31oktober.

ett stort förlåt för min uppdatering, jag ska bättra mig. men det är så att vi har haft lan på kläppa och då har jag inte hunnit med och uppdatera och efter lanet har jag varit jätte trött och inte orkat tagit mig tid till att uppdatera. men nu ska det bli ändringar. idag har jag iallafall sovit länge, jag har inte vänt tillbaka på dygnet än sen lanet. när jag vaknade fixade jag mig sen åkte jag på någon föreläsning på församlings gården, var faktist jätte bra. nu sitter jag hos sara och vi har precis kommit hem, och bara sara har fixat sig så ska vi åka och äta pizza. sen ikväll blir det väl film och mys med sara. ha en bra kväll.



l.

träning.

jag hatar mitt knä! jag kan inte spela innebandy på grund av mitt knä, jag kan inte springa och det bara värker i det. men jag kan ju iallafall vara med och skjuta men jag vill träna min kondition, idag hade vi iallafall träning gick väl okej förutom att jag inte kunde springa då. innan träningen var jag och solade på pappas jobb, så nu har jag fått lite färg och det syns! :D
nu ska jag gå upp och äta lite sen lägga mig i sängen och titta på en film, pusssss.
l.

26oktober.

somnade sent inatt och jag gick upp tidigt så jag är riktigt trött nu..   var iallafall och åt lunch med robban, mamma och pappa idag, efter åt åkte jag, robban och mamma till gammel mormor och hälsade på, hon var saknad. jag har inte träffat henne på evigheter. efter åkte jag och mamma och handlade lite jag har köpt hårfärg så ska kanske färga håret sen ikväll eller imorgon, för nu ska det bli ljusbrunt igen. nu sitter jag och funderar på om jag ska vara med på träningen ikväll, jag kan inte springa för jag har fortfarande ont i knäet men jag ska nog vara med och skjuta lite.
l.

25oktober.

inatt var det natt match som gällde, kvällen började hos petra där vi sjöng lips spelade kort och var sociala med varann. senare gick vi till ip och tittade på matchen som började runt halv två, typ vid fyra skjutsade robban hem mig och love hem till love där vi slocknade direkt. sov länge idag, när vi vaknade åt vi först frukost sen sov vi en stund till sen kom jannike med mer mat till oss. sen åkte jag hem, nu ikväll har jag bara tagit det lungt gjort en fruktsallad som var awesome! nu funderar jag på att lägga mig i sängen och titta på film. sweet dreams!



l.

24oktober.

hejsan, inatt sov love och sara här igår kväll var vi först på invigningen, och sen tittade vi på bandymatchen som var efter. sen gick vi ner på kläppa för sara skulle anmäla sig till lanet sen gick vi hem till mig och tittade på film med massa folk, det var faktist kul. imorse åkte jag iväg med mamma och tittade på modevisning när jag kom hem var sara och love kvar, och då gjorde vi inte så mycket. nu har dom precis åkt hem och nu ska jag städa mitt rum sen ska jag äta nått och efter det vet jag inte vad som händer. jag ska iallafall till IP vid fem för att titta när loves pappa spelar bandy, sen ska jag dit inatt också på nattmatchen. men nu ska jag städa, ha det bra.
l.

kategori.

nu är det så att jag har lagt till kategorier och när jag gjorde det så failade det, så nu står 8september högst upp på min blogg fast det egentligen ska vara 23oktober, om ni undrar.
l.

8september.

idag var det stallet hela eftermiddagen efter skolan och jag hinner inte blogga nu, måste sova.
godnatt.

l.


23oktober.

sara och love sov här inatt, mysigt var det. nu sitter vi i sängen och lyssnar på musik och bestämmer oss för vad vi ska göra ikväll, jag har i alla fall planer på att åka på ip och titta på invigningen och matchen som är efter, love och sara funderar på att åka till järvsö och titta på hockey. vi får väl se vad som händer. nu tror jag att jag ska spela lite farmville och sen ska jag kanske börja redigera en ny header.  ha en bra dag, puss.
l.

22oktober.

det var sista dagen i skolan idag, så nu är det lov. idag har vi haft tema dag jag kommer inte riktigt ihåg vad vi hade för tema(A) aja, vi har inte gjort så mycket vi hade olika stationer vi fick gå på och göra olika saker det var kul. efter skolan åkte jag, sara och love in på ljusdal och gick på finess för att fika. efter vi fikat gick vi på kläppa en stund för att anmäla oss till lanet nästa vecka, somnade även en sväng där. ikväll har vi också varit på träning eller jag var inte med men jag var där och tittade, jag har jätte ont i knäet så jag kan inte springa. efter innebandyn gick vi till mig och chillade. nu är vi fortfarande hos mig och vi ska snart lägga oss, love har redan lagt sig. imorgon kommer kanske en ny header fast bara kanske. ha en bra kväll.
l.

21oktober.

idag hade vi dodgeboll turnering, jag var inte med för jag har fortfarande ont i mitt knä sen jag spelade innebandy. iallafall så fick jag, sara och victor stå i cafeterian var roligare än att vara med. vi slutade runt ett då gick jag och sara hem till mig och åt massor av mat, sen la vi oss i soffan och tittade på tv. vi låg där i tre timmar kanske sen kom mamma hem och lagade mer mat till oss, nu har vi just varit på kläppa och sara är hemma och jag är hemma. ska snart ta och lägga mig för jag är jätte trött, och imorgon är det sista dagen i skolan sen är det lov, ska bli riktigt skönt.  funderar på att redigera en ny header innan jag lägger mig,  men jag vet inte ja. vi får se hur det blir, sweet dreams allihopa.
l.

20oktober.

lina och spirit dag idag, var först i skolan hade även ett fysik prov på förmiddagen gick galant. sen hade vi matte jag räknade tre sidor, jag har börjat skött mig i skolan, me like!     efter hade vi musik uppvisningar och jag hade glömt ackorden så jag tappade bort mig en hel del. efter skolan åkte jag till stallet, först red jag ut på spirit då följde också pauline och mannie med. vi red inte så länge för det var iskallt ute, sen när jag kom tillbaka red jag prisse på lektion. det gick superduper bra! när jag kom hem duschade jag sen satt jag mig vid datorn och tittade på lite bloggar och jag har varit med på paows tävling där man kan vinna saker ifrån glitter. och jag var en av dom fem som vann!  jag tycker ni ska kolla paow's blogg, ha en super kväll!
l.

19oktober.

hejsan, första dagen idag på nya tre veckors. var en helt vanlig, lugn skoldag gjorde inte så mycket för hade inte så mycket att göra. hade i alla fall idrott sista timmen men jag var inte med för jag har jätte ont i knäet sen jag spelade innebandy igår. efter skolan hämtade mamma mig och love på giganten då åkte vi till ljusdals motor för att köpa ny jacka till mig. sen nu är jag hemma och ska plugga, har fysik prov i morgon, ha en bra kväll allihopa.
l.
tack mamma!<3

innebandy.

hade match idag, vi spelade grymt bra hela matchen.      vi mötte hudik dom hade två 95:or resten var yngre, dom var jätte små men dom var bra. tacklade ner en jätte liten tjej och hon flög som en fjäder! me like(y)
aja, matchen slutade iallafall 4-4.    det är bra spelat tjejer, och olivia du var grym!
l.

TEA LOVE LINA

bilder sen igår!

18oktober.

min uppdatering jag vet att den är dålig..
helgen har iallafall vart bäst, på fredagen var jag med alice, annlouise och love. vi köpte 20 munkar och en stor fanta! y u m m i e (Y)  sen gick vi på kläppa och åt. på lördagen så var jag med love och tea på dagen vi var ute och fotade. sen på kvällen kom sara och tea åkte hem. vi åkte ner på coop och köpte en massa godis sen åkte vi hem till mig och tittade på riverside och pratade.  och nu är det söndag och jag är taggad till 1000, för idag har vi hemma match på giganten 15:45 och vi ska vinna!
l.

HÅRET!

jag har cuttat av mig håret! :D

15oktober.

hemstudiedag idag, har väl gått ganska bra. har inte så mycket roligt att berätta, vi var i hudik igår med klassen först var vi på tingsrätten och sen var vi på museet sen efter stannade jag och några kompisar i hudik och shoppade. hittade inte så mycket, en mössa, ett par strumpor och ett diadem. nu ska jag snart på träning, och i helgen har vi match igen, hemma match på giganten kom och kolla vettja.
l.
en gammal lina, med en ny mössa.

13oktober.

lina och spirit dag idag.  och nu måste jag sova förlåt för min uppdatering.

12oktober.

:'(

INNEBANDY!

innebandy är bäst och att jag älskar F-14!
<3




11oktober.

sov hos sara inatt, det var mysigt. vi tittade film hela kvällen och hela dagen idag. sen vid sex kom frida och hämtade mig, då åkte vi och åt pizza sen köpte vi godis sen skjusade hon hem mig. nu har jag bara vart hemma och tagit det lungt, jag är hemma själv så det är rätt skönt. snart kommer mamma och pappa, då blir det väl till att sova så jag orkar till skolan imorgon. nu ska jag titta på en film som jag hyrde, ha de bra.
l.

10oktober.

inatt sov love och sara här, vi chillade. vi var även på metro igår kväll det var faktist roligare än vad jag trodde, det var jätte mysigt där. har inte sån stor lust att blogga nu, jag är grymt trött. men jag kände att jag var tvungen att berätta att vi spelade oavgjort idag mot bollnäs/hertsjö, bra spelat tjejer!  signe, love och sofie gjorde målen. love gjorde lätt snyggast mål ett frislag ifrån halva plan och bollen gick in i mål :D     nu ska jag ta och ducha, sen åka ner till sara, jag sover där och imorgon kanske vi går till kyrkan på morgonen sen på kvällen ska jag och frida åka och äta pizza sen åka till edsbyn och titta på robban när han spelar bandy. :)   ha det bra, pussssssss.
l.

paulina danielsson.

Paulina Danielsson är en av dom jag beundrar mest, hon är otroligt söt och snygg. hennes blogg är den enda jag läser av dom riktigt stora bloggarna i Sverige.  jag tycker hon är en jätte härlig människa och hon verkar jätte snäll. jag ÄLSKAR hennes klädstil och henne som person, hon har absolut den finaste rösten och hon har även en riktigt söt lilla syster som jag tycker är jätte rolig. och jag är kär i hennes hår, jag tycker hon är fin i sin hårförlängning och i sitt vanliga korta hår. jag tycker ni kan kolla in hennes blogg http://paow.se/

l.

9oktober.

igår när jag skulle in på min blogg, så gick det inte att logga in det laggade fast sorry.  idag vart det iallafall skolan sen hade vi idrottsval sista lektionen, INNEBANDY! :D               nu är jag på väg in i duchen, sen efter jag duchat ska jag äta sen träffa sara. vi ska till järvsö på metro, sen sover nog sara här. och imorgon har vi match, TAGGATAGGATAGGA!
l.

kläppa en sväng, jao.

innan innebandyn följde jag och love petra ner på kläppa för att det var något möte för vi ska ha lucianatta och då ska vi vara med i den gruppen som anordar det, så då måste vi gå på möten ;)  vi fick fika! det var säkert gott fast jag inte åt för jag var så smart och inte åt bullar innan träningen! bra lina.. (y)   vi i den där gruppen bestämde att vi ska ha ett halloween disco på höst lovet och även på det lovet ska vi ha lan på kläppa, me like. aja, nu funderar jag på att lägga mig och läsa lite.
l.

7oktober.

nu är jag hos love, vi har vart i skolan har haft so/sv hela dagen det var riktigt tråkigt. och på slutet av dagen så tittade vi på en jätte lång film som inte alls var bra, så det var ingen vidare bra dag..     dagens minus var att alice och sara var sjuk! :(        aja, nog pratat om skolan. nu är jag hos love och vi har just ätit och nu ska vi chilla sen ska vi på innebandy träning. och ihelgen har vi match i bollnäs! :D

l.


6oktober.

förlåt, min uppdatering blir sämre och sämre..  ska försöka ändra på det, idag har det vart en helt okej dag, det är ju lina och spirit dag! :D      först vare skolan gick väl okej, det var ett matte prov för dom som vela, jag testade och gick bättre än vad jag trodde. efter skolan var jag med love och TEA! hon var riktigt riktigt saknad, det känns som om det var år sen vi träffades ändå träffar vi varandra varje dag. sen var jag till stallet och red, gick väl okej. men nu ska jag lägga mig och titta på film, ha det bra.
l.

liamliamliam.

nu har min kära granne vart här ett tag och busat med mig, vi har målat naglarna, plattat håret, sminka oss och tagit kort.               ni ska få se lite söta bilder (:
l.

inköp i sundsvall.

allt jag handlade finns inte med på bild. men dagens  inköp:
* ett par jeans tights,
* en grå stickad kofta,
* en svart kofta,
* en vit tunika,
* en leopard färgad tunika,
* ett par svarta skor.

4oktober.

igår vart det sundsvall med mamma, pappa och hanna hela dagen. vi åkte runt nio och kom hem vid fem, när jag kom hem duschade jag och fixade mig. sen köpte jag med kebab och åkte till sara och åt med henne. vi var med ivar, walle och saras kusiner hela kvällen, det var kul. jag sov där inatt och åkte hem tidigt i morse för jag har stalljour idag. jag har precis kommit hem ifrån stallet nu och ska alldeles snart äta frukost. sen ska jag väl titta på film sen tillbaka till stallet igen.
och ett stort grattis vill jag ge till min mamma också som fyller år idag.
l.

2oktober.

förlåt för att jag gjort sån dålig uppdatering.     det ska bli ändringar, idag var det skolan började med ett matte prov gick väl helt okej tycker jag. sen var det engelska, spanska, klassråd och idrottsval. hade innebandy på idrottsvalet var inte så jätte kul, är mycket roligare att spela med laget! efter idrotten följde hanna mig in på ljusdal för att titta efter en present till mamma som fyller år på söndag. då blir det partheeey! hon ska i alla fall få en tavla med en ängel på också under bilden står det "dammtussarna under sängen är änglarnas tofflor", den var jätte fin. nu är jag hemma och har precis bäddat rent i sängen och ska snart dammsuga och torka golvet och damma av mina hyllor, så duktig jag är. ikväll ska jag hitta på något med hanna och om signe kunde komma så skulle hon också vara med oss. antar att vi ska på kläppa en sväng sen in på ljusdal och vara sociala. blir nog inte ute så länge tror jag. och imorgon ska jag till sundsvall med mamma och pappa, dom ska titta på kök för vi ska göra om. medans dom gör det så går nog jag in på birsta och handlar kläder, det behövs. men nu ska jag dammsuga bort "änglarnas tofflor" :)  puss
l.

1oktober.

hemstudiedag!      har vart hemma hela dagen, och nu har jag precis kommit till love. och vi kämpar och sliter, efter vi jobbat riktigt bra så ska vi åka ner på kläppa och titta på idol. men nu behöver jag jobba, pussen.

l.

RSS 2.0