Making love to you in a bedford room made of sand and sea

Tänkte att ni alla skulle få chansen att se min nya kärlek!
/ Linis

Every minute, every second, every hour of the day.

insåg precis att jag inte har bloggat på år hundraden så kände att det var dags nu igen, vi har påsklov och livet är ju allt för bra endå. i helgen så har jag bott hos carolina och vi har haft det mysigt och åkt skidor hela dagarna, solat en massa och haft det allmänt bra med fint folk. på söndagen var jag tvungen att flytta hem eftersom att i måndags så fyllde jag och min bror år, och hade en jätte skön födelsedag. mycket fint väder och fina vänner, på dagen var vi hemma och fikade med släkten osv. sen kom sara och ellen och vi käkade sen åkte vi upp till nore och hade det mysigt på stranden.
sen i måndags har ellen och sara bott hos mig vi har hunnit med en hel del, i tisdags chillade vi hela dagen sen åkte vi ner på ljusdal och cyklade lite och efter ett tag mötte vi upp simpy och hans vänner och han precis böra titta film i min husvagn innan vi åkte vidare till oskar för ännu mer film.
på onsdagen chillade vi också på dagen sen emot kvällningen åkte vi ner på postplan för att titta på team-andreas sen vidare till coop för att handla och sen upp till nore igen, hade en mycket fin kväll som slutade med att alla låg halv döda i min husvagn och frös.
idag åkte ellen hem och jag & sara har tagit det lugnt och städat lite, sara åkte hem någon gång på eftermiddagen så då har jag duschat och suttit här i min säng och halv sovit. just nu håller jag på och letar efter en film jag kan se på sen blir det lägg dags för mig.
imorgon tänker jag gå ut och äta lunch med min farmor sen får vi se vad som händer, och vad som händer resten av lovet det får bli en överraskning. men hitills har det varit super och det känns som att vi har något slags sommarlov, så sjukt skönt väder. dock har jag dragit på mig en förskylning men det är sånt man får ta.
/ Lina.

utan ett ord.

minns du dom där tre små orden dom fick mig att leva, dom där orden som lysde upp min dag. när du låg här bredvid mig och tog min hand, när du log och sa dom där tre små orden. det var de som fick mig att vilja leva och att verkligen kämpa och aldrig ge upp, det fick mig att le. på riktigt!
och nu? vad får jag min vilja ifrån? vem får mig att kämpa? har jag ens någon vilja? och vill jag verkligen kämpa för något som inte funkar?..

sen en tid tillbaka har jag varit tom, och försökt att hitta spår som leder rätt

ett sånt där onödigt inlägg om min dag nu igen, jag tycker helt ärligt dom är värdelösa men skriver endå. skolan gick bra jag kom en bit på tröjan och sen innan lunch tittade vi på tusen gånger starkare och sen fick vi pååååskbord och efterrätt ingrid hade fixat och donat, våran bästa ingrid. efter lunch hade vi ett matte pass, pratade med syv och städade sen slutade vi vid två så då åkte jag hem och städade sen kom robban och clara och skrämde mig så jag skrek och vart skit rädd. vi åkte och handlade, sparkade boll här hemma också åkte vi till stallet en sväng och tittade på hästarna. sen skjutsade jag hem clara och jag åkte hem och bakade tills på måndag, love kom strax före nio så då åkte vi på coop och handlade godis och nu tittar vi big brother och chillar. imorgon har vi innebandyturnering hela dagen på tennishallen sen får vi påsklov! :d
/ Linis

jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår!

hejhejhejehjehje!
livet rullar på det går upp och ner som en berg och dalbana typ men det funkar i vissa stunder iallafall, dock har jag varit helt slut i kroppen både igår och idag men jaja. igår tog även jag, sofie, love och signe vår första riktiga moppe tur till järvsö det var mysigt. fick även ett sommarjobb i si sådär tre veckor igår! :d
idag har vi haft redovisningar i so hela dagen fast åkte tidigare från skolan med towa och frida, så tog vi en sväng på mopparna och åkte och åt glass. min fina storebror kom även hem idag med sin mycket fina utstyrsel, också kom även min onepiece idag och den är så gudomligt fin. dock måste jag vänta i några dagar innan jag får börja använda den, det börjar närma sig nu bara 6 dagar kvar sen så är jag en stor 16 åring!
ikväll har jag varit på ridning också och det gick ju galant fast hästarna har mycket spring i benen, mer spännande med fart och tvärnitar. men sån tur var så fick jag inga såna!
nu har jag även gjort klart det sista plugget så imorgon tänker jag försöka komma en bit på min tröja som just nu bara består av fyra tyg stycken, och det går sakta det gör det..
nu är det läggdags och jag behöver vila, så natti!
/linis

true story.


The words you say to me are unlike anything that's ever been said..


23:21

Har suttit i cirka fyra timmar och tänkt bloggat nu men orkar verkligen inte, vet inte vad jag ska säga. Har haft en micket fin helg med micket fina vänner, så som det ska vara. Lördagen var det big air och det var musigt fast lite kallt men jag överlevde, sen stannade jag i järvsö hos cäärro. Ellen var också med oss och mickis kom en sväng på kvällen, vi tittade körslaget sen la oss typ direkt efter det och vi somnade före tolv på en lördagkväll! :o
Idag åkte vi upp tillbacken vid elva var chillllidiilll , rätt kul endå jag hoppade blåa förförsta gången i mitt liv för jag har bara hoppat jätte småa hopp innan. Sen efter ett tag insåg jag att det var rätt kul så då körde vi det röda det gick ju hmhmm. rätt bra iallafall för att vara första gången. dock fick jag ingen fart så kom inte helt över. hehe! skiter man väl i.
Men har haft en fin helg med tjejerna , nu är jag helt slut och tänker sova så bilder kommer imorgon eller nått.  hejs!
/ L

Keep you beneath the stars, won’t let you touch the sky!

efter en fin dag i hudik med mami åker vi nu vidare till järvsö för att eeeeta sen möter jag upp tjejerna och hittar på nått med dom! :-)
/ Laaajniisisi

20.51

Anonym om And I, all I really want is you:
linje? gymnasium? :)
IP: 83.233.47.82

Svar: Stylist linjen på realgymnasiet i Gävle :)

And I, all I really want is you

När jag för engång skull är hemma och ska vila så vaknar jag jätte tidigt och det var ju väldigt onödigt, dagen började med att jag satt i tre timmar och väntade på posten och det var dem längsta timmarna i mitt liv.. När postis äntligen kom så var det inget brev till mig, alltså tre timmar åt helvetet helt enkelt. Började göra lite nytta istället pluggade lite sen ringde jag till gymnasiet i gävle, och såklart har min ansökan krånglat så dom fick in den igår men en bra sak var att jag har kommit in på det jag vela. Och livet äger! :-D
Har precis gjort klart svenskan och ska snart duscha sen laga mat, och eftersom att jag mår bra nu så tänker jag följa tjejerna till järvsö och kolla när mina fina vänner sjunger. Och imorgon är jag ledig och jag mår as bra! :-D
/ Lajna

22:32

Skolan idag gick typ som igår jag mådde helt okej på morgonen som tur var eftersom att vi hade nationella, och det gick rätt bra faktiskt. När vi skulle äta så kunde jag inte äta det är nått fel på mig för jag mår illa när vi har lunch och får inte i mig nå mat, och sen efteråt så blir jag alldeles varm och yr och mår dåligt. Så jag åkte hem efter ett tag och innan dess skulle mamma byta ett par skor och då följde jag henne också fick jag med mig ett par byxor hem. Sen la jag mig när jag kom hem också har jag pluggat en del så jag är klar med +dags uppgiften nu! Sen verkar det också som att alla har fått brev ifrån gymnasiet förutom jag, jag vill ju veta vad jag kommit in på.. & jag är inte det minsta nervös.. elleh?
Imorgon stannar jag hemma och vilar och pluggar. Sen så är planerna för helgen klar.
Fredag: Ledig, kanske åka till hudik eller bollnäs med mamma och handla. Tjejkväll & Lovius sover här.
Lördag: Vi åker till backen på morgonen med erik och tittar på big air, stannar i järvsö och sover hos Carolina.
Söndag: Backen hela dagen!
Det kommer bli en bra helg . Men nu ska jag sova och vila, natti!
/ Linis

Alla tjejer var som plåster, men ingen som han fastnade för.


21:16

Måndag: Jag gick till skolan vi tittade film på förmiddagen vilket slutade med att typ halva klassen satt och grät, efter lunch lunkade vi vidare till slotte och där tittade vi på teater i två timmar. Rätt lång tråkigt men det funkade. Träffade också min finaste Carolina på slotte så efter teatern gick vi ner till bussen och jag följde henne hem där Ellen också var, vi åt sen åkte vi tillbaka till ljusdal för att gå på bio. Hur många lingon finns det i världen igen men den var lika bra, efter gick jag och Carolina hem hit och hon sov här.
Idag: Vi vaknade tidigt och gjorde oss i ordning Carolina gick till skolan och mamma skjutsade mig till skolan, vi hade HSD och jag gjorde min NO och sen efter lunch började jag bli jätte yr och frös men gick endå på min extra engelska vilket jag inte skulle ha gjort, slutade inte så bra men tur att min rektor är braaa. Pappa hämtade mig och jag la mig och sov och sen vid sju vart jag väckt av mi madre, gick upp och åt och nu ska jag titta film innan jag somnar igen. Frågan är hur det kommer gå för mig imorgon feber och nationella? ingen bra kombination..
/ Lina

The puzzle piece that fits exact to my half.


19:24

Hade en jätte mysig kväll med tjejerna igår vi tittade film, pratade och myste, vi somnade vid två iallafall jag och imorse gick jag upp strax före tio för jag egentligen skulle till backen. Pappa hämtade mig och sen när jag kom hem pratade jag med linus och då orkade inte han också regnade det så då blev det inget, istället följde jag pappa, mamma och robban ner till kusinerna eftersom att wille fyller 6år idag. Vi fikade och efter ett tag så tog jag med mig java och gick hem, hade ingenaning om vad jag skulle göra så bestämde mig för att ta en långpromenad med bebis.
Tog med mig kameran också promenerade vi bort till nore och fotade lite, och min bebis är så söt. Världens busigaste och finaste!
Vi vart ute i sådär två och en halv timme och en hel del fina bilder blev det fast dom får ni se sen, ikväll tänkte jag gå på bio med mina fina tjejer ellen och carolina men vi ska nog gå och titta imorgon istället. Ikväll har jag inte gjort nånting alls , fast ska duscha nu så jag blir varm. Sen är det stockholm-båstad och läggdags!
/ Lina

16:28

igår hade jag den roligaste natten på väldigt länge, sjukt kul med alla mina bästa tjejer!
jag, sara och sofie tog bussen vid åtta till bollnäs och på bussen träffade vi också vicky och julia, och efter ett tag hoppade det på en massa sjuka killar som var jätte kul. och dom kände mina kompisar dom där "busskompisarna" när vi var framme gick vi på max och värmde oss och träffade ännu fler sjuka killar, efter ett tag när klockan närmade sig tio började vi gå emot tranan. och på den lilla biten hann det ju faktiskt hända en del obra saker men de var ju kulis, skit samma. jag har inte så mycket att berätta ju förutom att jag hade den sjukaste kvällen på länge!
vi tog bussen hem vid två sen åkte jag och sara hem och la oss och idag har vi inte gjort nånting, sara har åkt hem nu och jag ska duscha sen far vi till hennes padre också blir det förmodligen en jätte bra tjejkväll ikväll.  super!
/ lina

20:08

skolan idag gick bra gjorde en massa matte, svenska uppgift med emelie och ett gammalt engelska nationellt prov.  efter lunchen hade vi bara idrott som gick si sådär jag spelade innebandy, och får så klart jätte ont i knät och kan inte vara med på konditions övningen vi skulle göra efter. efter idrotten gick jag med sara hem till hennes mamma och efter ett tag kom mamma och hämtade oss, så åkte vi på centrumhuset och köpte lösögonfransar också skulle jag leta efter en klänning. men såklart när jag behöver en så hittar jag ingen så åkte på hanna's och tittade och hittade inget där heller så fick åka tillbaka till fifty och hittade några linnen iallafall..
sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, pappa och jag var och handlade också har jag klippt pappa! annars har jag inte gjort något speciellt. nu ska jag snart duscha sen vänta på att pappa kommer hem så vi kan beställa min onepiece, sen ska jag lägga mig och titta på film.
imorgon har vi också engelska nationella så då ska vi vara på UC på gymnasiet och skriva provet, sen har vi idrott efter det så ingen tråkig skola imorgon inte.
/ Lina
någon dag, slötjej.

Du och jag, vi ville dela livet

dagens höjdpunkt!



When I met you , you hugged my heart and filled my world .


21:41

Skolan idag gick jätte bra , hade verkstad hela förmiddagen och egentligen så ska jag ju virka en bikini men allt vart bara snett så jag gav upp. Istället håller jag på och syr en tröja blir faktiskt jätte bra! Efter det hade vi lunch och det var laxpudding och det smakade apa, anledningen till att jag gick och åt igår med farmor var för att vi skulle få laxpudding, men då hade inte varorna kommit så vi fick det idag. super! tur att jag tryckte i mig typ 20 apelsiner och ananas istället , mycket bättre. Efter lunch hade vi ett engelska test i oregelbunda verb och jag räknade en massa mycket matte. Fast det var jätte fint väder ute så vi satt ute och pluggade , och brände mig lite grann på kinderna. Efter skolan åkte vi tjejer in på ljusdal och gick på sibylla och åt istället , vid fem hade jag nån handledarutbildning på trafik skolan så att jag ska få börja övningsköra. Gick bättre än vad jag trott fast fick lite ont i rumpen, eftersom att det höll på i tre timmar..
Nu är jag iallafall hemma och gör inte ett dugg ska skicka inte so:n nu så jag får bort det ifrån resten, sitter också och längtar en massa tills fredag fy vad jag längtar. Kommer bli kanoners!
/Linis

Money can't buy us happiness

Innan jag åkte till skolan så åkte jag och farmor ner och åt lunch eftersom att det var jätte äcklig mat på skolan, cyklade vidare till skolan sen och jobbade lite och hade extra engelska. Åkte hem strax före tre och lämnade väskan sen gick jag ner till kusinerna, och efter det åkte jag vidare till stallet.
Gick faktiskt jätte bra vi red utan stigbyglar hela lektionen, så imorgon har jag träningsvärk. Sen jag kom hem har jag gjort absolut ingenting, läst bloggar och lyssnat på bästa larre, satt faktiskt och lyssnade på larre och ryste och längtade efter honom.
Fast nu måste jag sova annars kommer jag vara död imorgon, natti!
/ Linis

10:27

godmorgon!
inatt har jag för engångs skull sovit bra, somnade i tid och sov bra hela natten. dock är jag lite snorig idag sen igår. men idag är det fin väder och vi har hemstudiedag och jag har inte åkt till skolan än, jag har faktiskt varit hemma på förmiddagen och pluggat. och jag gjorde precis klart min so så nu ska jag ta och byta om sen faktiskt cykla till skolan, all snö är ju borta och det är jätte varmt ute. underbart
/ Lina

keep me close, keep me safe, keep me happy

förmodligen så kommer mitt huvud gå sönder inom kort , jag har haft hur mycket huvudvärk som helst sen jag kom hem ifrån kyrksjön. så jag har legat i sängen hela dagen tittat på stockholm-båstad och lite OC , mamma hade också köpt jordgubbar så jag har faktiskt ätit lite jordgubbar och glass och längtat hur mycket som helst till sommaren!
aja , nu måste jag sova innan jag dör helt. natti!
/ L
bild sen isvaks badningen idag, varmt och skönt..

16.06

Igår åkte ju jag och sara på bio, men först mötte vi catarina, frida, towa och linnea på coop sen gick vi till bion. Filmen kan ha varit den bästa jag nånsin sett så sjukt bra, den är både kul och sorglig. Ett tag i slutet där fick man några tårar i ögonen det var så fint! Alla som funderar på att se den, gör det. Det är verkligen värt det.
Efter filmen åkte jag hem på engång eftersom att jag inte träffat min familj på hela helgen, gick och la mig på engång men kunde såklart inte sova som alla andra dagar. Somnade jätte sent vilket resulterade en jätte trött linis idag, menmen..
Skolan gick bra hade planeringstid och elevtid sen åt vi lunch gick jätte snabbt, sen efter lunchen hade vi en halv timmes lektion sen skulle vi ner till kyrksjön för att bada i isvak. Sjukt hur kallt det var men antar att det är bra att man har testat det iallafall, dock har jag inte så mycket känsel i fingrarna nu men sånt man får tåla. Har även jätte ont i huvudet, fryser som jag vet inte vad och känner mig snurrig, så ska nog ta och lägga mig och sova litegrann. Det kan jag behöva, så kan jag plugga litegrann sen!
/Lajn


Tell me what's a girl to do when she's crying inside?..



What is it with you that makes me act like this.

Gick ner till sara igår vid halv tio , hon hade lagt ut nyckeln till mig fast när jag kom så hittade jag den inte så stog ute typ en halv timme. Fast det var inte så jätte kallt så det var skönt. Sara kom iallafall efter ett tag så då gick vi ut på ljusdal nästan på engång så hittade vi catarina, linnea, towa och frida på centrumgrillen så satt vi och pratade med dom ett tag sen gick vi till statoil, fasktiskt rätta läskigt var en massa chineser som frågade efter vårat nummer och började typ jaga oss. haha!
Efter vi vart på statoil gick vi tillbaka på centrumgrillen och chillade lite sen gick jag och sara hem till henne, vi la oss på engång. Dock låg jag vaken hur längesom helst och kunde inte somna.. Idag vaknade jag också tidigt och kunde inte sova av samma anledning.
Vi har iallafall inte gjort så mycket idag ätit frukost och nu sitter vi och tittar på the hills, fast nu ska jag ta och duscha så får vi se vad vi hittar på sen. Ikväll ska vi iallafall på bio Hur många lingon finns det i världen. Men nu ska jag ta och duscha. hejs!
/ Lina


..


jag ville att du skulle vakna och tänka på mig..

sov hos sara inatt linnea var också där ett tag, vi tittade big brother och skit fula ginger filmer. fattar inte hur jag kan ha börjat titta på big brother så mycket nu, egentligen så tycker ju jag att det är jätte värdelöst.
iallafall efter ett tag följde vi linnea en bit när hon skulle hem sen gick vi tillbaka till sara och då la vi oss och sov, idag har vi också konstigt nog tittat på big brother typ hela dagen. gick hem vid fyra och ska snart duscha och börja fixa mig sen får vi se vad som händer ikväll, ska iallafall vara med sara och vad vi gör det löser sig!
/ Lina


Kevin Volchok!

Det är så synd att hans personlighet förstörs efter man har sett OC filmerna, han är verkligen en skit i dom filmerna men alltså han går inte att motstå. Ni måste ju hålla med om att han är snygg, kanske till och med världens snyggaste!
En drömkille helt klart.
/L.

20:50

Idag hade vi somsagt drogdag rätt tråkigt egentligen, vi fick mest lyssna på olika saker, se bildspel, prata med polisen, beroende mottagningen osv. Vi slutade vid halv tre så då tog jag, sara och linnea bussen till sara så åt vi glass och tittade big brother, robban hämtade mig vid sex så hämtade vi farmor och farfar sen skulle vi hit hem och äta. Sen har jag bara varit hemma hela kvällen men snart ska jag åka ner till sara och vi ska förmodligen titta oc, världens bästa serie. Fast jag har redan sett alla säsonger flera gånger men vill se dom igen dom är ju så bra!
Men nu ska jag byta om sen gå ner till saris :)
/ Lina

Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra

1. Få alla saker som gjort att jag svikit mina vänner ogjort!
2. Tell you the truth..

Dag 10-En person jag litar på

1. Sara ♥


RSS 2.0