packning..

hejsan, nu har jag precis packat klart. för imorgon åker vi..
det blir vandring/kanot/tält i trenätter och fyradagar, jag orkar inte. visst ska det bli roligt men jobbig. aja, idag när jag kom hem ifrån tältningen i borr så sov jag i ungefär fyra timmar så jag är inte särskilt trött nu, så jag blir nog vaken ett tag till. :(       men nu ska jag äta lite glass och sätta mig i schäslongen och titta på tv. sen får jag nog tvinga mig till sömns..   mer inlägg kommer till helgen när jag kommer hem, kanske även blir lite bilder då också, ha det bra.

l.

30augusti.

tjao,
inatt var det tältning med tjejerna, det var riktigt kallt men mysigt. vi tältade i borr, när vi kom dit så var det kolsvart ute så vi såg inget, men efter ett tag hittade vi ljus som vi lyste med. på kvällen så satt vi och pratade, åt och hade kul. :) när vi precis lagt oss i tältet och typ hade somnat så kom christian och skrämde oss. han var där ett tag jag, love och signe låg i tältet och sov, men sara och christian var utanför och lyssnade på oss. det var ganska pinsamt för jag pratade í sömnen -.-'  aja, det var trevligt. nu har jag precis kommit hem och ska snart gå och ta en varm duch efter den kalla natten i tält.


l.

inköp.


             mjukisbyxor.

        
           en bh.
   
                                  tunika, linne och ringen.

29augusti.

hellu, idag var det hudiksvall som gällde med mamma och pappa. blev inte så mycket inköp hittade inte så mycket jag vela ha. men bilder kommer snart. :)

igår var det tjej kväll hos signe som vanligt, vi tittade film och åt. åkte hem vid elva var väldigt trött så jag  hann inte med att blogga. ikväll blir det nog tälting med tjejerna men ingenaning om vart, det märks väl. nu ska jag upp och äta sen ska jag ner på ljusdal, ha det bra.

l.

27augusti.

hellu, idag var det skola, efter skolan gick jag, sara, signe och love en sväng sen satt vi oss i gräset och pratade, mysigt. :) nu är jag hemma hos mig med sara och vi ska snart åka ner på kläppa, men ha de så bra så länge.

l.

jag älskar dig.

från början var du den bästa glada du, du pratade med mig du var hel klart bäst. du kom fram och pratade med mig.. nu är du helt personlighets förändrad, du är inte glad, du vill inte prata med mig, du är bara sur och bryr dig inte om mig.
jag kan inte förstå, du är den bästa som jag har. och du har helt glömt bort mig, när jag vill prata med dig och när jag behöver dig som mest så är du borta, du kommer aldrig tillbaka du kommer och du går och är oftast borta.. jag behöver dig du är en av dom närmsta jag har och som jag alltid kommer ha, jag saknar våra stunder där vi kunde prata om det mesta, vi kunde skratta tillsammans, jag vill ha det tillbaka. du är saknad. om du bara förstog hur mycket jag älskar dig, jag hoppas det kommer bli ändringar för jag vill ha dig tillbaka.

l.

26augusti.

tjenare, idag vare så klart skolan som vanligt, kom försent.. pinsamt var de enligt dom andra i klassen hade malin stått och sagt att hon inte gillade folk som kom försent och då kom jag in, pinsamt..      aja, har iallafall gått bra i skolan idag. efter så gick jag, alice och love hem till love och var sociala. :) nu har jag precis kommit hem och sitter här, funderar på att åka med hanna på delins och köpa godis sen lägga mig i ett varmt bad. men ni får ha det så bra.

l.


25augusti.

hejsan, förlåt för att det inte blev något inlägg igår jag hade precis skrivit klart igår och skulle publicera och då förvann allt och jag hade verkligen ingen ork att skriva om allt. :/ 
idag har jag iallafall varit med love först sen var det stallet som gällde :) först red jag spirit sen red jag prisse på lektion, gick riktigt bra faktist. verkligen ett stort förlåt men jag orkar inte med allt bloggande nu, inget är speciellt bra så jag bloggar när jag har tid och lust så det blir nog inte varje dag tillsvidare..        jag måste bara säga att ellen är den bästa som finns, när allt känns tungt så är det ellen bara ellen som får mig att le. hon är helt klart bäst, puss.

l.


23augusti, kvällsinlägg.

hejsan, nu har jag just vart på bio "sommaren med göran" trodde den skulle va bättre än vad den var. ja det är väl vad jag har gjort ikväll, just nu funderar jag på att ducha och sen lägga mig och titta på film.. :)   ha det super.

l.


23augusti.

hejsanhejsan, inatt har jag sovit hos hanna det var trevligt. vi började kvällen hos love där fixade vi oss, sedan cyklade vi till hanna och då kom victor, axel, dennis och ivar vi pratade och sen tittade vi på film och då drog dennis och victor. men vi tittade ändå senare åkte axel också men då kom pege istället. och vi fortsatte titta film och jag och love han även med att åka och köpa glass. yummie :)  när vi kom tillbaka skjusade ivar och pege hem love och jag följde med och hämtade mina saker hos love. när vi kom tillbaka så tittade vi på någon "läskig film" men den var inte så läskig och inte äcklig heller så vi tittade på säg att du älskar mig en gång till istället. ;p sen sov jag hos hanna eller ja, sov vet jag väl inte. för folket åkte hem vid 4. jag åkte hem vi tolv och nu har jag precis vart i stallet på US möte. och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ska kanske på bio med love och ellen, men jag vet inte för mamma och pappa ska dit så vet inte om jag också vill dit. ;) men nu ska jag ta och gå upp och äta lite mat. ha det bra.

l.

22augusti.

hejsan, vart tyvärr ingen uppdatering igår heller därför vi tjejer hade kräftskiva hos signe. :) bilder kommer senare. inatt sov jag iallafall hos signe med love, sara och hanna. vi pratade en massa, myste och åt så klart! nu har jag nyss kommit hem, sen jag kom hem har jag suttit vid datan och nu funderar jag på att ta en varm duch och sedan åka till love. men ni får ha det så bra, blir nog en till uppdatering senare. ;)

l.

20augusti.

hej,
första dagen i skolan idag, helt okej. dom nya sjuorna är jätte söta. :) vi har inte gjort så mycket idag, vi har haft mest klass tid, sen så slutade vi efter lunch. efter skolan så åkte jag, sara, love och linnea hem till sara. våra tider är saknad. :) senare på kvällen har jag vart med love och vi var med hanna och signe, det var mys. imorgon så blir det massa MYS!  först skola sen blir det annlouise och alice. och på kvällen blir det kräftskiva i rolfhamre hos signe! ;D längtar.
men nu ska jag ta och lägga mig och titta på film men ha det bra.

l.

19augusti.

hejsan, förlåt för min uppdatering.. men jag har inte haft tid.
idag är det sista dagen på lovet och jag vill inte tillbaka till skolan. :( men ska bli kul att träffa alla igen iallafall. idag har det vart en hemma dag, jag har städat och bakat och handlat smink och fixat till skolstarten. ;) igår var vi på film kväll hos markus i järvsö, det var kul. men nu hinner jag inte skriva mer, ska lägga mig och titta film för jag är grymt trött. ;p


l.

16augusti.

hej, nu sitter jag här igen. har precis vaknat och funderar på att gå upp och äta frukost. gårdagen var skoj, vi var hemma och tog det lungt det var mysigt, det är alltid kul med love och sofie. :)
jag har inte så mycket roliga saker för er bloggläsare att berätta. förrutom att jag just nu vill äta och sova! justja en sak har jag att berätta, igår när jag var ute på köpningen så träffade jag malin och hennes kompis seth. och jag visste inte vem det var och jag hälsade på han sen nu idag fick jag reda på att det var en kändis. han hade tydligen kommit tvåa i talang 2008, och han var världsmästare i trolleri/korttricks i hans ålder. och han brukar synas på tv ibland, det var han som underhöll kuskarnainför elitloppet. och underhåller även på kungafamiljens fester. så det var ju kul. :)  det går ju även att söka på youtube på seth engström så kan ni se, han är jätte duktig.
men nu funderar jag på att gå upp och äta, ha det bra.

l.

15augusti.

hejsan,
idag har det varit en lungn dag det gillar vi, jao. (Y) typ vaknade åkte ner på ljusdal med sofie, love och tea. där träffade vi petra och olivia. :) vi tittade på moppe meet, och typ cyklade. satt i jonsparken och pratade, åkte moppe, åt och ja typ tog det lungt. nu är jag hemma och väntar på att love ska komma, vi ska dra på delins och handla. för ikväll blir det tjejmys. 

l. 

färgat håret.

jag kom på det nu, jag har inte lagt upp någon bild sen jag färgade håret. så jag gör det nu, kanske inte syns så väl men jag har iallafall färgat mörkare typ mörkbrun/svart. ;)

l.


hudiksvall med robban!




inköp! 
ett par lackleggings (?) från mq.
två bh:ar från hm.
ett skärp från gina tricot.
ett par resteröds trosor från fifty.
en vit långärmad från indiska.
en lila långärmad från fifty.
ett blommigt linne från gina tricot. 
ett par vita tygskor från skokompaniet.
en grå t-shirt från fifty.




14augusti.

hejhej, inatt har love sovit här det var mys. vi satt vid datan och pratade en massa och det behövdes. imorse så vaknade vi, åt frukost sen åkte love och jag åkte till stallet och red. nu har jag precis kommit hem och har just duchat. ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog vara med love och sofie, vi åker nog ner på ljusdal. :)

bilder på gårdagens inköp kommer senare, för nu ska jag äta, ha det bra. :)

l.

13augusti.

hejsan, nu sitter jag här och har precis vaknat. idag ska jag åka till hudik med världensbästa storebror, ska bli kul. jag känner att jag behöver lite kläder tills skolan. :)  senare när jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog love, signe och sara en sväng på kvällen. :) men nu ska jag ta och byta sängkläder efter som att jag är så duktig. :) ha det bra.

l.

andreas 15år.

idag är det faktist ingen vanlig dag för det är andreas födelsedag!
grattis. :)
                                                                     


12augusti.

hejhej, idag har det vart en mamma och lina dag. :)
först vaknade jag och gick upp typ gjorde inget, satt vid datan. sen så fixade jag mig också åkte jag och mamma ner på köpingen. först gick vi på fifty där hittade jag en grå t-shirt, en lila långärmad tröja och ett par resteröds trosor, tack mamma. :)      efter det gick vi och åt lunch eller iallafall jag åt, kyckling o pastasallad. yummie (y) 
nu har vi precis kommit hem och jag har vart och köpt jordgubbar och choklad så nu ska det bli chokladfondue. senare blir det väl love, signe och sara en sväng, mys :)

l.

spiritspiritspirit.

hejsan, har nästan nyss kommit hem ifrån stallet.  tisdagarna är en lina och spirit dag, det gillar vi. (Y)
jag tänkte att spirit skulle få komma ut i skogen idag, så jag gjorde iordning han och sen red vi iväg. vi red upp till skolskogen och galopperade sen red vi hem till farmor och hälsade på. det gillade spirit för där får man oftast en massa godis. på vägen hem till stallet ifrån farmor började det att spö regna.. så hela vägen ifrån farmor till stallet spö regnade det så vi var alldeles genom blöt när vi kom tillbaka. ;s
nu är jag iallafall hemma ifrån stallet, så nu har jag duchat och precis ätit. nu sitter jag och funderar på om jag ska åka till love eller om jag ska vara hemma ikväll.  men jag tror det blir en hemma kväll med en massa OC. :)

l.

                                         en lina och en spirit.

                                                                          


11augusti.

hejhej.
har precis vaknat nu, jag sov hos love inatt det var kul, vi typ designade våra bloggar hela kvällen igår också var vi ut och tog kort. idag så vet vi inte vad vi ska göra, jag ska iallafall och rida snart och love ska nog vara hemma. ;)
sen efter stallet ska vi kanske färga håret på varandra. jag vill ha mörkare hår just nu. ikväll så händer väl nått kul får vi hoppas på. ;) 

nu har jag ny design på bloggen, och ni får tycka vad ni vill men jag tyckte själv att den vart rätt bra. men nu ska jag fixa lite mer små detaljer på bloggen, ha det bra så länge.

l.


ny blogg igen.

hejhejhejhejhejhejhej.
har skaffat en ny blogg igen, vart för dålig uppdatering på blogspot så kände att jag hellre börjar om på nytt istället för att det ska bli ett mellan rum i bloggen, typ.
jag tycker faktist själv att jag har blivit ganska duktig på att blogga, jag har insett att det är riktigt kul om man gör mycket inlägg. :)  men nu ska jag ta och fixa designen, men ha det så bra så länge.

l.


RSS 2.0