hudiksvall.

kanske ska berätta lite kort om dagen, vaknade vid 10 och vela till hudik med mamma men hon vela inte följa mig. så då somnade jag om vid två kom jag på att jag skulle åka dit själv och titta i affärer också gjorde jag det. hittade inte så mycket men lite iaf. tvåpar byxor, ett linne, en tshirt, ett solpuder. sen kom micaela och hämtade mig nere vid sjöbodarna vi åkte till henne och hämtade ridkläder oså. sen fick jag en klänning av henne som hon inte vela ha. aja.. vi åkte till fönebo där hennes häst står, vi när vi gjorde i ordning hästarna så hade micaelas häst tappat en sko men vi testade rida ändå men hästen var typ halt så hon kunde inte rida. så jag skulle rida själv på izcador också  skulle vi testa bada för första gången för både mig & izcador.
till en början vela han inte gå i, men sen drack han lite av vattenet också gick han i. när vi kommit en bit så började han galoppera iväg och jag satt barbacka och hade inget grepp om nånting tyglarna bara. hade typ ingen balans. haha så jag flög av och vart sparkad på foten av hästen. men landade iaf mjukt och skönt i vattnet & det var varmt i vattnet också. men det värker fortfarande i foten. haha, skiter man väl i. :-d
vi åkte hem och jag var hemma runt tio åt mat, duschade sen ner på ljusdal för att träffa love. sen träffade vi ellen,carolina&jennifer också en stund. gryma dom där brudarna!  nu är jag iallafall hemma och ska titta film sen sova. 
imorgon ska jag vara med love, kanske ska till järvsö på kvällen och tittar på winnerbäck om jag fixar en biljett. annars blir jag i ljusdal med love. men nu ska jag somsagt titta film&sova.
pussen / lina..


nejnejnej..

 det får inte vara sant, jag dör helt seriöst.
hur kan du har hittat henne så lätt, jag förstår inte, jag vill inte förstå.
åh jag mår skit , snälla säg att det inte är sant. det får inte vara sant! :'(
jag älskar ju dig..
/ nån brud.

<3

James Morrison – Once When I Was Little - Live From Air Studios, London
James Morrison – You Make It Real - Live From Air Studios, London
Shakira – Underneath Your Clothes
Christopher Wilde – What You Mean To Me

du har det lilla extra.

love djäkner min allra bästa vän, du är min andra halva. jag älskar dig hjärtat. <3

stackars marc.

vilken tur att lina&hennes syster har hjärtan av guld och köper godis för 84 kronor, till honom. hihi :')
/ lina

lilla söta marc. (:

nu är det som så att lilla söta marc , har vart och busat på taken på gymnasiet och ramlat ner från ett högre till ett lägre tak och nu har han brytit vadbenet och vill ha sällskap. så nu ska jag och hanna gå och handla en present till marc sen ner och hälsa på. stackarn.
sen åker jag till love och sover där. mysis. nu ska jag göra mig i ordning.
puss
l.

maln med signe.

maln med signe en dag bara :o
när vi kom dit gick vi på stranden och sov, skönt. blåste gjorde det en massa men det var ändå skönt. på kvällen åkte vi in till hudik och chillade, vi gick och kollade vad det var för bio och då var det nya beck filmen "levande begravd" lite äcklig den var då, första gången jag vart rädd när jag tittade på en beck film. :o
iallafall cyklade vi tillbaka till maln efter bion och tittade sex and the city och sen la vi oss. jag och signe sov i tält, vaknade vid fem på morgonen nån gång av att det ösregnade. våra täcken var blöta, så vi gick in och la oss . sen åkte vi hem idag, för de var så dåligt väder.
idag händer vad? inget. jag & karl tänkte åka till bollnäs på melissa horn men simon svarar aldrig så det blir nog inget, sen är det tjejkväll hos signe vet inte riktigt om jag orkar göra nått. funderar på att bara ligga hemma och titta film äta eller nått. jag mår skit. hehe
nu ska jag skaffa mig ett liv hörs. puss
/ någon lina.

brb!

malnbaden med signe i några dagar, ;D
pussen.
/lajn.

alfons&wille.


y u m m i e !


fredagsmys!

var ner på ljusdal en sväng med love idag, träffade tea&hannele åt jordgubbar osv.. sen vart jag resten av dagen hemma hos kusinerna,  det är skönt ibland. sötaste gamla alfons var också där han var de längesen man träffade. iallafall följde jag med anna och tittade på nå smycken sen åkte vi tillbaka hem till dom hade fredagsmys. åt chips&tittade pippi långstrump med wille. hihi :D vilken tur att jag har världens bästa kusiner.
har även kirrat ett sommarjobb vecka 32, ska vara barn vakt åt wille&clara en vecka 7-16. yeah! :D
just nu sitter jag och taggar tills imorgon och saknar ellendrellenbockenoskarsson, imorgon åker iaf lajn och sigurd till maln över helgen vad jag vet, får se kanske stannar längre också iaf jag. så sjukt fint och skönt i hudik. nä men nu ska jag ta mig en dusch sen äta b&j och titta på farsan . c h i l l .
tänker även lägga in en massa bilder sen min kära kusin mikael fyllde år, och sen idag. men bilderna får ni senare.
puss hejs!♥  / lajn.

bästa ni, jag älskar er. ♥


21/7.

igår kväll vart vi hos mig och tittade film lina & folket, trevligt. åkte även med till hampus en sväng och vart en aning blöt, tack per!
aja , love sov här inatt mysis. nu är jag hemma ska snart gå upp och äta med min kära familj och farmor&farfar.
senare åker jag till sara för att träffa sara,emma,julia,love&signe. vi får se var vi hittar på. nu ska jag byta om sen gå upp och äta mat.  hör av er om ni vill hitta på nått. 0730884792 mpp'
pusshejs!  / lina

14/7 saras födelsedag, mysis med tjejerna. tack för den kvällen!


starstruck, camera flashes, cover of magazines.

har haft en mysig kväll ikväll med love, sara & signe. var längesen jag träffade sara & signe så de var skönt. vi var nere på ljusdal typ åt en massa sen åkte jag och love till kläppa & signe o sara hem. på kläppa tittade vi lite, dom åkte skateboard så de var kul. och förresten så är jag grym på longboard. jag har det i blodet liksom, ni fattar?
aja, åkte hem tidigt ikväll nu ska jag titta starstruck igen sen sova. jag älskar starstruck.
& btw jimmy smulan vesterinen är världens bästa kille, helt klart! (:
/ linaaaaaaaaa.

lina flyttar hem, hehe!

har precis kommit hem ifrån love nu, igår var vi hos hampus och hade det bra med massa folk. mysigt.
idag ska vi jag vet inte, jag flyttar iallafall hem, hehe. sen om vi är snälla kanske vi får komma till hampus och lekas lite med dom ikväll igen, hoppas de. men nu ska jag åka till farmor och äta pannkaka & få jordgubbar. min farmor är helt klart den bästa som finns. men måste skynda mig nu.
puss hejs!
/ lajna.
med dig är allt så rätt, så bra. helt perfekt!

love, järvsö, moppe, osv..

hihi sov hela dagen med loviiis idag, sen fixa vi lite hämtade kläder hos mig och typ fixa oss sen kom axel&charlie och hämtade upp mig, love&annlouise så åkte vi och tankade sen hämtade vi olivia också drog vi till järvsö. det var jätte tråkigt, gjorde ingenting åkte moppe, åt och var på stene en stund. värdelöst. på slutet åkte vi iaf och träffade martin,hampus,per,philip&ante en stund. sen åkte vi hem igen vid 11.
när vi kom hem åkte vi ut på ljusdal handlade godis också träffade vi axel,emil,anton&charlie åkte på stenhamre med dom och gungade haha! sen kom martin, hanna var också med en stund. aja, jag har verkligen inget roligt att berätta. skit samma.
nu ska jag lägga mig här i sängen hos love och titta någon rolig film, eller en gråtar film :o vet inte än. får se (;
SMSA EN MASSA 0730884792! mp
/ lina.
hahhahahahahha, så snygga. jättegammalbild men love är ändå världsbäst! ♥

världens bästa love. jag älskar dig!

ligger just nu hos love & har det bra, vi ska snart titta film sen sova.
ikväll har vi vart med julia också var vi med sara,signe,mia&gabriella en sväng också. (:
imorgon åker nog vi till järvsö och träffar folk hoppas jag. aja nu ska jag och lovebby titta någon bra film. godnatt alla snygga !
/ l.

balle..

var hos sara igår kväll med brudarna, riktigt mysigt. åt godmat, chillade också gick vi och sov hos gabriella senare.
ni är bäst tjejer.
grattis i efterskott sara hjärtat, du är bäst! ♥
från och med idag så bor jag hos love i några dagar , maaaamsi och paaapsi åker till orsa och jag vägrar att följa så då blire att bo hos love, åka moppe hela dagarna. hehe
justeja, jag klarade moppeprovet igår så nu ska jag göra ljusdal farligt så passa er!
nu ska jag fixa mig hämta love sen åka ner och äta sen blire väl att åka runt och titta lite, smsa om ni vill hitta på något!  0730884792 mpppp'
/ lajna

ligger just nu i sängen och tittar på dear john, åh så underbart bra den är, kärlek.

you and me babe, how about it?

/ lina.

13 juli.

järvsö är underbart.
kom hem igår kväll har hunnit med en massa dom här dagarna, åkt båt, fått motorstopp, blivit boxerad in till järvsö av fredrik&danne, ätit, vart på torön, ogillat han, tittat vm, druckit te, tittat camprock, badat osv.. trevligt har de vart iaf!
kom hem runt 7 tiden igår kväll, pluggade moppe grej och sen åkte jag till hampus och tittade film med han, jonas&erik. avatar. den var bra men lång, jag höll på somna flerafleragånger. när jag cyklade hem somnade jag nästan på cykeln, så trött var ja. hehe.
kom hem somnade, dirr!
idag blir de väl att plugga hela dagen, om jag är snäll kanske jag får hitta på nått. skit samma nu ska jag gå och äta innan jag dör, puss.
/ l.

järvsö är kung!

var i järvsö igår jätte kul, jag har saknat dom hur mycket som helst ju!
har inte så mycket att berätta mer än att de var kul, träffade en massa folk oså. skit samma!
imorse ställde jag klockan på typ 10 för jag skulle upp till kyrkan för jävla konfa skit (A) sen när jag kommer dit är kyrkan stängd och gudstjänsten var igår kväll.. så jag kommer kanske inte få konfirmera mig för jag har tre stämplar kvar och bara tre söndagar kvar till konfalägret och jag åker till orsa nästa helg så då är de bara två söndagar jag kan gå och då har jag fortfarande en stämpel kvar. vet inte om ni fattar men ah så är det!
så jag gick upp tidigt i onödan, skit jobbigt när jag var hemma typ tre inatt. -.-
nu ska jag iaf göra mig i ordning sen åker jag till järvsö och är med carolina,emma,camilla,jennifer&linn. (:
måste skynda mig nu, min buss går om en halv timme och jag ser ut som skit nu! :D
puss så länge,
/ LINALINALINA

ellen&carolina är bäst, heltklart!

min uppdatering är grym eller hur.
dom senaste dagarna har jag vart på nore och pluggat, inte så där jätte kul. jag har också vart med bästa hanna&linus och haft det bra, somsagt! (:
aja, jag har inget roligt att berätta.
nu har jag iaf precis pluggat och ska fixa mig nu sen åker jag till järvsö och är med carolina&ellen. ska väl på stene på byafesten om de nu heter så, skitsamma. men jag måste skynda mig.
puss så länge
/ lajna..

grattis i efterskott bästa linus, 14 år storkille nu. ♥


nakenfisar , ni är söta.


JUSTINB. kärlek


IÇMELER.


Coffey Anderson – All Ye - Acoustic

Stubby – Hero (Unplugged)

"det kanske blir den sista pussen på länge.."

"det kanske blir den sista pussen på länge.." - du visste vad som skulle hända. 


hemma från turkiet!

hemma från turkiet nu, har haft det underbart. sjukt varmt varje dag ungefär 39grader i skuggan. så ni kan ju tänka er hur varmt de har vart. aja jag har fått mycket tid till att tänka också väldigt onödigt. jag orkar inte skriva nått nu ska upp tidigt imorgon till kyrkan sen så ska jag väl på nore om de är fin väder vi får se!
& nu sitter jag i sängen och saknar brudarna nå sjukt mycket & han har jag saknat allra mest, varje gång jag tänkt på han har allt blivit sämst. men nu får jag träffa tjejerna & hare sköjj iaf. jag saknar också SMULAN JIMMY, hampus, SIMEEEEEN & barbie.
nu ska jag sova gnatt! puss
/ L.


körde vatten skoter en dag i turkiet också, skit kul vare!

RSS 2.0