundsvall med mamma och pappa på eftermiddagen då blir det väl även lite kläder då också. iallafall nya skor!(:
nu ska jag ta och göra lite hemkunskap sen lägga mig.
/lajn.
bild sen idag i skolan.
haha söta vi är, vi skulle göra halebop. ser ni H:et på bilden nere i högra hörnet?

du säger att allt är okej, men jag kan spåra dina tårar..

imorse när jag vaknade åkte jag ner till min bästa love ända i lillhaga, måste du flytta smulan? vad ska jag nu göra?..
sen har jag bara vart hemma och umgåtts med min kära bror, som tråkigt nog åkte tillbaka till uppsala idag. varför får man inte vara hemma i en vecka istället för en helg? nu får jag vänta ytterligare två veckor.. :( tråkigt.
nu hade jag tänkt mig att jag skulle lägga mig i sängen och titta på en film, fast då är det ju så att jag inte har någon film att titta på. så jag får lägga mig i sängen och titta upp i taket tills jag somnar, eller nått liknande.
så godnatt.
/l.

my brother and me.

bästa du!♥
haha, våran fula mongo tavla.

you are the only one who saved me..

tur att det finns grymma brudar som får en på topp hela tiden, vart en massa mys hemma hos mia med frida, mia, catarina & djara. åt en aning, typ 3chips påsar, 2stora marabou, 2dipp, en stor fet godispåse, vindruvor, 2drickor osv.. jag rullade hem sen typ, fast på en cykel. haha!
vi tittade iallafall idol, och pratade en massa & dansade. ikväll mådde jag bra, iaf vissa stunder.
nu är jag hemma och har träffat min bror, och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig och titta på en film. dear john kanske.
nu ska jag lägga mig i sängen.
/l.
osminkad tjej osv..

jag tänker fortsätta hoppas på nått som inte kommer hända..

mitt humör är verkligen inte på topp så det blir inget långt inlägg. skolan var inte okej, efter åkte jag hem la mig i soffan och somnade. nu ska jag duscha sen blir det idolmys hos mia med mia&frida. så ska duscha nu sen åka ner till frida och sen vidare till mia. hörs.
btw kommer min bästa robban hem idag, så ska träffa han en sväng också.
/l.

kom ihåg mig då.

vilken äcklig jävla känsla man kan ha, & idag har jag haft den känslan i magen exakt hela dagen. fyfack vad less jag blir. vill bara försvinna, vad händer med mig? eller med oss?
jag vill säga att jag hatar dig, men det är svårt när jag egentligen älskar dig.
kanske är det hämnas du vill, isåfall ska du få göra samma misstag som mig. men en dag kommer du ångra dig, precis som jag gör..
/l.
I'm still here but it hasn't been easy
I'm sure that you had your reasons
I'm scared of all this emotion
I'm still here but it hasn't been easy
I'm sure that you had your reasons
I'm scared of all this emotion

längesen..

hästar är nog ändå det bästa jag vet, som en bästa vän helt enkelt.
/lajna.

I still wish you the best with a...

hemstudiedag idag, åkte till skolan vid tio eftersom att vi var tvungen att vara där 10:15 för det skulle komma politiker och prata. kul att min dator lider av nått så jag inte kunnat jobba, skärmen har fått nå fel nu igen..
så idag har vi försökt få ihop en låt istället till våran film i verkstaden, gick ju si sådär. men jag lärde iallafall mig en ny låt på piano, även min favorit låt. James Morrison – You Make It Real
efterskolan åkte jag hem åt osv, sen vidare till stallet för en rid lektion. det måste ha vart den jobbigaste lektionen på hela terminen dock så har det inte gått så långt på den här terminen. vi hade iallafall ulrika som ridlärare idag, gick bra dunder var jätte fin till en början sen vart det så jobbigt så jag red inte riktigt utan "åkte" mest med. men han var duktig, tror det var minst lika jobbigt för mig som för dunder.
sen har jag duschat & tittat idol. nu funderar jag på att lägga mig och läsa sen sova.
imorgon ska vi vara på gymnasiet hela dagen och göra massa saker med alla nior tror ja, och 1orna vad jag vet. & jag kommer få vara med världens bästa ellen hela långa dagen, kommer bli grymt.
men nu ska jag lägga mig, godnatt. puss
/l.

you are my sweetest downfall.

jag dog inte på norrfly, jag har helt enkelt inte orkat blogga bara.
iallafall så när vi åkte dit så kunde vi inte gå in för det var nån fest i huset bredvid, så om vi gick in så skulle dem ringa polisen för man fick tydligen inte vara där. så vi satt på parkeringen på max och gjorde ingenting. men efter ett bra tag åkte vi hem, var hemma runt två och då följde signe med hem och sov här.
på söndagen på morgonen åkte signe till erik och jag åkte till love där hon, annlouise & djara var. vi tittade idol, åt glass. senare åkte jag hem åt sen till hudik vid halv 7 eller nått sånt. var där hela kvällen, sen hem igen halv elva sen skola idag igen.
gick väl si sådär, kunde gått bättre om man säger så. gjorde iallafall färdigt no:n. y
nu ikväll har jag vart och solat sen till farmor för att hämta min fina mössa som hon har stickat till mig. världens bästa farmor!
nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa sen försöka somna i tid ikväll. godnatt:)
puss /lina.
jag saknar robban!


this love that we've been working on!

imorse när jag vaknade åkte jag ner på köpingen och fikade med mamma,pappa,farmor&farfar.  köpte ett par nya jeans också, jättesnygga!
efter åkte jag & mamma och handlade sen hem. städat suttit här osv..  nu ska jag duscha sen byta om och senare ikväll ska vi och äta med grannarna. y
senare vid nio kommer gustav och robert och hämtar oss också åker vi till norrfly för att titta på nått mentalsjukhus där det spökar ganska så mycket, vad jag har hört.  så om ni inte hör nått mer av mig så har jag väl dött eller något sånt. hehe
nu måste jag röra på mig, pussen.
/l.
tänkte länka bästa låten också, jättebrabrabra!
John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Acoustic

alice hagenbrant, vilken tjej!


don't you know you're beautiful!

efter skolan idag åkte jag hem sen efter ett tag kom djara till mig, vi duschade fixade oss oså. sen kom love & annlouise då åkte vi ner och åt pizza med anja&fanny sen mötte vi upp catarina och linnea. senare gick vi och köpte godis och sen hem till anja och tittade på camprock2. den sög verkligen stenhårt, första camprock är mycket bättre!
aja, vi gick ner på ljusdal och träffade folk. träffade även världensbästaellen henne gillar jag starkt! vi gjorde inte så mycket ikväll, var mest ute och frös.
men nu är jag hemma och fryser ännu mer, och ska försöka sova nu. godnatt.
/lajn.
jag saknar storebror!


You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong.
and I know im not alone.
You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong.
and I know im not alone.

girl you’re moving way too slow!

vad jag är snäll, jag gick och pallade äpplen av anette sen gick jag hem och bakade en äppelpaj till min kära mamma & pappa. vi tittade idol och satt även och tittade på en onepiece, dem är sjukt snygga men kostar ungefär 1500:- och så snäll har jag nog inte vart att jag får en.. :(
senare gick jag ner och duschade och nu sitter jag här igen.  men ska alldeles strax lägga mig och läsa och skriva massa sms till världensbästahampus för det är min tur att skriva ikväll. det är nämligen så att jag och hampus orkar inte börja skriva till varandra så vi har bestämda dagar, igår skrev hampus så idag är det min tur! hihi (:
men nu ska jag kila. godnatt! puss
/lina.
den här fastnade jag för..

♥..

..I'm gonna find the strength to be
The one that holds it all together
Show you that I'm sorry
But I know that we can make it better
I'm gonna find the strength to be the one that holds it all together.
Show you that I'm sorry and I know that we can make it better.

/l..

maybe it's not too late?..

skolan är skön just nu, det går bra. och det känns bra!
efter hem till love, sov en sväng som vanligt sen hem för att äta. nu sitter jag här och har pluggat lite grann, nu ska jag gå upp och baka en äppelpaj sen duscha och titta på idol. jätte skönt!
imorgon är det fredag vad jag vet, och då är det så att det är ett måste att jag ska se camp rock 2 hihi! senare kanske jag åker till olivia eller iallafall är med tjejerna & på lördag åker vi till kilafors på mentalsjukhuset i norrfly. vi kommer skrämma ihjäl varandra! y
nu ska jag baka. puss
/ LAJNA.

my heart, will you ask for it, for your perusing?

jag var helt hyper i skolan gjorde inte så mycket idag, men det ska jag ändra på. måste jobba på riktigt i början nu. efter skolan åkte jag och love till biblioteket och lånade en varsin bok, haha väldigt ovanligt!
sen åkte vi till love och åt sen somnade jag och hon satt vid datorn sen tvärt om. skit samma ni bryr inte antar jag.
nu ska jag ta och lägga mig och läsa, funderar på om jag ska titta på kungarna av tylösand först sen läsa. vi får se(:
puss
/l.

k ä r l e k ♥

kan vara topp tio.
Engmans Kapell – En Melodi
Nick Jonas – Introducing Me
Robyn – Dancing On My Own
Alyson Stoner – This Is Our Song
Edwin McCain – I'll Be
Demi Lovato – It's Not Too Late
The Fray – Never Say Never
Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby - Featuring Alison Krauss
James Morrison – You Make It Real
Justin Nozuka – After Tonight

farmor. ♥

tänkte bara säga att min farmor är världens snällaste & bästa.
hon gör allt för mig som jag verkligen uppskattar, hon betyder så mycket för mig. helt klart den bästa farmor man kan hitta! och hon gör världens godaste pannkakor, utan tvekan.
iallafall så var vi och köpte garn idag så hon ska sticka en tröja till mig, och en mössa & ett par vantar.
världens bästa farmor, jag älskar dig!
/lina.

so follow me down.

sitter på skolan och har det bra, fast ne.
hemstudiedag idag vi har rast nu ska snart åka ner på östernäs med andreas&marcus för att filma,  vi ska göra en film om bygget av bandyhallen. fattar inte så mycket men det blir bra, ritningarna som dom har gjort ser väldigt bra ut iallafall.
efter skolan ska jag med farmor en sväng, sen har jag ridning så då ska jag väl till stallet..
men nu ska vi åka till östernäs, pussssssis.
/l.

mina sötaste hjärtan.


does she love you better than i can?..

igår vart det hudikmarknaden igen, men åkte den här gången hem i tid. sov hos min bästa love och hostade som en gudinna på natten. på morgonen åkte jag hem och åt med robban&micaela. senare på eftermiddagen gick vi ner till sötaste kusinerna för magnus fyllde år, där vart det massa bus & söta bilder på wille&clara som ni ska få se.
senare har jag bara vart hemma och gjort massa nödvändiga saker, dammsugit/bytt sängkläder/rensat ut massa lådor osv.. nu är jag trött och ska alldeles strax sova så jag orkar upp imorgon, fast vi har iallafall sov morgon. det är ett plus.
nu ska ni få massa bilder på mina söta kusiner, sen är det läggdags. nattinatti!
/lina.


skolfoto.


fuck it, i don't want you back.

hudiksvall igår var helt okej, men inte så jätte roligt. marknaden var lite rolig iallafall, men gfesten sög stenhårt. men träffade iallafall massa trevligt folk så det var ett plus. & på marknaden fick jag och catarina åka karuseller gratis för catarina började prata rumänska med dem och dem var rumäner.
efter vi vart på folkan gick vi och åt sen träffade vi massa folk och gick till bussen. vi var hemma runt 4 inatt då vart det sängen direkt.
vaknade idag bredvid sara, har nyss ätit oså. och nu ska jag duscha, fixa mig sen blir det hudik ikväll också. får väl se hur mycket jag orkar pratar, jag har ju tappat rösten så kan inte prata.. jobbigt
tänkte lägga in lite bilder sen skolfotot också innan jag går och gör mig i ordning.  puss
/l.

and we danced.

har suttit och kollat på idol nu, och jag tror fan jag är kär i sebastian krantz. så bra & snygg som fan!
nu ska jag duscha sen leka brandman, måste ju prova kläder så jag vet hur jag ser ut imorgon. hehe.
/l.

i like the way it hurts.

gick till skolan idag ändå riktigt skönt, imorgon har vi redovisning i svenskan kommer gå fett bra.
också har vi haft orientering jag&bylund var grymma, vart ännu bättre när sara tappade bort tobbe så hon gick med oss istället. duktigsara!
imorgon är det skolfoto vi ska ha som tema "oss själv om 20 år" jag och signe ska vara brandmän vad annars? snyggingarna själv liksom. hähä
sen är det bara att tagga till kvällen imorgon, då blir det hudikmarknaden och gfest med massa brudar. kommer bli grymt!
nu ska jag och sara ner på ljusdal och handla sen åker jag till farmor.
puss
/lajna.


vad är felet på mig, varför blir jag aldrig hungrig?

galet, nu ska jag tvinga i mig mat även fast jag inte är hungrig. så ni vet!
/l.

i know that after tonight you don't have to look up at the stars.

vart en ny header, den får duga så länge. (:
nu ska jag äta mat eftersom att jag inte ha ätit sen 12 och är fortfarande inte hungrig, jag har tappat mat lusten. :o näe men nu ska jag få i mig nå mat sen titta idol. puss
/lina.
någon dag.

i don't wanna hurt you anymore.

kul att jag är hemma och är sjuk när alla andra är i skolan.. fast jag har ju hampus som också är hemma, han får hålla mig vid liv idag.
& ännu roligare att andreas ringde nyss och sa att vi hade fått en uppgift i verkstaden och han&marcus vela skriva om bandyhallen. och det är ju tur att jag verkligen älskar bandy.. eller inte.
jag vill till skolan och jobba,  jag kommer bara ligga efter annars. men imorgon ska jag dit, vare sig jag är sjuk eller inte!:)
men nu ska jag sova en stund.
/ l.

still i can't let you be.

idag hade vi våran första hemstudiedag, gick ju bra. fick engelskan inskickad iaf.
efter skolan vart det love också var vi med sofie&linnea ett tag, grymma dom tjejerna.
senare var jag och red, så ovant att rida nu när man inte ridit på jätte länge. och dessutom är jag nog ganska sjuk just nu, mitt huvud håller på och går sönder, halsen har gått sönder, också har jag hosta på det.. skönt säger jag bara!
nu ska jag sova och hoppas på att jag är friskare imorgon, man kan ju iallafall hoppas. nattinatti!
puss /lajna.

allting har förändrats men du finns kvar..

skönt att min skola är chill, vi har haft jätte mycket raster idag kändes det som.
sen har vi börjat med elevenstid då vi får jobba tillsammans med 7or&8or, jätte chill! fast vi gick till 4 idag och det var inte så skönt, men aja. åkte till sara efter skolan, nu är jag hemma och ska snart ut och gå med sara. sköööönt.
/l.

du håller mig kvar i nått jag lämnat för längesen..

det finns ju bättre dagar än dom här om man säger så, jag vill säga att jag hatar dig men jag älskar dig så mycket att det inte går.
tänkte även säga att jag har den bästa storebror man kan hitta.
ikväll fick jag iallafall vara med bästa tjejerna, film, mys, osånt. igår hade jag även turen att få vara med dem bästa.
nu värker mitt huvud som om det kommer gå sönder snart, tror att det är ett tecken på att jag borde lägga mig. men först te, sen sova. ♥
puss /l.


fredaaaaaaaag osv!..

vart en mysig dag med love, tea & annlouise. åkte på kina och åt sen moped också fikade vi, vi äter jämt som sagt.
har nyss vart i hybo och hämtat linus moped. nu ska jag städa rummet,äta och sen åka till sofie för att fixa mig sen tranan med massa snygga tjejer! :-d
/l.

hovra/skyte.

alice bilder. (:

but boys will be boys.

nu är jag äntligen hemma efter två jätte varma & sköna nätter i skogen, och en förkylning fick jag på köpet. har haft hur kul som helst och jag tycker HT08 är så sjukt bra!

nu ska jag ta en varm dusch & sova. senare kommer bästa r hem ska bli skönt att få träffa han nu igen. & imorgon åker vi förmodligen till gävle eller sundsvall eftersom att vi båda är lediga. och så ni alla vet har vi den sötaste killen på skolan. väldigt jätte söt!        /l.




RSS 2.0