30november.

skolan  idag det var väl helt okej, inte för att jag kunde koncentrera mig så bra men det gick. efter skolan åkte jag hem till love, vi satt vid en varsin dator och gjorde inget alls. nu är jag hemma och har ätit och pluggat! nu ska jag ta mig en varm dusch sen ska jag fortsätta plugga sen blir det väl att krypa ner i sängen för att sleep like a princess!
l.



inköp, tack mamma.

en ny mössa som min lärare cissi har gjort,
jag tycker själv att den är riktigt snygg.

en tröja ifrån fifty.
ignorera hur jag står.

en till tröja ifrån fifty.

29november.

vaknade sent i morse jag låg kvar i sängen i evigheter för jag tittade på camp rock. (y)  sen gick jag upp och åt sen åkte jag till stallet också har jag vart i stallet hela eftermiddagen, jag skrittade ut på spirit en bit sen gick jag hem. jag har faktist blivit duktig jag har börjat gått hem ifrån stallet även fast det är mörkt. nu har jag precis duschat och ligger i sängen och ska titta på riverside och göra läxor, jag måste också gå och ta en alvedon för jag har fortfarande ont i huvudet sen jag ramlade på idrotten.. men nu ska jag ta och göra någon nytta.
l.

lördags mys!

det blev en mysig hemma kväll istället.
l.

inge gabriella..

det vart inge gabriella tack vare min nacke, rygg, hals, armar och mage..  jag vet inte om jag har berättat om min olycka på idrotten igår. jag skulle iallafall visa mina skills på såna där ringar som man hänger i, också tappade jag taget och ramlade och slog bakhuvudet i golvet så jag tror jag har sträckt halsen.. det är inte många som lyckas med det inte. aja, jag har haft så ont ikväll så jag har bara varit hemma och suttit här. jag har också tittat på MGP nordic och ulrik vann! =D
l.
ulrik är bäst!
l.

28november.

vaknade tidigt idag, sara och love gick också hem tidigt för jag skulle till min farmor. farmor och wille hämtade mig runt elva vi åkte till farmor och bakade pepparkakor, knäck och nått mer. jag hade sjukt ont i kroppen eftersom att jag ramlade igår på idrotten så jag kunde inte göra något. jag fick ligga i soffan och titta på tv, men lite bakade jag iallafall.. nu ska jag ta det lugnt och senare ikväll ska jag till gabriella på tjejkväll! :)
l.

metro!

har precis kommit hem ifrån järvsö med tjejerna, vi var först på hockeyn där träffade vi ellen och carolina det var trevligt. vi eller iallafall jag var med dom typ hela kvällen, vi tittade på hockeyn och sen gick vi upp på metro en sväng. men innan metro gick vi faktiskt på time och köpte godis. (A) ellen gick hem en sväng för hon mådde dåligt men hon kom till metro senare, vi åkte tåget hem kvart i elva och nu är vi hemma. love och sara ligger i sängen och jag ska gå och lägga mig nu. sweeeeet dreams!
l.

27november.

skolan idag, och nu hinner inte jag blogga jag ska byta om och fixa mig sen ner till kusin för att äta mat. sen ska hon skjutsa ner mig till station för 18:10 bär det av till järvsö! det blir nog hockey och metro antar jag. men ha det bra!
l.

26november.

idag var det hemstudiedag jobbade inte ett skit gick inte att koncentrera sig alls.. efter skolan åkte jag direkt till stallet jag skulle rida spirit på stinas lektion för stina skulle göra något, det gick faktiskt jätte bra tycker jag. nu har jag iallafall kommit hem från stallet och jag gick hem det var kolsvart ute och det var jätte läskigt, nu ska jag äta sen ska jag lägga mig tror jag, jag är sjukt trött..
imorgon blir det iallafall metro men vet inte med vilka än, men jag ska iallafall till järvsö. =D
l.

inge metro utan kläppa!

det blev inge metro igår det var stängt så vi gick på sibylla istället och åt, sen gick vi till ica och köpte choklad och när vi satt där kom felicias pappa också frågade han om vi vela åka med han hem till ljusdal så då gjorde vi det. när vi kom till ljusdal gick jag och olivia till kläppa och sara gick hem, hon hade ont i huvudet. på kläppa träffade vi ellen och carolina vi satt och pratade med dom ett tag det var kul! (Y)
l.

25november.

kom precis hem ifrån skolan, nu sitter jag här med sara vi ska fixa oss sen ska vi med bussen till järvsö 17:05 vi ska på metro! =D
l.

cool kille.

hahahahahahahahaha han är COOLY!

ridning!

hemma ifrån stallet nu, det gick bra att rida. jag red inte spirit men jag red pluto på lektion det gick fett bra, men han var pigg och stark fast på slutet gick det bättre, mycket bättre. nu har jag precis ätit och ska titta på andraavenyn sen ska jag sova. sweeeeeet dreams.
l.

24november.

lina och spirit dag, har precis kommit hem ifrån skolan nu det gick bra idag för nu har jag kommit igång med hemkunskapen också har jag gjort färdigt dokumentationen. nu har jag precis kommit hem ifrån skolan och nu ska jag äta sen åka till stallet för att rida, wish me luck!
l.

23november.

skolan idag gick väl okej, faktiskt ganska skönt nu när 7orna är borta dom är i stockholm. jag gjorde väl lite mer än vad jag brukar göra iallafall. sista timmen hade vi idrott och efter idrotten gick jag och sara på parfym shopen och jag köpte en ny mascara och en ny eyeliner. sen gick vi till sara och satt vid datorn och busade med elin, nu är jag hemma och har precis pluggat lite och ska sova nu eller titta film får se vad det blir. jag hoppade även över träningen idag för att jag skulle kunna plugga, men nu är det dags att sova sweet dreams.
l.

foki tävling.

jag medverkar i en tävling på fokis.se man kan vinna en iPhone,
kanske lite svårt att vinna på hennes blogg eftersom att hon har så många blogg läsare
men man kan ju alltid prova. ;)
l.

justin bieber!


22november.

igår hade vi match och det gick inte bra, bollnäs tog hem vinsten med 4-0.. jag var på dåligt humör och spelade skit fult fick nästan utvisning också, en tjej höll fast min klubba och då slog jag till henne också var jag på väg till utvisar båset men jag fick ingen utvisning. på kvällen igår kom sara till mig vi åt sen gick vi ner på ljusdal och träffade tjejerna sen gick vi vidare till olivia, jag var sjukt trött och vela inte va kvar så länge så gick hem vid tolv och på vägen hem såg jag och sara en bambi! sara: lina det är en varg!;o eller det är en bambi, den kommer attackera oss.. :s     när vi kom hem hade vi party vi åt massor, sen la vi oss vid tre kanske.
idag vaknade jag sent, gick upp och åt och nu har jag suttit här hela dagen och tittat på gamla bilder och saknar sommaren och tiderna så sjukt mycket. nu ska jag titta på riverside i det här avsnittet är ulrik med! sen ska jag plugga så jag kommer ikapp jag ligger efter ganska mycket nu i skolan. men nu ska jag ta och koka lite makaroner sen titta på riverside. ha det bra (L)
l.

saknar..


saknar..


sommaren 09.

jag älskar er!

match.

har precis vaknat nu och ska gå upp och äta sen bär det av till söderhamn för innebandymatch. önska oss lycka till!
pusss
l.

metro.

det vart metro ikväll med alice, annlouise, linnéa och gabriella. vi var först på hockey det var iskallt och eländigt så jag, linnéa och jennifer gick till metro och tittade på idol, spelade biljard och hade kul. senare kom alla folk även jonathan kom, det var kul. jag är bäst på biljard och det vet både jag och jennifer. men nu ska jag packa har match i söderhamn imorgon sen blir det till att sova. sweeeeeet dreams allihuuuupa.
l.

20november.

nu är det dags för fredagsmys! =D
skolan idag gick helt okej, sista timmen hade vi idrottsval och jag var på IP och åkte skridskor, det gick väl hmm.. inte så bra! jag ramlade ett antal gånger men det skiter man väl i. nu har jag precis kommit hem och har just duschat, ikväll ska jag på metro med alice och linnea. så nu ska jag fixa mig sen åker jag med tåget vid sex. ha en bra kväll allihuuupa!
l.

19november.

en hemstudiedag idag gick helt okej, men jag har inte tid att blogga nu måste plugga lite innan jag lägger mig. men vi hade i alla fall träning idag gick lite bättre med mitt knä, men jag kände av det. på lördag har vi match i söderhamn mot bollnäs vi får hoppas på en vinst den här gången. tagga nu tjejer!
l.

hemstudiedag.

hemstudiedag idag jag måste jobba men har svårt att komma igång så jag har inte gjort så mycket än. men nu ska jag plugga! vi hörs ikväll kompisar.
l.

outfit.

dagens outfit, det fick bli en PJ 'partillejohnny' idag.
l.


18november.

skolan idag det var helt okej, men jag är riktigt skoltrött men det är inte så jätte långt kvar till jul lov nu. efter skolan gick jag till love en sväng med sara, sen gick jag hem jag åt sen gick jag över till liam. liam blir stor kille idag han fyller hela handen! aja, nu är jag hemma och har precis bakat chokladbollar och ska alldeles snart gå och lägga mig. imorgon är det hemstudiedag! =D    men sweetdreams allihuuuuupa!
l.

17november.

lina och spirit dag, me like.      först var det skolan som gällde, det var en vanlig tisdag med väldigt mycket skoljobb. vid lunch skulle vi på studiebesök på tryggve det sög, sen efter skulle vi gå och äta sen försöka hinna med bussen tror ni vi hinner? hmm.. NEJ!   aja, kom iallafall tillbaka till skolan men vi kom en aning försent. efter skolan stannade jag och jobbade kom ingen vart det är inte bra för jag har prov imorgon, så nu blir det till att plugga -.-
i stallet gick det i alla fall fint, varje tisdag jag kommer till stallet så känner jag att jag har saknat spirit med än vad jag anar. vi var ute och gick en sväng när jag gick för sakta knuffade spirit mig på ryggen med mulen för att jag skulle gå snabbare. i alla fall, på lektionen efter red jag pluto det var riktigt ovant, när jag har ridit en B-ponny hur mycket som helst innan och sen får jag rida en stor häst. det gick i alla fall bra men han var stark och jag har ont i ryggen/nacken. men nu är det dags att plugga till provet imorgon sen sova, sweet dreams.
l.

16november.

ny treveckors idag.. nu känns allt som har med skolan att göra skit, jag ligger efter och måste jobba ikapp nu! jag pluggar och pluggar men kommer fan ingenstans, jag blir galen på det här. idag var det skolan först sen köpingen köpa nya byxor, fika med tjejerna. sen åkte vi till järvsö på nått möte det sög, men vi fick iallafall fika. efter på metro träffade vi fredrik och honken, dom mobbar mig. -.- och fredrik tycker jag har en boom boom röv, palla bry sig. nu ska jag plugga och sova. pusssss
l.

15november.

idag har jag inte gjort nå mycket alls, jag har sovit tittat på tv, ätit. också har jag plattat håret i en timme.. haha! nu ska jag snart gå ner och möta erik på station, jag vet inte vad vi ska göra titta film eller nått blir det säkert.(L) pusss
l.

tjejerna!

det blev en lugn dag idag, var hemma hela dagen sen vid fem åkte vi till faster och firade henne. wille och clara var också där dem är världens bästa kusiner! när jag kom hem åt jag mat sen kom love till mig, vi gick ner till hanna direkt. jag har inte vart med tjejerna på hela veckan förutom tea. vi har suttit och pratat och haft det mysigt hela kvällen, jag gick hem tidigare för jag är sjukt trött och har ont i huvudet jag vet inte om jag börjar på att bli sjuk eller om det kanske är efter sprutan jag har ingen aning. jag vill iallafall inte bli sjuk nu! men nu är det dags att sova så jag orkar upp imorgon.  sweetdreams!
l.

ny header.

har redigerat en ny header jag blev inte så nöjd, men den får duga.
l.

14november.

godmorgon typ!         har precis klivit upp ur sängen nu har legat och tittat på PETER PAN! filmen är grymt bra. nu ska jag fixa mig och sen ska jag åka till faster och fira henne hon fyller år idag, efter får vi se om jag åker hem och pluggar eller så går jag till gymnasiet tittar på schlagerstjärnan. ikväll ska jag nog kanske vara med love och sara hoppas jag iallafall, jag har inte träffat nån av dom på hela veckan..      förresten så kommer erik imorgon (L)
l.

13november.

fredag den 13e.
sista praktik dagen avslutades på det estetiska programmet hemma i ljusdal, det var inte så kul förutom i början av lektionen som jag och tea satt oss på en varsin stol och sen ramlade alla teas saker ur hennes fickor så PO fick plocka upp sakerna åt henne, haha :D    dom sista timmarna gick vi till gympa salen och tittade på gen repet av schlagerstjärnan, tjejerna var riktigt duktiga på att sjunga och dansa. när jag kom hem ifrån "skolan" så pluggade jag, och resten av kvällen pluggade jag också. sen vid åtta tittade jag på idol och nu har jag precis duschat och ska lägga mig i min sköna ny bäddade säng och sova.  pussss
l.

PLUGG!

jag pluggar och jag pluggar men jag kommer ingen stans...

12november.

hade praktik i hudik igår och idag, det var en värdelös praktik plats som vi hittade. ingen brydde sig om oss vi satt bara där och gjorde ingenting, vi var mest i vägen kändes det som. men igår träffade vi erik en liten stund när vi ändå var i hudik, det var det enda som var roligt. idag efter vi vart i hudik hoppade jag och tea av vid skolan där stannade vi och plugga en liten stund, sen åkte vi till tea. hon åt sen skulle vi åka och vaccinera oss mot svininfluensan, det gjorde faktiskt inte nå ont alls. :) men nu är jag öm i armen och trött, så jag ska sova. pussss
l.

LADY GAGA!


10november.

prao idag igen på hr, det var inte lika kul idag som det var igår. men imorgon blir det kul jag och tea ska vara på media med inriktning foto&film och efter vi vart där så ska vi nog träffa erik en liten stund! :D efter praktiken idag åkte jag till stallet, jag red spirit på hopplektion faktist. det gick bra tycker jag för att det vart så länge sen jag hoppat med han, det måste ha vart minst en termin sen. nu har jag precis kommit hem och ska snart titta på andra avenyn sen ska jag nog fixa mina lös naglar. pussss
l.

9november.

hade sjukt kul på praktiken idag, tea och jag ägde så klart! tea spillde ut ett paket mjöl på golvet och jag knäckte ett ägg på golvet, men det skiter man väl i? efter praktiken gick jag till mina kära kusiner som jag inte träffat på evigheter, dom var saknad. var där ett tag sen gick jag hem och åt sen åkte jag på träning, träningen sög! jag hatar våra träningar just nu, ingen är seriös och det blir jätte tråkigt när alla bara springer runt och leker... nu är jag iallafall hemma ifrån träningen och ska snart duscha. ha en bra kväll, pusssssssss!
l.

8november.

robban hämtade mig igår och vi åkte till frida, frida hade lagat jätte god mat. vi fick kött, potatis och massa sallad, sen åt jag och robban glass och maränger. yummie. efter jag ätit kom love och hennes morfar och hämtade mig, hennes morfar skjutsade oss till färila hem till alice. annlouise var också där, och fredrik kom efter ett tag. vi tittade film och hade party, tills du förstörde min kväll!
idag när vi vaknade så åt vi sen så hämtade robban oss hemma hos alice, vi skjutsade hem love sen åkte vi hem. jag bytte om sen åkte familjen till farfar och firade fars-dag, nu har jag precis ätit och ska snart hoppa in i duschen. sen ska jag titta på riverside och sova! :D pussss
l.

maskerad :D

en tea.
en signe.

en love.


två love.
en lina och en tea.

en lina och en olivia.

en hanna.

en hanna och en olivia.

en hanna.

en olivia.
en kisse mjau med namn lina.
en till lina men den här gången en brandman.

7november.

jag blir galen på mig själv att jag inte kan uppdatera min blogg, fy skäms lina. alltså just nu har jag inte tid att blogga, jag måste fixa mig innan robban kommer och hämtar mig. vi ska till frida och äta sen kommer love och hämtar mig hos frida för vi ska till färila och vara med alice och annlouise. hade iallafall maskerad igår, grymt kul tack för en super kväll tjejer. nu måste jag skynda mig, ha en bra kväll allihopa.
l.
jag är din brandman!
fler bilder kommer imorgon.

4november.

skolan idag som vanligt, var väl okej.  efter skolan gick jag, love och sara till love och satt vid datorn och dansade typ. sen gick vi vidare till mig iallafall jag och love, där bytte vi om och sen fixade vi oss också skjutsade mamma ner oss till kläppa och där ifrån åkte vi med birgitta till kåken. jag har aldrig vart på kåken men det var faktist jätte mysigt där, vi var där i två timmar kanske sen vela vi inte va kvar längre. när vi kom till kläppa hämtade loves mamma oss och skjusade hem mig, nu är jag hemma och ska snart titta på riverside! sen ska jag nog duscha sen gå och lägga mig.
dagens bästa:
johan: men palle ditt fittnylle!
lisa: vad sa du?
johan: att palle var ett fittnylle.
lisa: men du gillar väl fittor?
johan: nej, jo, nej eller JO!
palle: nej, han är bög.
klassen: HAHAHAHAHAHAHAHA xD
förresten så vann vintergatan
innebandy DM idag, jag var inte
med och spelade men dom
spelade bra säger dom som spelade.
så, ett stort grattis till vintergatans
tjejer.
<3
l.

3november.

lina och spirit dag! åkte till stallet efter skolan och när jag kom dit såg jag att vi hade teori, så då hade jag mycket tid med spirit. så jag mockade, borstade och sen var det bara att ta på sig reflexerna så är det bara ut och rida sen. det var iskallt och kolsvart ute så man såg inget typ, aja jag har iallafall precis tittat andra avenyn och ska snart lägga mig och sova tror jag. btw imorgon ska jag på kåken för första gången. men ha en bra kväll nu ska jag spela lite farmville.   pusss
l.

2november.

en vanlig måndag, skolan var väl helt okej men jag vart lite stressad när jag insåg hur mycket vi måste göra på två veckor nu. och dessutom har vi praktik nästa vecka och jag vet inte vart jag ska vara?! ;o
aja, efter skolan vare träning kan fortfarande inte vara med för jag har nått fel med knäet. men jag ska på sjukhuset om nån dag så jag kan kolla mitt knä, nu har jag iallafall kommit hem ifrån träningen och ska snart titta på riverside det är kungligt bra! ha en bra kväll. ;)
l.

1november.

sov hos sara inatt, och vi har inte gjort så mycket vi har typ chillat. vi har kollat på film hela igår kväll och hela dagen idag, åkte hem vid sex idag tror jag. när jag kom hem satt jag vid datorn åkte iväg och köpte hårspray, nu har jag precis ätit jätte god middag med mamma, pappa, robban och frida. och jag ska alldeles snart hoppa in i duschen sen blir det nog en film tittar kväll för jag är väldigt trött. ha en bra kväll,
l.

RSS 2.0