It's never easy then it hurts


22 JULI

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd, som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?

I got a hole in my heart, I'm some kind of emotional rollercoaster.

ph; weheartit

Do you understand who I am, do you wanna know?

Tror ingen förstår vilken underbar känsla som uppstår när lilla java inte vill åka hem ifrån mig, då hon är på väg ut i bilen för att åka hem men sedan stannar efter några meter och vänder sig om och springer in igen.
Världens sötaste javis!
- LVarenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann.

Tänkte berätta för er intresserade vad som händer i mitt liv, jag var förra veckan i skåne med love och sofie. Vi hade det jätte mysigt och träffade några killar där som vi umgicks med, som tog med oss på äventyr och vi hade det väldigt kul.
I lördags kom vi hem och sen dess har jag varit med carolina, har även varit med mina tjejer här hemma och haft en liten mysis kväll. Idag har det varit en bra dag för jag har nämligen beställt mig en iphone, jag och mamma tog även oss en mysig tripp till bollnäs för att titta lite i affärer. Sen har jag även övningskört förförsta gången i hela mitt liv och min papi tyckte jag var så duktig, fick motorstopp endast två gånger på den tid vi körde måste erkänna att jag faktiskt är lite stolt över mig själv.
Den här veckan har jag inget speciellt planerat eventuellt en tur till hampus stuga på torsdag och sen kommer lilla java och bor hos mig i helgen, sen så åker vi till orsa på tisdag skulle jag tro och blir där hela veckan.
/ L
skåne

12 juli.


10 juli.

Everything is gonna be okey in the end, if its not okey its not the end!

med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna.

idag känner jag att jag faktiskt mår riktigt bra vilket jag inte gjort på länge, jag har så fina och underbara vänner som får mig att må så bra. mitt sommarlov började i onsdags vilket var skönt efter 8 dagars slitande i skogen bland knott och värme, men jag känner mig nöjd med min insats och nu ser jag fram emot min lön.
sen jag fick lov har det varit toppen väder vilket betyder att jag har befunnit mig på nore dem senaste dagarna och bara softat med mina finisar, har även hunnit tagit en tur till gryttjen med sara och sofie för att njuta av värmen och bränna sig lite.
idag fick jag fick jag hem ett mycket bra besked och jag har nämligen kommit in på stylistlinjen i gävle vilket jag verkligen hoppades på, så nu är det dags att leta lägenhet.
imorgon ska jag och två fina vänner bege oss emot skåne för att bara ta det lugnt och ha det bra i solen, när jag kommer hem så har jag en vecka i orsa med carolina och sara att se fram emot och jag längtar som en tok!
jag har haft en bra början på det här sommarlovet och hoppas att det fortsätter lika bra om inte bättre.
/ linis

RSS 2.0