26 OKTOBER

it's kinda fucked up isn't it?
how he of a sudden, just wakes up and decides to never talk to you again. no reason. no explanation. no words said. he just leave you hanging like you never meant shit to him, and what hurts the most is how they made it look so easy.
it's kinda fucked up isn'it's kinda fucked up isn't it?
how he of a sudden, just wakes up and decides to never talk to you again. no reason. no explanation. no words said. he just leave you hanging like you never meant shit to him, and what hurts the most is how they made it look so easy.

20 OKTOBER

what matters in life is the courage, you bring to it.

18 OKTOBER

måste bara berätta att idag tog jag det stora steget i livet och tvättade för första gången i mitt liv, vuxen poäng!
har nämligen vart hemma hela dagen för jag inte har mått så bra, vilade hela förmiddagen sen gick jag och handlade. sen resten av kvällen har bestått utav att tvätta, laga mat, tvätta, diska, tvätta, byta sängkläder, tvätta, stryka kläder och åter igen tvätta. har sprungit som en galning upp och ner här i trapphuset och höll på med tvätten i fyra och en halv timme!!
nu är jag helt slut i kroppen och ska därför lägga mig i min nybäddade säng och sova, gosigt.
- L

13 OKTOBER

efter gomiddagen hos signe och ett svettigt dans fuego pass, sitter jag nu i soffan och myser med te och ljus innan det är dags att börja packa och plugga inför imorgon!
- L


12 OKTOBER

om någon bara kunde förstå hur mycket jag vill rida, vilket stor längtan jag har efter hästarna hemma i ljusdal. jag måste rida nu!
- L
9 OKTOBER

den här helgen har verkligen varit en myshelg, känns att hösten är här och att det snart faktiskt är vinter!
i fredags stannade jag och saris i gävle och vi var med hanna, några av hannas kompisar kom hit sen drog vi ut på stan. på lördagen var det mih här i gävle så vi var på stan och tittade på det hela dagen, vid fyra tog vi tåget hem till ljusdal och efter en hård resa så var jag bara hemma resten utav kvällen. egentligen skulle favorit julia komma men blev inte så. senare på natten så frös jag så mycket så jag gick ut och badade och tittade på stjärnorna, hur mysigt som helst!
idag började jag dagen med en film i soffan innan farmor och farfar kom, då vi var ute i vår lilla skog och grillade kolbulle och myste. sen tog jag tåget tillbaka hit till gävle vid fyra.
- L
4 OKTOBER

idag har varit en bra dag, vi hade praktiskt hela dagen idag och jag har smink vecka så det var riktigt kul. efter skolan gick jag och saris på stan en liten stund i väntan på tåget, sen tio över fyra åkte vi hem till ljusdal.
min mamma fyller nämligen år idag så kände för att vara hemma på hennes födelsedag, så jag hade bakat tårta och köpt paket med mig till henne och åkte hem och överraskade!
nu sitter jag på tåget på väg till gävle igen och är inte hemma förrän elva.
-L


2 OKTOBER

haft en riktigt mysig helg hemma i ljusdal med lilla java och saris, men tråkigt att det skulle sluta så tragiskt. i fredags så var vi bara hemma och myste, åt god mat och tittade på idol. på lördagen så följde jag och java med farmor och farfar till skogen och plockade bär, himla mysigt var det och java sprang runt som en galning och busade. när vi kom hem var vi båda tvungna att duscha sen somnade vi i soffan. senare på kvällen kom sara och vi tittade film och myste. somnade tidigt även denna kväll.
idag har varit en jobbig dag för de flesta i ljusdal, livet är inte rättvist ta vara på era nära och kära. alla mina tankar går till anhöriga och drabbade.. ♥ vila i frid!
- L

RSS 2.0