love atime!

tänkte bara säga att vi hade hur kul som helst ikväll på badhuset, tack för det tjejer!
nu är jag hemma hos den bästa, och hon ligger och halv sover jag ska sova nu är jätte trött sen badet. imorgon blir det skolan som vanligt, ska se till att göra färdigt allt nu så jag inte har allt kvar på resten. men nu ska jag sova, sweet dreams!
l.
älsklings love. <3

31januari.

sara sov här inatt hade hur kul som helst, ingen klår saras  super stora steg på platt golv. hahaha, hon är så kungligt bra.
jag vet inte riktigt när hon åkte jag halv sov när hon åkte, men nu sitter jag här och taggar inför premiär badet ikväll med tjejerna på badhuset. men nu ska jag äta sen bär det av till färila sim & sport hall.
l.
vi är så mjöliga och snygga. =D

Innebandy.

jag har glömt att säga att vi vann innebandy matchen igår med 14-0 mot söderhamn.
jag gjorde ett mål som gick in, det andra prickade jag ribban också studsade bollen på mål linjen. och det tredje vart en assist. men matchen gick jätte bra tycker jag. (:
l.
ni är fantastiska, helt underbara. <3

BAKA EN KAKA! (Y)

jag och sara har bakat en kaka!
se och lär.
l.
2 ägg.
3dl socker.
1 tesked vaniljsocker.
1/2 tesked bakpulver.
4 matskedar kakao
100g smör.
vispa.
kirra formen.
.
in i ugnen på 200 grader.
i 20 minuter.
resultat! (Y)

håret..

har klippt mig nu, vart väl sådär..






















okej skoja, det vart azzzuuuum!
jag och sara är snyggast! (Y)














hemma ifrån järvsö.

järvsö var helt okej ikväll men det var svinkallt, vi var och tittade hockey sen gick vi på metro och typ pratade och spela kort. men nu måste jag duscha sen sova.
btw imorgon klipper jag av mig håret! =D
l.
förmodligen så blir det så kort som på bilden! (Y)

29januari.

okej ska göra ett snabbt inlägg nu innan jag går och gör mig i ordning.
skolan var rolig idag vi pratade om likabehandling i tvärgrupper, alltså tillsammans med 7orna. jag stannade kvar med sara efter skolan sen tog vi bussen in på köpingen. och jag åkte och köpte volymspray nu är jag hemma och ska snart göra mig i ordning för jag ska åka till järvsö ikväll med Love, Petra och Sofie. vi ska väl titta hockey och gå på metro en sväng, men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna med tåget. puss
l.

28januari.

skolan idag var sjukt kul faktiskt vi fick göra rollspel & typ prata om likabehandlig. efter skolan stannade jag kvar sen åkte jag med kusinerna hem till dom och då vart det massa bus med wille & clara sen så åt vi pannkaka och tittade på nickenyfiken, jag gick hem runt halv fem för jag skulle till sara & klippa mig. syns inte att jag har klippt mig så jag ska till sara igen på lördag & klippa mycket kortare. =D
jag förstår nu varför in princip alla killar rakar av sig håret, det är sjukt skönt att ha kort hår. vi har även match på lördag btw, i bollnäs mot söderhamn.  idag anmälde även kusin mig till moppe kursen som börjar i februari. (Y)
jag har även vart på träning ikväll & det gick väl så där, eftersom att jag vart sjuk i typ tre dagar så är jag fortfarande helt slut & vill bara sova. aja, nu har jag precis skickat in engelska uppgiften & imorgon får jag göra färdigt svenskan & so;n. men nu ska jag ta & lägga mig, sweet dreams.
l.

godnatt. :*

nu ska jag titta på andra avenyn sen ska jag krypa ner i min otroligt sköna säng för att sova, och orka upp imorgon till skolan. :)
l.
min älsklings hanniii har redigerat en bild på mig,
hon är bäst och jag älskar henne! <3

27januari.

yeyeyeye!
skolan idag var azuuuuuuuuum. vi började morgonen med att göra redovisningar om I & U-länder, gick helt okej. efter det hade vi nån konst grej med några konstnärer som var på skolan, vi har en unik vecka på skolan & då pratar vi om lika behandling & sånt..
olivia gipsade mitt huvud idag för vi skulle göra nån slags hatt/mössa av gips, & gissa vem som var på skolan?  jo ingen mindre än MAGGGGGGIE! (L)(Y) aja, det var iallafall kul på skolan vid fem hade jag utvecklingssamtal det gick väl också bra. men nu ska jag ta & duscha sen ska jag väl titta OC & läsa läxa. puss
l.
lina bjuder på bilden, glasögon. (L)

26januari.

jag kastar in ett snabbt inlägg om dagen innan jag går och lägger mig.
jag stannade hemma idag också för att vila upp mig ordentligt så nu känns det bättre, jag ska till skolan imorgon och vi har redovisning i so så vi får se hur det går. får hoppas på det bästa. jag har tittat på OC in princip hela dagen idag, fast nu på kvällen har jag pluggat. men nu behöver jag sova om jag ska orka upp imorgon. puss
l.

25januari.

idag är det exakt 3 månader kvar tills jag, robban och martin fyller år! (Y) då blir det tårtkalas.
jag är även sjuk idag för er som vill veta, så jag har vart hemma och sovit tittat film och tagit det lugnt och försökt att bli frisk. jag har tittat hur mycket som helst på OC, det är så bra. :')
imorgon får jag se hur det blir jag stannar förmodligen hemma från skolan för jag är helt slut i hela kroppen och har ont i huvudet, men jag får hoppas på att det blir bättre. jag vill inte vara sjuk nu, jag har inte tid med det!
men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på mer OC och kanske läsa lite läxa om jag orkar.
l.

24januari.

vaknade runt tre idag, känner mig inte så pigg. jag gick upp och åt sen har jag suttit framför datorn hela tiden, gick upp en sväng nyss för att plugga och äta men nu sitter jag här igen med världens värsta huvudvärk. men dagens plus är att pappa har köpt jordgubbar till mig som jag kan tröst äta medan huvudet håller på att sprängas. (Y)
jag blir förmodligen hemma ifrån skolan imorgon för jag har ju feber också. aja nu ska jag lägga mig och titta på film men ni får väl ha det bra medan jag lider.
l.

sweet dreams.

nu kryper jag ner i sängen och säger godnatt. :)
l.

kvällens outfit.

kvällens mys outfit.
l.
mjukisbyxor - bikbok
rosa linne - hm

23januari.

tjejkväll hos sara igår sjukt kul var det, jag och love är bäst på att skrämma livet ur våra bästa tjejer.
dom trodde vi låg och sov/pratade i tv rummet men det gjorde vi inte, och medan vi låg där satt sara, signe, sofie, petra och sofie vid datorn och tittade på spökfilmer och skrämde upp sig själva haha. och då kom linakungennystedt på idéen att vi ska gå och skrämma dom, så vi tar på oss skorna och hoppar ut genom fönstret sen går vi upp på altan och bankar. och dom skriker och springer upp och lägger sig på golvet och bara skriker, hahahahah. det var så sjukt kul för dom vart verkligen liv rädd, i alla fall när dom hade tittat på svarta madam också såg dom loves mörkbruna hår där ute. hahaha det var i alla fall sjukt kul.
sen bestämde dom sig för att hämnas så dom stängde av all el i huset så vi skulle bli rädda sen sprang dom ut, sen när dom skulle in igen så kom dom inte in. för sara har kod in till sitt hus och dom hade ju stängt av all el i huset så dom kom inte in. hahahahahahhaha. :D så sjukt jävla kul.
NU: pizza, godis, filmer, en sjuk lina och ett hus för sig själv så ser min lördagskväll ut. tråkigt men skönt, imorgon blir det väl en massa plugg, det är nästan ett måste. aja, nu ska jag äta för jag håller på att svälta ihjäl. puss
l.

outfit & facelook.

åh min farmor är världensbästa, hon har stickat en pippi tröja till mig nu och den är hur fin som helst. jag älskar den! <3
l.
kvällens outfit.
pippi tröja - hemstickad
strumpbyxor - indiska
svart långt linne - ginatricot
klocka - BLÅ

gammel mormor. <3

jag fick även ärva lite kläder och skor efter gammel mormor när hon dog, faktiskt jätte fina. :)
l.

dagens inköp! (L)



22januari.

fredagsmyyyyyyys! :D
skola idag det gick helt okej, efter skolan kom mamma och hämtade mig vi åkte ner på köpingen och jag köpte lite kläder. hittade jätte fina tröjor. ikväll kommer farmor och farfar hit och äter då får jag förmodligen min pippi tröja den har jag längtat efter, sen senare ikväll ska jag åka till sara och vara med tjejerna jag sover nog där. så vi hörs imorgon istället! (;
l.

baby. :*


21januari.

torsdag = hemstudiedag (Y)
sov hos love inatt sen idag så var det hemstudiedag azzzzzm, var på skolan och jobbade det gick bra gjorde färdigt hemkunskapen. efter skolan kom mamma och hämtade mig och idag var det min tur att laga mat, det är jag kung på. aja, nu har jag precis varit och spelat innebandy match vi förlorade med 7-5.. fast vi spelade bra ändå tycker jag, men nu ska jag ta och äta lite sen kanske jag pluggar lite grann.
l.

20januari.

min blogg laggade igår så kunde tyvärr inte göra nått inlägg..       
åkte till hudik idag efter skolan med love och sara, sjukt kul! handlade lite, en body med leopardmönster, en liten väska och en svart tunika inte så mycket men något iallafall. jag kom hem vid sju sen vid åtta åkte jag hem till love, och nu är jag hos love jag tittar på andra avenyn och läser bloggar medans love tittar på OC och målar naglarna. haha. men nu ska jag fortsätta titta på andra avenyn. puss.
l.


18januari.

bloggning är inte min grej känns det som just nu, jag måste sova också dessutom så godnatt. :)
l.

begravning.


vila i frid elsa åkerström.
Du är allt.

16januari.

hmm.. bra uppdatering jag vet! :D
jag har bara inte orkat blogga sånt som händer.
IGÅR: var jag först på gammel mormors begravning i kårböle, jag sjöng även på begravningen och så klart mitt i låten började jag grina, men alla måste få visa sina känslor. efter begravningen så var vi på pilgrimen och fikade/åt med gammel mormors släkt och vänner. sen efteråt åkte vi hem till gammel morfar och då fick jag titta i genom alla gammel mormors kläder och hittade lite kläder som jag vela ha, bilder kommer. när vi kom hem igen så åkte jag tåget till järvsö och träffade carro. vi var hos marcus en sväng sen gick vi på hockey, där träffade vi julia, ellen, martin, honken och fler. sen gick jag upp på metro med martin och honken och där var jag också med ellen. okej det här låter komplicerat men vet inte hur jag ska förklara, jag spenderade iallafall kvällen med carolina, julia, ellen, honken, martin, alice och marcus.
när jag och alice skulle försöka ta oss hem igår så sprang vi hur snabbt som helst för att hinna med tåget, när vi kom fram gick det inte att öppna dörrarna. också pratade vi med chauffören och han sa att det skulle gå en buss istället för tåget för det var nått fel med banorna. och vi hade missat bussen, så då fick vi åka taxi med chauffören istället. men det var en lyckad kall kväll.
NU: har precis mammas släkt åkt hem, dom var här och fikade. jag har inte träffat mammas kusiner på 4år så jag kände inte längre igen dom, aja nu sitter jag här i soffan och lyssnar på CLARA (L). ikväll ska kanske jag och sara åka till martin men vi har inte bestämt oss än, men vi tror det. ;;
men ha det bra.
puss
l.

pippi tröja.

kommer bilder på min när den är helt färdig.

11januari.

var på bio igår sen somnade jag direkt när jag kom hem så det vart ingen uppdatering, sorry. bion var iallafall bra vi var på luftslottet som sprängdes, den var faktiskt läskig ni kan ju fråga sara hur ont hon har i sin hand. jag höll sara i handen och varje gång det vart läskigt tryckte jag till, och efter filmen hade sara insett att jag var ganska stark. haha :D innan bion igår var jag till farmor och tittade på min tröja som hon har stickat till mig, den är snart färdig! (Y) en pippi tröja ska jag få riktigt snygga faktiskt.
NU: har jag typ nyss vaknat sen har jag legat i sängen, funderar på att gå och äta sen åka ner på pappas jobb och sola lite det skulle behövas. sen så är det väl träning ikväll som vanligt det var jätte länge sen jag var och tränade nu, jag saknar innebandyn! mitt fel.
IMORGON: börjar skolan men det kanske är bra så jag vänder tillbaka på dygnet, fast det kommer förstås bli dåliga uppdateringar det är inte så bra. men nu ska jag göra mig i ordning så jag kan åka och sola.
puss
l.

outfit, facelook och failade naglar.

facelook
outfit
och som sagt failade naglar.
l.

bus med kusinerna.

lina och wille.
haha, en söt clara.
en till lina och en till busig wille.
clara.
en söt clara och en busig wille.
kurragömma, <3
clara, wille och lina.

9januari.

9e januari och det är kusin vitamins födelsedag! (Y)
det betyder att det blir bus med kusinerna, och massa tårta.
ikväll blir det film hos älsklings love med tjejerna,
ska snart äta mat sen åka till love.
puss
l.

paulina danielsson.

en ny tävling på paulinas blogg, happyface! =D
den här gången kan man vinna handsmycke från emmelist, linnen/tröjor från kan dee, en almanacka med en bild på paulina och sist men inte minst så kan man vinna en bloggdator från dell det är liten dator och den är rosa.
kika in på paulinas blogg här och var med och tävla, man kan alltid testa.
l.

walk on water.

har beställt en ny plånbok, ganska fräsch mjo!
l.


7januari.

sov länge idag det var härligt,  när jag vaknade chillade jag sen så vid fem kom mamma hem då gick jag upp och åt min frukost. massa mackor! (Y) sen var det mat men den hoppar man alltid över, love kom också en sväng men hon har åkt hem och ätit men hon kommer snart igen. hon skulle gå ut med hundarna sen kommer hon och då åker vi på prix och köper marabou, kanske ett kilo om vi är riktigt sugen! :D
jag har precis pratat med benjamin och jag saknar er danskar!
l.
benjamin <3

min första hiss&diss.

  • mysiga kvällar med tjejerna!
  • ben&jerry's
  • riktiga killkompisar som verkligen kan lita på.
  • shakira och ULRIK (L)
  • snö kyla och allt som har med vinter att göra.
  • kompisar som inte vågar stå för vad dem gör, och inte håller det dem lovar.
  • att min släkt/familj läser min blogg, ta inte illa upp men det är väldigt irriterade.
  • att inte ha orken att redigera en ny header som behövs.

6januari.

sofie sov här inatt vi var hos love igår kväll sen när vi kom hem tittade vi på film sen somnade vi, sofie åkte nyss hem och jag sitter i sängen och ska snart städa rummet. ikväll ska jag förmodligen vara hemma fast jag inte vill, om jag inte är hemma så åker jag till martin med love, men så kommer det förmodligen inte bli. aja vi får se, nu ska jag städa. puss!
l.

outfit, facelook och nails.

facelook.
hihi, robban målade mina naglar igår och nu är dom jätte fina.
robban är världensbästa storebror. <3
outfit.

5januari.

idag väckte mamma mig tidigt typ vid ett, hon tycker jag ska börja vända tillbaka på dygnet så då har hon börjat väcka mig tidigt. aja jag fixade mig sen åkte vi ner på ljusdal och fikade också köpte jag en ny fondation. vi gick också till coop och handlade så nu finns det bara god mat hemma när lina har vart med. ;)
när jag kom hem har jag städat lite sen så har jag bara suttit här i schäslongen.
NU: ska jag fixa mina naglar sen ska vi ner på kick saloon och äta med sofies familj, kan bli kul. senare ikväll ska nog jag och sofie till love, jag tror alla tjejer ska dit så då blir det partyyyyy.
l.

navel ;*

jag hittade lenas blogg också, det var hon som piercade oss titta på hennes blogg här. (;
tänk på att hålet är ny taget, så det är inte så fräscht.

4januari.

var hos sofie inatt först på kvällen lagade vi mat och tittade vi project runaway, senare på kvällen runt 11 gick vi hem till jerry där tittade vi på jerry och hanks jackas som dom gjorde sommarlovet till sjuan tror jag. sen så spelade vi nått dödar spel ^o) jag var KUNG!
vi gick tillbaka till sofie vid halv ett tiden, då chillade vi eller ja "sov", vid tre kunde inte jag och signe sova så vi gick ner till vardags rummet och la oss i en varsin soffa. sen somnade vi vid fem(?).
sen imorse gick vi upp vid tio så har sovit ca 5 timmar inatt, 11:10 i morse drog vi till bollnäs jag, love, sofie, anki och mamma. 11:45 hade vi tid på pebbles naglar vi skulle ta hål i naveln, tog ca 10 minuter för alla oss att ta det gjorde ont iallafall för mig, för hon måsta ta i mer på mig bara för att jag hade sån mjuk mage sa hon. aja det gick bra iallafall, efter så gick vi och tittade i lite affärer i bollnäs jag hittade ett par skit snygga skor men fans tyvärr inte i min storlek. men jag hittade en midjekjol som fanns i min storlek, den var också skit snygg och jag köpte den.
NU: är jag hemma och har precis ätit mat azZzm, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film. puss
l.


3januari.

nu ska det bli ändring på  min dåliga uppdatering, vi har haft mycket tjejkvällar också har det vart ny år så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. men nu ska jag lägga ner mer tid på bloggen. inatt sov love här vi var bara hemma igår, tittade film och åt godis och myste. ikväll ska vi ha tjejkväll hos sofie också ska jag och love sova där, för imorgon åker jag, love och sofie till bollnäs och tar hål i naveln! :D
NU: jag ska gå upp och laga mat sen ska jag städa rummet, ser förjävligt ut just nu. sen ska jag väl åka till sofie antar jag. puss
l.

(L)


vila i frid.

i morse vid 5 tiden lämnade du oss jag hoppas att du kommer få det mycket bättre där uppe i himlen än här på jorden, för det är du värd. vi tänker på dig!
vila i frid vännen, du kommer alltid leva inom oss.
jag älskar dig gammel mormor.

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0