29 SEPTEMBER

nu ikväll har jag längtat hem som en tok, jag saknar lilla java alldeles för mycket. vill hem och gosa med henne nu!
-L


28 SEPTEMBER

som jag har väntat på denna app, äntligen!
nu kanske jag till och med kan börja berätta om min vardag i gävle lite oftare iallafall.
livet rullar på här nere skolan går bra och jag känner att jag inte har så mycket intressant att berätta, jag mår bra helt enkelt!
just nu ligger jag i soffan och har just tittat på idol, känns faktiskt lite tomt här nu med tanke på att jag har haft fin besök dom två senaste dagarna. men jag klarar mig bra endå.
nu ska jag ta och plugga lite innan det är dax att sova.
-L


19 SEPTEMBER

helt plötsligt fanns det en anledning till allt och jag fick genast en annan bild utav dig.
jag är nog inte det du drömmer om, men
jag är det du ser!


13 SEPTEMBER

- Don't take what you don't need, from me.

12 SEPTEMBER

dagar som dessa önskar jag att jag bodde hemma med mi familia så någon kan ta hand om mig och laga mat till mig, jag har nämligen dragit på mig en förkylning och hosta.
gick hem ifrån skolan idag för att jag somsagt inte mådde så bra är helt slut, har redan sovit flera timmar och är fortfarande lika trött.. stannar hemma imorgon med.
veckan som har gått har varit bra skolan har varit som vanligt, i fredag stannade jag kvar här i gävle och var med hanna och carro och folk här ifrån gävle. stannade kvar en stund på lördagen och shoppade lite med mamma, sen tog jag bussen till hudik för att vara med love, erik och hans kompisar. vi var på marknaden och tittade lite gjorde inte så mycket. men jag hade en bra helg iallafall förutom att jag har varit sjuk, men det är sånt man får ta.
- L

4 SEPTEMBER

äntligen tillbaka i gävle efter en fartfylld och sömnlös helg hemma i ljusdal, i fredags var det tänkt att jag bara skulle vara hemma men eftersom att hälften av mina vänner skulle åka till bollnäs på gfesten så hängde jag med dom istället. vi dansade, sjöng, skrattade och hade det riktigt kul. dock var själva gfesten rätt tråkig!
jag kom hem vid halv fyra somna direkt, upp igen vid sex för att sedan åka till orsa klockan sju och titta på aqua jam. hade det väldigt tråkigt hela dagen i orsa, hittar fortfarande ingen anledning till varför jag följde med.
vi var hemma vid sex på kvällen och resten utav kvällen spenderade jag i sängen med en film. nu ligger jag också i sängen och väntar på att idol ska börja, sen sova.
- L

.

- I just want you close.

RSS 2.0