27 NOVEMBER

såg precis att det var ett tag sen jag skrev något här så kände att det var dax, allting funkar bra här och jag mår bra förutom att jag är så sjukt trött hela tiden. också trivs jag jätte bra på nyskolan!
allting är så himla mysigt här nu när de har julpyntat inne i stan. och idag kom första snön här i gävle, vilken lycka!
den här helgen har jag för första gången stannat hela helgen här i gävle. i fredags var jag med carro först i höjersdal sen åkte vi till walle och där var vi hela kvällen och hade jätte kul! sen har jag bara tagit det lugnt och nu har även jag gjort jul här hemma.
- L14 NOVEMBER

måndag igen och idag har det hänt viktiga saker i mitt liv, jag har bytt framtids plan. jag ska inte längre bli en makeup artist jag har insett att jag ska bli frisör, så därför tog jag bestlutet att byta skola. så idag har jag skrivit in mig på john bauer gymnasiet och ska nu i tre år plugga på frisörlinjen, känns bra. riktigt bra!
för övrigt funkar allt som det ska dock funderar jag på att anställa en kock i min lilla lya, någon frivillig? lata jag orkar inte laga mat varje dag.
men nu är det lägg dax innan huvudvärken tar över, sovgott.
- L13 NOVEMBER

idag är det farsdag och jag tänkte passa på att säga att jag älskar min pappa! ♥


9 NOVEMBER

a girl doesn't need anyone who doesn't need her!

image description

7 NOVEMBER

måndag morgon och jag är helt ärligt rätt slut efter lovet, har nog inte vilat så mycket alls känner jag. men jag har hunnit med det mesta träffat saknade vänner, lunchat med farmor, träffat nya vänner, badat, railjam, norrfly, varit ute på bus osv. det har varit ett riktigt bra lov med lite vila helt enkelt.
idag gick jag upp tidigt och har till och med hunnit med lite morgon mys vilket inte har hänt på cirka 4 år!
ska snart kila iväg till skolan och jag har nagel vecka så det ska nog gå bra.
-L


RSS 2.0