21:02

Jag hoppade över backen endå, dels för att linus inte var så sugen på att åka och när jag gick här hemma märkte jag att jag hade rätt ont i knät sen jag spelat innebandy på idrotten. Hemma gjorde jag inte särskillt mycket lagade mat och tittade tv, och nu sitter jag redan i sängen och tittar oc. Och funderar på att sova tidigt ikväll! :)
/ Lina

slö brud..

16:35

skolan idag gick faktiskt jätte bra, vi hade svenska/matte hela förmiddagen och jag gjorde för engång skull det jag skulle göra på lektionerna. efter lunch hade vi idrott vi spelade innebandy, fotboll och volleyboll, och varje gång jag spelar innebandy så inser jag verkligen hur mycket jag saknar det. jag vill kunna träna innebandy som normala människor men mitt knä kan ta sig, jag hatar det!
vi slutade vid två då gick jag hem sen kom linus och liam en sväng för dom hade glömt nyckeln hem så då väntade dom här, ikväll åkter jag förmodligen med linus till backen om någon mer följer.
& imorgon har vi drogdag hela dagen med praktiska utföranden, wohoo ibland är våran skola allt för bra endå!
men nu ska jag gå och handla åt mamma sen får vi se om jag åker till järvsö eller inte. :)
/ Lina


Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. sara
2. mhmmm
3. hej

22:35

Onsdag är det idag ja, mmmm.
Skolan gick bra jag har iallafall bestämt mig vad jag ska göra för examens arbete i slöjd, jag ska faktiskt vira en bikini. I bild har jag inte bestämt mig än och i musiken är vi nästan klar. Vi hade iallafall verkstad hela förmiddagen sen på efter middagen hade vi matte/engelska och ett nationellt prov i NO. Det gick bra var inte alls svårt!
Jag åkte med kusinerna hem sen gick jag till farmor direkt då så hjälpte hon mig lite med att virka, mamma hämtade mig strax efter sex så åkte jag hem och bytte om sen skulle vi ut och äta med marlene och peder. Och jag cyklade för första gången iår idag jag har verkligen glömt bort hur kul det är att cykla ju!
Jag åkte hem tidigare iallafall och var hemma vid halv tio, nu sitter jag i sängen och tittar faktiskt på big brother dock så hatar jag det programet för det är så sjukt värdelöst. Men jaja!
Nu ska jag nog läsa lite bloggar sen sova, natti!
/Lina.

Dag 7-fyra dåliga vanor

1. plattar håret
2. börjar med mina läxor när dom ska vara inlämnad
3. jag måste kolla mobilen & facebook 24/7
4. skjuter upp saker

Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan

1. familjen
2. vänner
3. datorn
4. telefonen
5. kärlek

22:32

Idag hade vi hemstudiedag och det gick skit, fast jag är klar med reseuppgifterna sen tyskland. Nu har jag en liten bit kvar på min restlista bara -.-
Åkte hem vid halv tre och jobbade jag kan ju inte längre jobba på skolan och det är faktiskt sjukt jobbigt, jag får istället göra allt jag borde gjort i skolan efter skolan.. Efter åkte jag hem och pluggade , sen var det stallet. Det gick inte sådär jätte bra men jag fick rida på min finaste eddie, min gamla sköthäst som är den bästa ju. Han & jag har gått igenom mycket vi, ett tag var han min bästa vän, och fina priser har vi här hemma med. Min finaste eddie!
Nu är jag hemma och ska snart lägga mig och läsa sen sova. nussi!
/Lina

Dag 5-sex sånger jag tycker om

1. John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Acoustic
2. Ron Pope – Please Come Home To Me
3. Ron Pope – Perfect For Me
4. Sara Löfgren – Kär var det sista jag ville bli
5. James Morrison – You Make It Real - Live From Air Studios, London
6. Chester See – You're Beautiful (Clean Version)
sånt man aldrig tröttnar på!

19:42

Så var det måndag igen, mhmmm.
Skolan gick helt okej jobbade inte sådär jätte mycket, dock måste jag göra det jätte mycket imorgon! Efter skolan gick jag hem en sväng och sen ringde sara så då gick jag till henne och var med henne och frida. Tittade bigbrother och massa andra program. Sen kom pappa och hämtade mig, nu är jag hemma och har precis läst igenom mina omdömen såg faktiskt bra ut. Jag har nått mina mål än så länge fast måste höja mig i fler ämnen för min skull, nu funderar jag på att läsa lite läxa om jag orkar.
/Lina
Du är himla bra du vännen!

15:30

Sitter just nu här hemma med sara, igår kväll åkte vi till sofie vid åtta och tittade på körslaget sen vid tio kom jimmy och hämtade henriette så då åkte jag och sara med dom så skjutsade vi hem henriette också åkte vi på inferno en stund. Vi var där i kanske tio minuter sen skjutsade jimmy oss till oskar, hade en sjukt rolig kväll med massa trevligt folk.
Vi åkte hem nångång vid två, som då blev tre eftersom att man ställde om klockan. Erik skjutsade hem oss så gick vi och la oss på engång. Imorse vaknade vi vid elva som egentligen var tio sjukt tidigt, så gick vi ner på ljusdal och åt. När vi var på väg ner så sprang det en ekorre övervägen haha också hör jag sara "Åh kolla en igelkott!" sen efter vi kommit en bit så säger hon
"Jag ska nog äta kebabrulle för det är nyttigt" 
Jag - "Är det nyttigt?!"
Sara - "Ja , det är ju IG metoden?"
Hahaha! 
 
Snart ska jag nog gå ner till kusinerna en sväng sen ikväll tänker jag vara hemma och titta på OC hela kvällen, låter verkligen jätte bra!
/Lina.


SimpaG ♥ hihihi


Dag 4-sju rädslor

1. skräckfilmer
2. mörker
3. höga höjder
4. gärdåsen
5. döden
6. spöken
7. snuskgubbar

16:25

Sara sov ju här i torsdags sen igår var vi i skolan som vanligt, vi  tittade på film hela förmiddagen sen var det lunch också hade vi klasstid så slutade vi efter det. Vi slapp alltså idrotten. Vi åkte hem och sov lite sen vid nio åkte vi till statoil och köpte chips sen gick vi till towa, där även frida och catarina var. Vi gjorde en massa bus sen så vid tolv så höll alla på att somna så då åkte vi med robban hem och sara sov här inatt igen, idag har vi legat och tittat film exakt hela dagen sara åkte hem för ett tag sen. Nu sitter jag och ska snart fixa mig sen äta mat sen åker vi upp till sofie där det blir film och spelkväll, sen får vi se när vi åker hem sara sover nog här inatt också antar jag.
Pratade också med anna för ett tag sen och idag var dom och bokade resa till turiket i maj, var liiiiite avis bara. Men har också tjatat på mamma och pappa nu om att vi ska följa med dom eftersom att jag inte har nått i skolan då, men vi får se annars kanske jag följer med kusinerna dit. hoppashopppashoppas! 
/lina.
snälla snälla mamma och pappa, jag vet att ni vill tillbaka!

Dag 3-åtta saker som irriterar mig

1. när man råkar nysa precis när man tagit på mascara
2. när saker krånglar då man har bråttom
3. falska människor
4. rykten
5. att det alltid är så mycket drama bland tjejer
6. virus
7. bitchblickar
8. när folk vill förstöra för en

22:55

Vart ändrade planer jag gjorde inget av det jag hade tänkt, sara kom hit istället och vi myste i soffan och tittade på landskampen. Och fy vad jon är snygg, jag tror jag är kääääär!
Nu har vi precis duschat och ska sova, sen imorgon är det fredag men vad vi hittar på det får vi se imorgon. Natti!
/ Lina

Dag 2-nio saker jag gör varje dag

1. lyssnar på musik
2. väljer kläder
3. äter mat
4. sjunger
5. pratar
6. klär av och på mig
7. går upp och ner i trappan
8. saknar
9. sitter vid datorn

16:39

Hejhejhejhejhejhej!
Skolan idag gick jätte bra jag var till och med duktig på engelskan idag, också kompletterade jag ett matte prov. Vi hade bara tre lektioner sen efter lunch hade vi idrott. Gick hem direkt efter det och har bara suttit och pluggat hela eftermiddagen så nu är jag nästan klar med alla reseuppgifterna så då har jag nog inget kvar sen.
Ikväll vet jag inte vad jag gör kanske åker till backen en sväng men vet inte det blåser ju så mycket, annars så går jag väl en promenad eller kanske jag till och med orkar ut och springa. Men nu ska jag äta mat, hejs!
/Lina

Dag 1-Tio fakta om mig själv

1. jag är väldigt envis & långsur
2. jag har förlorat vissa vänner för att jag gjort väldigt onödiga saker som jag faktiskt ångrar
3. jag har sjukt lätt för att bli svartsjuk
4. jag gråter mig till sömns inprincip varje kväll jag är ensam
5. jag är olyckligt kär och det förstör mig
6. mina vänner är dom som får mig tänka på annat och vara glad
7. ridningen & hästarna får mig att glömma all skit och bara fokusera på dom
8. den jag litar på allra allra mest är min finaste storebror
9. jag har aldrig vart lyckligare än vad jag var den sjunde maj det var en utav dom bästa dagarna i mitt liv
10. jag älskar mina vänner, min familj och min släkt hur mycket som hellst

19:01

Idag gjorde jag faktiskt klart all min engelska så nu har jag inte så mycket kvar hoppas jag, fast vi fick ju en ny treveckors i måndags så ja får se hur det här blir..
Efter skolan åkte jag och love ner på ljusdal sen innan jag gick hem så gick jag och hämtade java, jag lovade faster att passa henne medans dom åkte till sundsvall. Jag kan ju endå inte träna jag tror jag har fått tillbaka mitt slatter knä och det gör sjukt ont och jag kan inte gå upp för trappor sådär as bra, men då passar det ju bra att min bebis är här.
Nu har jag nyss ätit och ska snart börja plugga, också ska jag väl gå en lite promenat med bebis. Men nu ligger hon och sover här bredvid mig, så söt.
/Lina.

Without you I’m nothing.

Dag 1-Tio fakta om mig själv
Dag 2-nio saker jag gör varje dag
Dag 3-åtta saker som irriterar mig
Dag 4-sju rädslor
Dag 5-sex sånger jag tycker om
Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7-fyra dåliga vanor
Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10-En person jag litar på

20:49

Idag var det hemstudiedag och det gick ju rätt okej iallafall, strax efter tre gick jag och sara till wille&claras dagis och åkte med dom hem. Vi pluggade faktiskt när vi kom hem och tittade på vägen ut, en film värd att se faktiskt så var det riktigt bra. Vi åt lite mat sen skulle jag iväg till stallet så då gick sara hem, fast idag lovade även sara mig att hon skulle följa mig till stallet nästa vecka kan bli rätt kul. Hon red ju faktiskt när hon var 7 så nu är hon ju proffs!
Ridningen gick jätte bra och Rex var jätte duktig och hoppade så bra, efter ett bra pass tog jag mig en promenad hemåt genom skogen. Och jag klarade mig igenom den isiga backen, stormen, slasket och snöplumsningen utan en enda skada, så nu kan jag börja gå hem ifrån stallet också. Dock var det väldigt läskigt!
Nu har jag precis duschat och ska plugga lite grann sen lägga mig.
/ Lina

21:05

Idag måste ha varit den längsta dagen i skolan på hela terminen, jag bara satt och gjorde ingenting. Stirrade på mina böcker och väntade på att få ork att öppna dom, sen gjorde jag det och stängde dom lika fort igen. Jag vill inte gå i skolan jag vill ha ett jobb, tjäna pengar och göra en massa roliga saker!
Jag klarade mig iallafall genom den långa skoldagen levandes, tyckte också att jag förtjänade en belöning för det. Så jag följde med alla tjejer in på ljusdal och fikade, satt och pratade en hel del och sen vid fem tiden tog jag en promenad hem.
Här hemma har det inte hänt någonting, datorn har vart min bästa vän som alla andra dagar men det ska den inte få vara länge till för nu behöver jag sömn.
/Lina.
Nu har jag också fått ännu en till pippi tröja av min världsbästa farmor, du är bäst! ♥

19:45

Jag har verkligen inte haft någon lust till att ens logga in på blogg.se jag har haft för mycket i mitt huvud och har inte orkat göra så mycket.
I fredags så kom min fina syster hanna hem ifrån thailand, hon var så brun och fin. Egentligen var det ju tänkt att jag skulle åka till hudik på gfesten men hade ingen ork så då stannade jag hemma och myste med hanna och towe istället, vi började med att gå ner på erguns och äta sen gick vi på coop och köpte glass osv..  sen vidare till towe i nore där vi tittade på film, dock somnade jag nästan innan den ens hade börjat. Jag och hanna åkte hem vid 11 nångång tror jag, då la jag mig och tittade oc och sov på engång.
På lördagen åkte mamma och pappa till sundsvall så då fick jag klara mig själv vilket är det bästa som finns, jag började med att sova länge sen gick jag och handlade fika och gick till min farmor & farfar och fikade med dom. Vi satt och pratade om tysklandresan eftersom att jag inte träffat dom på jätte länge nu, efter någon timme gick jag vidare till sara och hämtade upp henne sen handlade vi mat sen hem till mig igen så lagade vi mat. Efter vi ätit kom sofie och myste med oss vi tittade på körslaget och åt massa frukt. Efter ett tag kom johan och hämtade oss och skjutsade oss vidare till oskar där det var en massa folk, det var trevligt & rätt spårat! Efter en massa galenskaper tog jag och sara en promenad hem, och somnade på engång.
Idag när jag vaknade gick jag ut och satt mig i solen och åt frukost sen efter ett tag kom mamma och pappa hem, då skjutsade mamma mig till lillhaga så hämtade jag java och tog en promenad hem. Sen satt vi oss och tittade på bandy - sm med pappa, och det vart en fin vinst till SAIK vilket är jätte bra!
Efter det har jag inte gjort nånting alls, faster kom nyss och hämtade lilla busen så nu ska jag ta och duscha sen lägga mig och titta solsidan sen blir det nog till att sova efter det..
/Lina.

21:07

I'm not sure why I can't sleep

All I know right now, is you're the thing I need

I send this prayer up to the same stars you see

Baby please, come home to me..




18:00

Har precis kommit hem ifrån sara och ätit nu, skolan gick rätt bra nationella veta jag inte hur det gick kändes helt okej iallafall men ja.. Efter gick jag och sara till sara och tittade på solsidan, och sista avsnitter är väldigt fint för er som vill veta!
Nu sitter jag och väntar på bättre tider och funderar på att plugga lite, har också en massa träningsvärk i ljumskarna men det hindrar väl ingen för ett MRL pass ikväll. Men isåfall måste jag plugga nu så hejs!
/Lina.

22:45

Jag har inte ridit på tre veckor nu och ikväll red jag dubbel pass och det känns ju i rumpen om man säger så, väldigt otränad tjej måste jag säga. Imorgon funderar jag på att gå på MRL och nu har mitt nya liv börjat jag MÅSTE börja träna igen annars kommer ju jag gå under.
Första lektionen gick iallafall jätte dåligt ända ifrån början och då fortsatte det så, men sen andra lektionen fick jag först Pluto och redan när vi började trava så kände jag att han var jätte pigg och jag klämmer så mycket med benen så det blir ännu värre. Och jag visste även att han kastat av Johanna på min lektion så jag fick byta till Catja, och jag tror jag har fått en ny favorit häst. Satan i gatan vad rolig hon var, och även jätte duktig på att hoppa också för den delen!
Nu har jag iallafall pluggat lite NO eftersom att vi har nationella imorgon i 2 och en halv timme, jag hoppas på att det går bra men har en känsla av att det kommer gå åt pipsvängen. Måste läsa på lite mer nu sen sova, tidig morgon imorn!
/Lina.

17:25

Hade hemstudiedag idag, gjorde faktiskt klart en massa so idag så nu är jag nästan klar med det. På eftermiddagen så lessnade jag och frida så vi tog oss en "fruktstund" och roade oss med att ta miiiiicket fina bilder på oss..
Gick till wille och claras dagis vid tre och väntade där på anna så åkte jag med dom hem, sen har jag inte gjort nånting alls. Jag ska snart åka till stallet blir dubbel pass ikväll, vilken tur jag har! men nu måste jag kila.
/Lina.


Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag .

    

    

22:31

Tänk att jag var morgon pigg imorse, helt otroligt egentligen. fast i för sig har jag varit vaken rätt tidigt varje dag på lovet jämfört med hur länge jag sov förut.. Skolan gick bra iallafall hade NO genom gång eftersom vi har nationella på onsdag, sen har vi bara haft a-pass och planeringstid också slutade vi vid ett för att lärarna skulle ha möte. Då gick jag, sara & love till sara, fast åkte hem rätt tidigt för jag var så trött så mamma hämtade mig. Hemma har till och med pluggat, känns som att jag behöver det.
Imorgon har vi hemstudiedag så åker till skolan vid nio och gör förmodligen klart det jag behöver göra klart! Sen har jag ridning på kvällen, kanske har turen med mig och får rida dubbelpass också.
Men nu måste jag sova så jag orkar upp, natti.
/Lina.
jag eeeelsker diiiiig min finesteeee!

·

Everything I know about love I learned from you, from you
And everything I know about pain I learned from you, from you
You were my only, You were my first
You showed me lonely, and you took me in when I was hurt
You were my only but not my last

22:30

I lördags åkte vi in till stan och shoppade i stockholm, hittade ett par byxor och ett par skor. också några tröjor. Fanns inte så där jätte mycket som jag gillade, på eftermiddagen åkte pappa och robban tillbaka till södertälje till mormor och då stannade jag kvar och väntade på min buss hem. Så tog bussen hem till ljusdal vid fem och var hemma någon gång vid halv tio, då mötte jag elias sen gick vi upp och skulle möta henriette & love men dom stog och diskade så vi gick och mötte sara & sofie istället också gick vi hem till mig.
Vi gjorde inte så mycket försökte titta film men jag fick inte igång tvn eftersom att jag inte är så teknisk, men vi lagade mat och åt. Sen så gjorde vi inte så mycket pratade oså.
Imorse gick jag upp jätte tidigt eftersom att jag och linus skulle till backen, så vi åkte dit vid halv 11 träffade marc där. Och liam var också med så han åkte runt med oss och han var så tuff, också träffade jag kusinerna och dom hade blivit jätte duktig att åka.
Aja, vi åkte hem redan vid tre och sen att jag kom hem har jag hunnit städat hela huset, duschat, suttit vid datorn, blivit dum i huvudet, tittat solsidan och tittat filmer. Men nu borde jag sova och tänka till lite. gnatt
/L.

20:56

Nu är vi framme i södertälje hos mormor, vi har ätit oså. Jag och robban har just varit och handlat glass, te och choklad, fast just nu sitter jag och äter jordgubbar och dricker energidryck. Känner mig som dig nu bells! hehe. 
& förresten så kanske jag kommer hem imorgon, funderar starkt på att åka bussen hem vid 5 imorgon och fara till backen på söndag. men jag kan inte bestämma mig och behöver få tag på linus och höra vad han ska göra.  
Men nu ska jag hjälpa robban att göra milkshake, sen titta tv.
/Lina.



30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om







Man kan faktiskt inte välja ut nån, men såklart kommer jag aldrig släppa alla mina vänner och släkten osv.
/l.

11:00

hade en mycket fin kväll igår med love, sara och en massa bygg bögar, rätt galet om jag får säga det själv.. men ett bra avslut på mitt lov här hemma, för nu ska jag bara packa sen drar vi vidare till stockholm till mormor. vi ska också hämta upp robban i uppsala, äntligen så jag få träffa min saknade robban!
har inte så mycket vettigt att säga så tycker att vi slutar här.
/lina.


17:49

Sov hos ellen inatt med henne och jennifer, vi åt och tittade film och eldade så vi hade typ 40 grader inne i rummet. imorse tittade vi totally spice, skit bra program! sen gjorde vi oss i orning och följde med jennifer in på byn när hon skulle klippa sig och färga håret, fast jag och ellen gick och fikade först.
träffade också per och simon en sväng, sen vid tre hämtade jag java hos gunnar så tog jag bussen till ljusdal. så gick vi och handlade mat och nu har jag precis lagat klart maten och väntar bara på att pappa ska komma hem så vi kan äta nångång. och nu kom han precis så tjarå.
/Lina.

vi har förlorat allt det där som var så rätt

sitter just nu och väntar på min padre, när han kommer hem ska vi äta sen skjutsar han mig till ellen i sääärby :)
vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar säkert på nått kul det är ju mongo ellen vi pratar om. men nu tänker jag börja laga mat till mig och min far. puss
/Lina.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


the parts of you, are the best parts of me.

jag saknar min robban!
tänk att jag inte har träffat honom på över två veckor nu, och om jag inte åker till stockholm så kommer jag inte få träffa honom på två veckor till. vilket betyder att jag inte kommer få träffa honom på fyra fucking veckor, sug.
känner att jag måste åka upp till stockholm i helgen, men endast för att få träffa min finaste storebror.
jag älskar dig!
/lina.

28e bilden: En tokig bild.

elläh? vad är en tokig bild?..

perfect for me

You sit in the bathroom and you paint your toes
I sit on the bed right now and I sing you a song
It's not always easy, but somehow our love stays strong
If I can make you happy, then this is where I belong

And I'd just like to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

I know all your secrets, and you know all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind
I wish that I was stronger so that I had more to give
I'll share everything I have and we'll find a way to live

Even after all this time, nothing else I ever find
In this whole wide world can shake me like you do
Its true that something so sublime that there aren't words yet to describe
The beauty of this life I've made with you

And I'd just liek to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say you're perfect
But you'll see oh my sweet love you're perfect for me
And I know you too well to say you're perfect
But you'll see of my sweet love you're perfect
Oh my love I swear you're perfect 
Yes I promise, you're perfect for me

svart, vitt och allt däremellan


23:48

Förra inlägget skrev jag för nån timme sen men glömde publicera det, iallafall så fick jag inte sova. Jätte saknade per ringde mig och han var visst i ljusdal. Så per, simon och marcus kom och hämtade mig så åkte vi på björn jakt. haha!
Jag kom nyss hem och nu är jag pigg igen och tänkte lägga upp lite fina bilder sen att jag fotade i helgen.
/Lajn.
Perisss.

I might forget, how it feels to let go and how it feels to get a brand new start .

har insett att jag aldrig kan börja mina inlägg på ett fint sätt det går aldrig.
igår kom ellen till mig vi typ hängde på ljusdal åt jätte mycket skit lame, senare åkte vi till nino med love, sara och erik och tittade film var trevligt. men både jag och ellen vart trött direkt efter första filmen så dom skjutsade hem oss då så drack vi te och tittade solsidan istället, sen så somnade båda vi undertiden så vi la oss jätte tidigt. imorse när vi vaknade gjorde vi oss iordning på engång och följde mamma och pappa ner på köpingen och åt lunch sen åkte vi hem en stund, också kom jennifer och hämtade upp oss så åkte vi med till järvsö. vi åkte upp till backen och tittade om det var nå roligt folk där, träffade iallafall jätte saknade marc och en max. och leon, sandra osv. ellen och bajsi åkte hem så blondie kom istället och hämtade mig, så åkte jag, blondie och felicia och åt pizza.
sen tog jag bussen hem strax efter fem och sen dess har jag bara vart hemma och städat, duschat, tittat tv och bara tagit det lugnt.
marc vela också att jag skulle följa han till backen någon dag eftersom att han var hos sin pappa nu på lovet, så imorgon åker jag med marc och linus till backen. och det skulle bli fin väder också så det är chillll!
men funderar på att lägga mig typ nu, för jag börjar på att få ont i huvudet och behöver sova.
/Lina.
haha fiiiint.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


17:05

Har precis läst igenom ca 400 blogg inlägg och nu vill jag bara kasta iväg datorn och aldrig mer röra den, jag är trött på den! :o
Kom iallafall hem igår kväll vid 8 tiden och mamma hade lagat god tre rätters till mig, och jag har faktiskt saknat mamma och pappa jätte mycket. Och även min fina storebror men han är dock kvar i uppsala och kommer hem nästa helg istället eftersom att han ligger i lumpen, så jag får inte träffa honom förän om en vecka till.. :(
Igår var jag så rastlös när jag kom hem så jag träffade sara och frida och vi gick ut på lite äventyr sen ringde vi gustav och åkte bil med han och micke, kom hem vid två och då gick vi och la oss. Dom åkte hem vid 1 kanske sen har jag legat i sängen precis hela dagen och kollat bloggar, nu ska jag städa rummet och börja fixa mig för en fin kväll med trevligt folk i hedsta. hoppas på en toppen kväll!
Sen så är det ju även lov nu också så får se vad som händer, kanske följer med till södertälje endå jag får ju shoppa. Men det är så sjukt tråkigt där så vi får se.
Hoppas iallafall på att träffa någrade saknade , det är sånt som märks. Men nu måste jag göra ett ryck och få lite ordning på rummet och packa upp alla saker sen klassresan.
/Lina.
satan vad hon bjöd på dom där.

10:03

Är nu i Tyskland med klassen, hann inte göra nått inlägg innan vi åkte. Vi har iallafall varit i polen först och där bodde vi en natt. SEn på tisdag kväll åkte vi till Tyskland och då åkte vi buss i minst 8 timmar. Och det var sjukt jobbigt men vi kom fram någon gång vid 2-3 på natten. I Tyskland är det jätte bra och hur fint som helst iallafall här i Berlin. Nu sitter vi och äter frukost på vandrarhemmet och ska snart åka vidare. IKväll åker vi med båten till Sverige och sen på fredag ska vi åka buss hela dagen och jag längtar inte! Men nu ska jag börja packa ihop så jag blir klar någongång. /lina

RSS 2.0