30 AUGUSTI

har haft sjukt sköna dagar i skolan igår hade vi makeup dag och idag har vi haft nagel dag, lärt oss mycket om både naglar och smink och idag har vi även fått lackat naglarna på varandra. gick även på stan en sväng idag och tittade på skor och jag har blivit lite smått sko galen, vill ha nya skor!
dom här dagarna har jag även hunnit med att träna lite, ska bli stammis på friskis och svettis nu när jag skaffat mig ett tränings kort. jag och sofie tog även oss en mysig promenad igår, vilket jag även ska göra alldels strax efter jag diskat.
när jag kommer hem hade jag tänkt att baka för imorgon kommer bästa farmor på besök! ♥
- L

28 AUGUSTI

Anonym om 25 AUGUSTI:
Vilken linje går du på?:)
IP: 81.233.74.16
s. jag går stylist linjen på realgymnasiet :)

i helgen har jag varit hemma i ljusdal och varit halvt sjuk, fast åkte till valbo med tjejerna igår och såklart strulade det med tåget när vi skulle hem så vi fick åka till hudik och sen ta en buss därifrån. var helt slut när jag kom hem vilket jag även var på fredagen, så jag har inprincip bara vilat i helgen.
idag fick jag äntligen åka tillbaka till fina gävle jag trivs så bra här, vill bara att min familj och mina vänner ska flytta hit också så skulle allt vara perfekt. man blir så glad utav att vara här! ikväll har jag städat, diskat, lagat mat, packat upp och tagit en mysig kvälls promenad.
nu tittar jag på film och ska snart stänga av och sova.
- L

26 AUGUSTI


25 AUGUSTI

igår hade vi teambuilding i hemlingby hela dagen hade det jätte kul och hela klassen kommer så bra överens och det är verkligen jätte skönt, när vi kom tillbaka till stan så gick jag och jossan för att titta lite på stan. köpte mig förförsta gången i hela mitt liv ett par jeans som sitter perfekt, det har aldrig hänt förr!
efter det gick jag hem en snabbis sen tog jag bussen hem till jossan och följde med henne till stallet och tittade på hennes lektion, så himla mysigt att få vara med hästarna.
senare på kvällen kom även sofie och oliver hit en sväng så då bakade vi och tittade på tv tills det var dax att lägga sig.
idag har vi haft lektioner hela dagen, men mest tittat på film och planerat modevisning. vi slutade även en timme tidigare och när jag kom hem till lägenheten så var min saknade storebror här. världens bästa!
så vi har fixat lite i lägenheten sen gick vi på harry's och åt innan han åkte hem, då gick jag istället med jossan och carro till mingel och fikade och där blev jag hela kvällen. kom hem för ett tag sen och nu tänkte jag lägga mig och sova!
imorgon har jag kort dag sen tar jag tåget hem till ljusdal, saknar mami och papi så mycket. och såklart mina fina tjejer!
- L

23 AUGUSTI

idag har varit en bra dag, vi har varit i högbo med klassen på björk & berries och det har varit jätte mysigt. först tittade vi runt lite också fick vi göra egna tvålar, sen fick vi jätte god sallad som vi åt på bryggan nere vid sjön och såklart var det jätte bra väder idag.
när vi kom tillbaka till gävle mötte jag upp signe och sofie, vi gick till signe och lagade middag och tog en liten powernap. idag vart vi även uppdelad i våra klasser A och B, nu har jag hamnat i bästa klassen och tror att det här kommer blir tre super bra år med toppen bra tjejer!
men nu ska jag titta på film innan jag lägger mig och sover, måste orkar med morgondagen då vi har teambuilding i hemlingby hela dagen.
- L

21 AUGUSTI

igår var jag i gävle hela dagen för att flytta in i lägenheten och eftersom att vi kom iväg ifrån gävle så sent så bestämde jag mig för att bara vara hemma och vila, med tanke på hur lite jag har sovit dom senaste nätterna. men så blev det inte jag vart på dåligt humör och var tvungen att göra något, så vid tio åkte jag iväg till anton på poolparty med några vänner och hade en riktigt bra kväll.
idag vaknade jag upp med värkande ben och ömma fötter efter gårdagens promenad hem utan skor, vilket betyder att det har varit rätt mycket vila idag. men har även hunnit med att packa det sista, fikat hos faster, övningskört och sagt hej då till familjen..
just nu sitter jag i min lägenhet och dricker te och myser, har även försökt få gardinerna på plats men istället böjde jag gardinstången. hur ska detta sluta?
- L

20 AUGUSTI

Fuck what i said it dont mean shit now
Fuck you, i dont want you back
fuck what i said it dont mean shit now
fuck you, i dont want you back

19 AUGUSTI

2 dagar avklarad i skolan och det känns hur bra som helst, lärarna är toppen, skolan är jätte bra och jag trivs som fisken i vattnet. men det kommer förmodligen ta sin lilla tid att komma in i klassen, men det löser sig alltid och jag har redan lärt känna några så det går bra.
idag kom jag hem redan vid 2-3 tiden så på efter middagen har jag hunnit med att tömma inprincip hela min garderob och börjat packa allt jag behöver och såklart har jag hunnit med en tur till mina tjejer för lite film mys. imorgon åker vi till gävle för att flytta in alla möbler, kläder osv. i lägenheten sen får vi se vad jag hittar på här hemma, kanske mys med mami och papi? eller hittar jag på nått med mina fina.
nu är det dax att sussa så jag orkar upp imorgon.
- L

17 AUGUSTI

just nu sitter jag hemma i sängen med fjärilar i magen, börjar bli lite nervös inför morgondagen då jag börjar gymnasiet. på en helt ny ort med helt främmande människor! jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att jag lär känna mina nya klasskompisar väldigt fort.
sen jag kom hem ifrån gryttjen så har jag hunnit med att käka lunch med mamsen och vi har även börjat packa lite inför flytten på måndag, då jag flyttar till gävle. senare på kvällen åkte vi på järnvägs och åt middag nu när det är slut på mitt sommarlov och allt, sen avslutade jag det hela med en mysig stund i saras källare med mina tjejer.
men nu är det dax att sova så jag orkar upp till skolan imorgon.
- L

16 AUGUSTI

imorse var jag uppe ovanligt tidigt för att vara jag, skulle nämligen till stallet för att rida lite. en sista ritt såhär innan jag flyttar och det kändes riktigt bra att få sitta i sadeln igen, men jag kommer sakna det så mycket!
sen tog jag mig ner på köpingen och åt lunch med farmor och fixade sulor med pappa, vilket vi inte hann igår.
nu ska jag ta och packa lite sen möta upp lovis och erik sen tar vi bussen i mot hudik, fast jag och love hoppar av i gryttjen för att ha en liten tjejkväll med resten av tjejerna och mysa lite! sover även kvar där.
- L

15 AUGUSTI

i helgen har jag bara tagit det lugnt jag har målat och städat, fast på lördagen kom leon, linus och erik en sväng. och igår kände jag att jag var tvungen att göra någonting annat än att måla och sova, så jag tog bussen till carolina och sov där med henne och jennifer.
nu hade jag tänkt att åka ner på sportringen med papi och fixa nya sulor så jag kan börja träna igen utan att mina knän går sönder, vi tar också en sväng till järvsö för att hämta min laddare.
- L

jag kan sitta flera timmar jag kan gå igenom allt


12 AUGUSTI

och jag har världens huvudvärk känner hur mitt huvud snart kommer sprängas, sov nämligen hos lovis inatt och hon är sjuk. men vad gör man när man inte träffat en av sina bästa vänner på över en vecka, då hindrar inget!
i onsdagskväll så kom lilla java till mig och stannade här över natten vi promenerade, myste, busade, cyklade och javis fick åka cykelkorg, vi bakade paj, hälsade på hos farmor och bjöd på fika, java fick sova i sängen och självklart fick hon ligga i soffan vilket hon inte får hemma. men lite måste jag få skämma bort henne!
igår kväll hämtade jag upp lovis så åkte vi till sofie där det var en massa folk dom hade nämligen kräftskiva, så där vart vi ett tag innan vi drog oss hem till lovis för att sova.
idag tog jag och mamma oss en tripp till hudiksvall för att titta på soffa till min lägenhet men hittade dock ingen, men blev en ny stickad kofta istället. alltid något.
nu hade jag tänkt byta om och sen bege mig emot saris place, där väntar mysiga tjejer och lite film tittning. mysigt!
- L

9 AUGUSTI

igår hade jag en jätte trevlig kväll med en massa folk på hybomansion humöret var på topp och allt var bra, dock åkte jag hem tidigt för min kropp orkade inte mer. vilket jag även fick lida för idag klackarna dödade visst mina fötter och även resten av mina ben, men det vare värt!
idag har jag legat inne och degat hela dagen tills jag trottsade min slöa kropp och tog en promenad ner till favoriterna i stallet och gosade lite, och jag kände verkligen hur mycket jag kommer sakna hästlivet. men stalltjejen som finns i mig kommer alltid att finnas kvar och tur är väl det!
nu är det dags att inta sängläge för imorgon väntas jobb.
- L

8 AUGUSTI

e om 7 AUGUSTI:
Hure äre med dig egentligen? du skriver så deppiga saker? hör av dig om du vill snacka! <3
s: tur att någon äntligen påpekar det här, nu ska jag faktiskt ta och skärpa mig och sluta vara så deppig. men antar att alla har perioder då ingenting går som man vill och man bara har en massa ångest osv,  tack för att du finns iallafall emmsi! <3

egentligen när jag tänker efter så är ju livet verkligen jätte bra just nu, jag har världens bästa vänner och mina bästa familj.
mitt lov har varit helt okej, det började jätte bra och nu på slutet har det inte hänt så mycket men jag har hunnit med en hel del endå. hade faktiskt en ur kul vecka i orsa med saris och fina killar träffade massa nytt folk och nu saknar både jag och saris vår fina lillebror victor, världens sötaste kille!
inprincip hela mitt lov har spenderats med saris och jag klagar inte det har varit toppen, dock så börjar det närma sig sitt slut och jag ska snart flytta ifrån mina vänner fy vad jag kommer sakna dom. att inte få tävla hem ifrån skolan med sara nå mer, inte få ha våra mysiga picknickar som vi brukar ha när vi slutar i bra tid. jag vill inte flytta ifrån tjejerna! men jag hoppas dom kommer och hälsar på mig varje lov.
i lördags spenderade jag min kväll i bollnäs för att titta på björn rosenström en av dom sjukaste kvällarna på länge, vi dansade och dansade, sjöng med till björn och hade det ur kul!
idag har jag ocskå fått ett mycket bra besked om att jag har fått lägenhet i gävle, den vi var och tittade på igår. så nu bor jag ca 50 meter ifrån min skola mitt inne i stan så jag får sköna sovmornar och nära till det mesta, toppen!
och eftersom att jag har haft flyt med det mesta nu de senaste dagarna så ska vi fira lite och jag ha kul ikväll, det blir förmodligen en av dom sista kvällarna med gänget här hemma och den ska spenderas på hybomansion med trevligt folk!
- L

7 AUGUSTI


5 AUGUSTI.

i can't make you love me if you don't
you can't make your heart feel something it wont
i can't make you love me if you don't
you can't make your heart feel something it wont

I'm yours to keep

vad jag än gör, hur jag än försöker så finner jag ingen mening med det hela? det blir ingen förändring. jag tror på det där lilla hoppet som finns kvar men som aldrig kommer att ske. jag vill att det ska få ett slut men bara tanken utan dig gör mig rädd.
- L


RSS 2.0