26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.



21:10

Har inte gjort någonting alls idag jag och pappa har legat i soffan hela dagen och tittat på skidor och bandy, och lite senare kom java och hon stannar här över natten. mysigt! jag har även börjat packa för jag följer nog med imorgon. också har jag duschat och nu sitter jag och pappa och tittar på melodifestivalen medans mamma är ute och går med java.
Ska alldeles snart ta och borsta tänderna och lägga mig i tid ikväll så jag orkar upp imorgon, måste ju upp vid 8 och gå morgon promenaden med java. Fy tusan vad jag vill ha en hund!
/Lina.

I wish i could give you everything .

gud så fint att jag har blivit sjuk sådär lagomt till tyskland.. imorse när jag vaknade hade jag feber och var krit vit i ansiktet, då menar jag mer än vanligt! efter ett tag gick jag upp också kände jag hur ont jag hade i hela kroppen och sen började det svartna för ögonen och jag höll på svimma. men nu har jag iallafall druckit mycket vatten och mår bättre och känner mig nästan frisk, så jag hoppas på att kunna följa imorgon endå! (:
idag har jag bara legat i soffan hela dagen med pappa och tittat på skidor, jag fick inte heller åka till stallet och ta min stalljour heller så det fick pappa göra. men snart kommer java hit och stannar här ett tag medans faster & gunnar är på bröllop, så hon får hålla mig sällskap så slipper jag känna mig så ensam.
men nu ska jag kika lite på solsidan eller en film.
/Lina.


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Min finfina vän maxxx.

24e bilden: En bild som gör dig glad.


Love is thinking about others before you think about yourself

kom hem för ett tag sen och har verkligen inte gjort nånting, skolan gick bra. vi hade idrott sista timmen då var vi och curlade men jag kunde inte vara med för min arm så jag fick gå hem om jag vela, men följde med och tittade endå. när jag kom hem gjorde jag te sen har jag suttit vid datorn, har har faktiskt hunnit rättat engelskan men sen har jag inte gjort nått. men nu ska jag göra klart so:n så jag blir klar någon gång, det går ju sakta de gör det.
får se om jag och towe kanske åker till backen ikväll annars så stannar jag hemma och pluggar och jag inte har nått bättre för mig. :)
/Lina.

23e bilden: En bild från i somras.


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat .

Idag har varit en rätt skön dag vi har inte haft nå jobbiga lektioner, vi började med verkstad och då hade vi redovisning på våra musikvideosar och filmkrönikan. Och det hade vi tills lunch, och såklart på lunchen så ska jag sätta mig på en äcklig potatis så jag får gå med potatiskladd på byxorna heeeela dagen.. bra jobbat lina!
Efter lunch hade vi no, sen matte/engelska resten av dagen, & imorgon har vi matteprov skönt att pappa inte är hemma så jag inte kan plugga på det.
Vi slutade iallafall vid två så då tog vi bussen in på ljusdal och sen gick vi till saras mamma och åt & tittade solsidan. Sov litegrann oså också, som vanligt.
Mamma hämtade mig vid 8 när hon hämtade robban på station, så nu är min andra halva hemma också världens bästa robban♥ Vi åkte hem och åt lite grann och satt och pratade oså. Efter det så har jag faktiskt gjort en massa saker på rekord tid, jag skojar inte. Jag är sjukt seg i vanliga fall städar min garderob på typ 2-3 timmar. Men idag så strykte jag kläder, städade garderoben, bytte sängkläder & duschade på bara 1 och en halv timme! Fattar ni som känner mig hur snabb jag har blivit elleh? :D
Nu sitter jag iallafall uppe och tittar på Jersey Shore och äter frusna hallon och ska snart gå ner och lägga mig, är rätt trött faktiskt! (:
/Lina.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Åh jag saknar så himla mycket, men något speciellt är nog alla galna stunder med frajss, alla fina sommar kvällar och även kvällarna i gryttjen med tjejerna & såklart alla sjukt galna nätter hos hampus med massa roligt folk!
& även festival hägggggg! :D

I'm goin through it every time that I'm alone .

Ett långt ointressant inlägg om inprincip baraaaa mig & mina sjukhus besök!

Idag ringde farmor och väckte mig vid nio och berättade då att jag fick en tid på röntgen halv 11 så hon hämtade mig strax före så åkte vi och röntgade armen, fast idag när jag vaknade så gjorde det inte lika ont som igår och jag sov rätt bra endå förutom att jag vaknade ganska ofta. Dom tog bilder och sen fick jag vänta i en halv timme innan jag fick veta vad det var, men jag hade inte brutit något iallafall dom trodde det bara var en stukning så det var bra, men nu ska jag ha nånting runt halsen som ska hålla upp min arm så jag får stöd utav den i två veckor. Men det tänker jag då inte ha så den skippar vi!
Fast däremot får jag inte ha någon belastning på armen, så det betyder att jag inte behöver bädda sängen på 2 rackarns veckor och andra saker som jag behöver bära får någon hjälpa mig med. Kan bli riktigt skönt egentligen! :D
Sara skulle hjälpa mig i tyskland sa hon, sjukt bra! :d
Efter sjukhuset åkte vi och hämtade sara och sofie hos saras mamma sen åkte vi på kina och åt lunch, signe var också med och det var jätte mysigt. för jag har saknat sara så himla mycket!
Fast vid två igen så måsta jag åka tillbaka till sjukhuset och prata med en doktor för jag kan inte dricka mjölk och vill veta vad felet på min mage är, men tydligen så är jag ovan eftersom att jag aldrig dricker mjölk. Och sist jag pratade med dom för lääääängesen så sa dom också att jag var ovan, nästan så jag inte tror på dom längre..
Åkte iallafall hem och pluggade efter och har gjort färdigt +dags uppgiften, och sen strax före sju åkte jag och sara ner på bion. Vi tittade på svinalängorna som våran lärare har pratat jätte mycket om, och filmen var jätte bra lite hemsk till och med..
Vi skjutsade hem sara direkt efter och nu är jag också hemma och gör inte så mycket, ska läsa lite bloggar nu sen lägga mig och sova. Natti!
/Lina.

22:41

Jag trottsar min smärta och gör ett fint inlägg endå, för er som vill veta så mår min arm bättre nu. Har ätit för mycket alvedon så nu mår jag bra, dock har den högra delan av min rumpa svällt upp så den är dubbelt så stor som den vänstra. Och man känner verkligen skillnaden!
Satt och tittade på bilder sen Frida och dom spelade in musikvideo och kom på en rolig grej sen i lördags när vi var hos towa.
Det var någon Ramin Mohamadi som hade gillat ett foto på facebook sen Frida hade klätt ut sig till kille, men love visste inte om det.
Frida - Alltså vem fan är Ramin Mohamadi?
Love tittar på bilden och säger - Haha! Ingenaning den fulaste jag sett på länge iallafall.
Frida - Öhm.. Alltså Love, det är jag på bilden.
Dom är så fuuula!
/Lina.


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

Så klart så ställer alla mina vänner och min familj upp för mig, nen någon som alltid hjälper mig med exakt allting vad det än gäller är nog min allra bästa farmor. Hon gör allt för att jag ska må bra!
/Lina.

Open my eyes, and it was only just a dream .

Aj aj aj vad min arm värker.. Det var ju så dårå att skolan gick jätte bra idag och efter så åkte jag till pappas jobb och åt lite sen åkte jag och mamma och hämtade mina glasögon, sen kom vi hem typ kvart i 6 och kvart över 6 så skulle jag träffa henriette och love på coop. Och innan de skulle jag hinna byta om och äta, och jag är ju inte den snabbaste tjejen i ljusdal direkt. Så efter jag gjort allt jag behövde så skulle jag skynda mig ut till bilen för mamma skulle skjutsa mig till coop för vi skulle på bio senare, så skyndar jag mig ner för trappan och halkar på sista trappsteget och landar på armen/rupan hela högra sidan men jag kände bara av armen.
Men jag tänkte att jag skulle åka endå, så vi åkte sen så började värka som bara den i armen så vi åkte upp till farmor och tittade men hon tyckte jag skulle åka på sjukhuset så vi åkte dit och tittade. Men dom kunde inte göra så mycket eftersom att röntgen inte var öppen, så jag ska tillbaka dit i morgon och göra en röntgen och kolla så inget är brutet eller så jag inte har nån spricka eller så. Fast sen ska jag dit vid 2 också och ta prover för att se vad jag tål och inte tål eftersom att jag inte kan äta mjölk eller något liknande med laktos i..
Och sara ringde också nyss och nu är hon i sverige!!! :D så inatt kommer hon hem & imorgon blir det att åka till henne direkt efter sjukhuset, åh vad jag längtar. Världens bästa sara! :D
/Lina.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

Det är rätt många som står mig nära, men dom som vet absolut allt om mig är nog dom här.
/Lajn.

23:03

Om precis en vecka nu så är jag på en båt på väg till Gdansk i Polen med min kära klass, och jag längtar som en galning. Vi ska bo i Gdansk i en natt sen åker vi vidare till Tyskland också ska vi på olika koncentrations läger, tror det kommer bli en jätte bra resa fast ganska hemsk.
I Gdansk kommer vi även få shoppa det sägs att det är jätte bra shopping i Polen och att det är billigt, och jag vill verkligen åka nu. Vill ha kläder!!
/L.
hoppas även på att kanske hitta en shorts dress där, om jag har tur!

Didn't give he all my love, I guess now I got my payback .

Trottsade min hals igår och gick och tittade på bandy igår med wille, sen var jag bara hemma tills senare. Då love & jannike kom och hämtade mig så åkte vi på coop och köpte chips sen till towa, där gjorde vi inte så mycket satt och pratade och hittade massa mysterum. haha!
Åkte hem rätt tidigt vid tolv och la mig och tittade OC och somnade, vaknade vid elva någon gång och har tittat på OC också såg jag en jätte bra film som heta älska mig rätt hemsk film endå, men deen var jätte bra. Sen har jag inte gjort särskillt mycket idag, städat och duschat.
Sen kom Lovius för ett tag sen, så vi gick på delins och köpte glass sen har vi tittat på ponnyakuten och ätit glass. haha.. Men snart är det solsidan, Love sover även här inatt! :)
/Lina.

19e bilden: En person som är snygg.


I'm left without a choice .

Även fast jag bara låg hemma igår och inte gjorde nånting så bloggade jag inte, jag hade liksom inget att säga för jag har jätte ont i halsen och orkar nästan inte göra någonting längre. Tror att någon håller på och bli sjuk..
Idag verkar det som att det är jätte kallt ute, vet iallafall att det är soligt men jag har inte vart upp än. Facebook vet det mesta. Men jag funderar endå på att hämta java och ta en promenad och sen titta på bandy, men frågan är om det är värt det. Med den här onda halsen och snoriga näsan, får fundera på det!
Ikväll vet jag inte vad jag gör om jag bara blir hemma, eller om jag är med Love, eller om jag följer med till hudik.
Igår när jag bara var hemma så tittade jag också på en massa film OC och Dear john, även fast jag redan har sett den ett antal gånger och det har varit som en vanlig kärleks film. Men igår när jag såg den så låg jag och tokgrina och jag tyckte det var så himla synd om honom, det var lite hemskt faktiskt.
Ne men nu ska jag fundera på om det blir bandy? eller inte? bandy? eller inte?
/Lina.

18e bilden: En bild på din fritid.

Lite av min fritid iallafall, vänner, hästarna, träning oså. Det är väl vad jag gör! :)
/Lina.

10:55

satt och kikade på bloggar och hittade den här på hannas blogg, ganska tufft egentligen att vara tio år och vara så pass bra. killen till vänster har ju talang!
/L.


lite bra, bra, mycket bra, alldeles för bra!

Oskar Linnros – Vilja Bli

17e bilden: En ovanlig bild.


Jag försöker förvandlas men jag går i repris

Det absolut sista jag vill nu är att vara sjuk, men såklart har jag börjat fått ont i huvudet, halsen och är trött hela tiden..
Skolan gick iallafall bra idag, vi gick bara till lunch sen hade vi idrott vår grupp var och åkte längdskidor rätt roligt endå. När vi skulle leka lekar så åkte jag, towa och alice en bit istället det var tänkt att vi skulle åka 2km men vi kände inte för det så vi letade lite roliga backar istället och chillade järnet i nån snödriva oså!
Vi slutade vid två och när vi var på väg hem så såg vi karl och anton på curling hallen men jag och towa orkade inte gå runt allting för att komma till dom så vi plumsade i snön, och när vi kommit en bit så insåg vi att vi hade snö upp till midjan och kom ingen vart, men vi kämpade. När jag kom hem åt jag lite sen frös jag så mycket så jag la mig i badkaret också somnade jag där.. vaknade av att det var så kallt så jag duschade sen la jag mig i sängen.
Nu ligger jag här och tittar på tv och har ont i huvudet, funderar på att titta OC sen sova jätte tidigt, vilket jag vet att jag kommer göra!
/Lina.

16e bilden: En bild på dig själv.


I see me in your eyes and I’m the tears you cry .

Fysatan vad jag saknar sara! mer än allt..
Trotts min lediga dag idag så gick jag upp vid åtta för att åka till skolan och prata med min syv, har lite panik över gymnasievalet. Efter åkte jag hem och bytte om sen åkte jag och farmor och åt lunch på kina, också gick vi och handlade tills mamma kom och hämtade mig. Vi åkte på centrumhuset för att skriva ut min synundersökning, köpte ny mascara, hittade också en jätte fin tröja som jag köpte, också fikade vi lite. Har vart ute hela dagen faktiskt och är helt slut nu, tror jag håller på och bli sjuk för jag är helt slut i kroppen och fryser och mår illa..
Nu ska jag gå upp och bada och sen lägga mig och titta OC..
/Lina. 

beslut

Tänk att ett beslut kan vara så himla svårt, vi söker gymnasie nästa vecka och jag har noll koll på vad jag vill söka.. Sen jag började nian har jag hela tiden funderat på vad jag egentligen vill gå, och vad jag vill ha för framtid. Det enda jag kommit fram till är att jag vill gå en yrkes linje med behörighet till högskoleutbildning, men det är verkligen svårt att hitta en yrkes linje till tjejer förutom frisör.. Gud så svårt det här är, jag kommer aldrig någon vart!
/L.

And I know there’ll come a time when you will take my hand ..

Gick faktiskt rätt bra i stallet idag jämfört med sist iallafall, åkte med Sandra hem sen hade när jag kom hem insåg jag att jag inte hade någon nyckel.. Så satt ute i kanske en halv timme och förfrös, men sen kom jag på att vi faktiskt har en ute nyckel också så jag hittade den sen var det bara att duscha länge!
Nu sitter jag och tittar tv och äter frusna hallon & vindruvor, dagens höjdpunkt. Just nu funderar jag på att slå på en film och sen sova, måste ju på skolan vid nio endå imorgon för jag måste prata med EMO om gymnasieval eftersom att jag har lite svårt att veta vad jag vill. Men sen är jag ledig resten av dagen får se om jag kanske åker till gävle, jag vet inte än! :)
/Lina.

15e bilden: En person som du vill vara med.


15:09

Sitter just nu på skolan och har fortfarande inte gått hem, har gjort färdigt inprincip all min so idag så det är skönt!
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över så anna kan åka och hämta wille och clara så jag kan åka med dom hem, för det är sjukt kallt ute så man kan ju inte ens gå hem..
Senare ikväll är det ridning, hoppas på att det går bättre den här gången. Och imorgon är vi ledig! SKÖNT
Funderar på att åka till gävle och umgås med bästa bella, men har inte bestämt mig än, så vi får se. :) nu måste jag börja klä på mig iallafall. pusssinussi
/Lina.



finaste ulrik..


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Though at times he broke my heart, we shared a lot of things, that help me feel much less alone

Sitter just nu i min ensamhet och tittar på spårlöst och saknar sara..
Jag ogillar faktiskt alla hjärtans dag, förutom att alla är så snälla på varann. älleh?
/L.

♥ Alla hjärtans dag!

Åh vad jag saknar sara redan.. :( fast skolan gick rätt bra endå idag, jag hade ju som sagt towa!
Gjorde också klart en del av so:n så nu har jag bara lite kvar då, fick också en fin utkastning genom fönstret av väääärldens bästa klasskamrater åh vad jag älskar er! jag trodde man skulle vara snäll på varandra på alla hjärtans dag..
Efter skolan åkte jag och towa in på ljusdal och gick och fikade, sen vid fyra gick jag till johanna och färgade håret. Det var tänkt att jag skulle färga det ljusare, men mitt hår var fortfarande rött så det vart inte så ljus brunt utan med koppar färgat. Blekte nästan hela håret och sen hade jag i nån annan färg , men det vart ganska bra endå. :)
/Lina.

20:43

DAGENS VILL HA: sommar, shortsdress, egen lägenhet och en hund! 
DAGENS KLÄDSEL: jeanstights, linne, kofta.
DAGENS SMINK: inget.
DAGENS FRISYR: uppsatt.
DAGENS HÄNDELSE: familjemys?
DAGENS LÅT: Ron Pope – Perfect For Me
DAGENS PLANER: titta wallander och sova. 
DAGENS SAKNAD: han. 
DAGENS DUMMASTE: jag har faktiskt varit snäll hela dagen. :d
DAGENS DROG: hallon.
DAGENS ROLIGASTE: middag med familjen.
DAGENS FAVORIT: robban.
DAGENS KÖP: vindruvor och barnmat. 
DAGENS GODIS: frusna hallon och vindruvor. 
DAGENS HUMÖR: rätt tråkigt, fast endå bra.
/Lina.

13e bilden: Du och någon klasskompis.


And I know that sometimes I'm hard to love ..

Sitter just nu uppe i soffan med min pappi och tittar på bandy, idag har jag inte gjort nånting och tänker inte göra det heller. Fast senare emot kvällen ska vi åka på kicks och äta "hjärte-middag" som mamma säger, sen ska jag inte göra något annat. Ikväll åker också robban tillbaka till uppsala.. :(
Sen imorgon ska jag äntligen få färga mitt hår, johanna hade dubbelbokat i torsdags så jag skulle få färga det imorgon istället. Något jag verkligen längtar efter, för nu ser inte mitt hår bra ut!!
/Lina.

12:43

Igår kom typ all min släkt på pappas sida hit och åt middag med oss, och efter ett tag kom även sara hit. Vi gjorde inte så mycket tittade på melodifestivalen och busade med wille & clara, efter ett tag hade vi verkligen ingenting att göra så då tog vi med oss java och gick ut och gick. Gick till statoil och hyrde en film sen gick vi hem igen och tittade på någon värdelös film.
Sara sov här inatt också fast hon har nästan nyss åkt hem, för hon ska hem och packa eftersom att hon åker till spanien idag.. :( frågan är hur jag ska klara mig nu.
Aja, nu ska jag gå upp och äta frukost sen får vi se vad jag gör, kanske går ut och går lite grann.
/Lina.

12e bilden: En bild på din vardag.

skolan.

I met someone new who's just like you!

Hade en sjukt rolig kväll igår med massa roligt folk, verkligen vad jag behövde.
Började först dagen med skola, vi var typ 8 stycken eftersom att resten har spanjorer så det var skönt. Tappade också tallriken i matsalen och sen hällde dom massor med vatten på mig så fick mig en fin dusch. SKÖNT!
Efter åkte jag och sara till mig och åt mat och fixade oss sen vidare till hudik vid sex, på bussen träffade vi också sandra, sandra, hannele och challe som följde med oss till kristineberg. Var först hos fredrik en sväng sen gick vi upp till gustav, niklas också dom.
Efter ett tag var det någon fia som var hos fredrik som skjutsade in oss till stan och på vägen in så körde vi en drive in på donken, sen åkte vi vidare in på gfesten då var det bara jag, hannele och hedda som åkte in. Men sen kom alla andra också, hade en sjukt rolig kväll med en massa galna saker! :D
Vi åkte hem med 2.20 bussen, vi somnade på vägen hem så jag och sara missade busshållsplatsen där vi skulle av för att det skulle bli närmare hem.. men det gick bra efter ett tag! Sara sov iallafall här och idag har vi inte gjort något alls, ätit sen så åkte hon hem för ett litet tag sen.
/Lina.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.



22:23

Jag saknar min storebror mer än allt just nu!
Komhem!
/L.

So dont even try, to tell me that you're not the guy!

Nationella idag gick helt okej, hoppas bara på att jag får bra resultat också. Vi satt som sagt i tre timmar och skrev, fast vi fick skriva på datorn så när vi var klar så kunde vi kolla på film också så det gick bra. Efter lunchen så hade vi idrott, och skridskorna var hos hanna och jag kunde inte ta mig dit och vi skulle på IP och åka skridskor, så vi fick titta istället. Vi gick in på bandygym och hade lite kul sen gick vi ut och tittade när Anton, Karl och Ante spelade. Men det snöade jätte mycket så det sög, efter åkte jag & sara på köpingen och sen gick vi till hennes mamma. Och efter ett tag hämtade mamma mig för vi skulle åka och kolla på glasögon igen.. och handla lite. Sen till sara igen! Somnade ett tag sen åkte jag hem och åt, rolig tjej fick också en del utbrott på saraaaan. När jag kom hem har jag inte gjort nånting alls, ätit middag och chillat järnet. Nu ska jag ta och duscha och sen lägga mig, är sjukt trött! puss /Lina.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


21:18

Det vart en springtur endå sådär på onsdagskvällen, var svinkallt ute men skönt. Tror jag har förfrysit låren också..
Nu ska jag duscha sen lägga mig och sova och plugga litegrann. Imorgon har vi & alla andra 9or som jag sa nationellaprov i tre timmar. Fast sen efter skolan åker jag och färgar håret, det kan jag behöva med tanke på att mitt hår är typ svart/mörkbrunt/rött/orange alla olika färger liksom. Vi får se vad det blir för färg, nått ljusare iallafall!
Men nu ska jag skynda mig litegrann.
/Lajn.

Even after all this time, nothing else i ever find in this whole world can shake me like you do .

Ligger i sängen nu och är jätte rastlös och känner att jag bara måste spela innebandy nu, jag klarar inte av att vara utan den alldeles för bra sporten! :(
Åkte iallafall till sara efter skolan och sen hämtade morfar mig så åkte vi och hämtade ett paket till mig, så nu är mina skönheter till skor hemma. Mormor och Morfar var också här ett tag men nu har dom åkt till kårböle till gammel morfar, och jag måste göra nått nu. Så jag tänker städa rummet och sen gå ut och springa eller så går jag på MRL får se, sen är det bara att tagga nationella i tre timmar imorgon! SKÖNT
/Lina.

9e bilden: Någon i din släkt.

gammel morfar♥

the parts of you, are the best parts of me!

Åh är helt slut efter dessa rid lektioner på världens piggaste & starkaste häst!
Första lektionen fick jag Thure och det gick bra förutom att han var lite pigg och stark, men när vi skulle trava av så fick han nå spel och började skena runt och då tyckte johanna det var lika bra jag fick rida honom nästa lektion också så han skulle lyssna mer på mig. Så jag gjorde det och gick bra till en början tills jag verkligen tröttnade på att han bara sprang och sprang, och så klart börjar han skena runt med mig ännu mer. Men tillslut gav han upp och johanna fick rida honom så han skulle lyssna bättre, och lite bättre vart det men han var lika pigg fortfarande.. Men på slutet gick det bättre och han till och med lyssnade på mig!
Nu är jag helt slut i kroppen och vill bara lägga mig och sova, men borde nog plugga lite först..
/L.
fina izcador.

8e bilden: En person som du saknar.


I hope by now you understand, although I'm never perfect, i give everything i can!

Kom nyss hem ifrån skolan, vi började med nationella prov i svenska gick helt okej. sen har vi filmat till våran filmkrönika grej, också har jag gjort klart svenskan. fick också tillbaka svenska proven idag gick faktiskt jätte bra, det går bra nu!
Men nu har jag inte tid att sitta här måste byta om sen kommer pappa och skjutsar mig till stallet, dubbel pass ikväll. underbart! pusss
/Lina.

13:00

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have.



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



22:27

Satt härom dan och tittade på landskampen och insåg verkligen hur snygg jon olsson är, men enligt love verkar jag vara ensam om det.. Men enligt mig är han sjukt snygg!
/L.

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans

Skolan idag var jätte seg, vi gjorde inte så jätte mycket räknade matte och hade no & hk typ. Fick också veta resultatet på no provet 24/24, ibland är jag faktiskt smart jag med! :D
Efter skolan gick jag, sara, sofie och signe hem till saras mamma och chillade, sen gick vi och åt som vanligt.. När jag & sara kom tillbaka till hennes mamma så packade hon saker så åkte vi upp till mig och jag bytte om sen gick vi och tränade bodyattack. Gick helt okej, av någon anledning känns det som att min rumpa har lyft typ 3 meter eller nått sånt..
Nu är jag hemma och ska fixa musik på ipoden och lägga mig i tid, sen är det bara att tagga nationella imorgon!
/Lina.

22:44


6e bilden: En bild på en vän du inte varit med på länge.



Jag har hört att du träffat nån jag har hört att hon är allt jag inte var

hade en jätte mysig kväll igår med lovius, henriette och challe. började med att gå på bandy en sväng, sen gick vi ner på kina och åt då följde också sandra med oss. sen gick vi till coop och köpte glass, frukter och bär sen skjutsade erik hem oss till mig så tittade vi på melodifestivalen och pratade oså. sen någon gång vid 1-2 vela vi åka bil så då ringde vi erik så åkte vi lite bil, skjutsade hem henriette och challe sen skjutsade han hem mig och love också. vi gick och la oss på engång!
idag har jag inte gjort nånting, vaknade vid ett och det var jätte fint väder så vela göra någonting. love åkte hem och mamma och pappa kom hem, så skjutsade pappa mig till lillhaga så hämtade jag java så tog vi en lång promenad runt kaveln. gick även in till farmor en sväng och hälsade på sen vidare hem, så nu är vi hemma här och snart kommer faster och hämtar java så nu ska jag gå upp och mysa med javis.
/Lina.
kassa mobilbilder, glömde ta med mig kameran!

Drar mig till IP med lovius d..

Drar mig till IP med lovius där vi möter challe och henriette sen drar vi och eeeeeter!

5e bilden: En gammal bild på dig själv.



Mitt hjärta är ditt att förstöra .

glömde att jag hade en blogg liksom..
love sov här i torsdags tur att hon bor hos mig typ varje helg så jag slipper vara ensam, att sova ensam är bland det värsta jag vet. på fredagen hade vi svenska prov och det gick faktiskt bra och vi gjorde nästan inget, hade genomgång till nationellaprovet och jobbade so bara. efter lunch hade vi klass tid i en timme sen elevens val men mamma tog ledigt på idrotten åt mig, så jag åkte till kusinerna med farmor och passade dom ett tag. vi byggde jätte fina pärlplattor och fikade en massa, tur att dom är söt!
love ringde efter ett tag för hon och sara var på väg till mig så jag gick hem och vi gjorde oss i ordning, sen vid fem kom erik och hämtade oss också åkte vi till hudik och hämtade upp jacob. vidare till donken & hemmakväll sen till jacob igen och titta film och chilla järnet typ. sjukt äckliga filmer, fast somnade när vi tittade på paranormal activity 2..
var där ett bra tag sen åkte vi hem med erik, alla vi somnade där bak sen när vi kom till ljusdal vela erik att vi skulle vakna så han skrev att det var en älg på vägen att han höll på köra på den typ. sjukt läskigt, jag fick verkligen hjärtklappning! haha. vi somnade iallafall direkt när vi kom hem sen, & idag har vi bara tittat film och ätit.
ikväll ska jag iallafall vara med love, henriette & challe, tror vi ska och titta på bandy vid fem sen ska vi nog gå och äta. vi får väl se om vi åker till mig sen och tittar på melodifestivalen eller vad vi gör, sånt som märks!
men nu har jag skrivit alldeles för långt och ska börja göra mig i ordning så jag blir klar någongång. pussss
/Lina.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

en konstig tid i mitt liv är nog den tiden jag hängde i järvsö varje helg..

jag håller hårt och kryper tätt intill dig

skolan idag var jätte lame, vi hade engelska/matte hela förmiddagen och en svenska genomgång till nationellaprovet.. på eftermiddagen hade vi idrott fast jag råkade visst somna då så de var chill, när jag kom hem var jag duktig och skulle baka muffins eftersom att lovius skulle komma. så jag bakade , sen åt jag och robban mat sen kom love. vi har haft "soffhäng" ätit muffins och myst oså, pluggat lite grann också.
nu ska vi ta och lägga oss så vi orkar med skolan imorgon, pusssinusss!
/Lina.

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Wake up in the morning, stumble on my life ..

skolan idag var rätt chilllllidill.. hela förmiddagen hade vi verkstad så redigerade vi våran musikvideo och den är fett ful men så är det. sen efter lunch så hade vi ett no-prov, en matte genomgång och sen matte/engelska resten av dagen fast vi gjorde inte sådär jätte mycket. Eller jo, jag&sara sprutade nått äckligt grejs på karl så vart det krig. hehe!
Vi slutade iallafall vid tre så då hämtade loves farfar oss också åkte vi till saras mamma och åt, sen sov vi resten av kvällen. Tror jag somnade vid fyra och vaknade vid halv sju.. Vilken osocial vän jag är.
Gick iallafall hem då och pluggade lite och gjorde inte mycket, mådde jätte illa så jag har inte ätit nån middag idag. Jag har verkligen mått illa hela dagen, kände det efter jag ätit så mycket på lunchen..
& Imorgon kommer allra bästa love hit och sen bor hon här heeela helgen kommer bli jätte bra, jag älskar dig hur mycket som helst hjärtat. Glöm aldrig det!
/Lina.

2a bilden: En bild på dig själv.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Och Sara, Sofie & Signe, har ingen bild på alla oss.

22:53

Kör på samma som fina emmmmmsi!
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

jag har en längtan som aldrig vill gå över ..

Dagarna går bra , fast kvällarna går fan skit. Har inte gjort särskilt mycket dom senaste dagarna, pluggat och gjort nödvändiga saker antar jag. Fast ikväll var jag och red också med världens värsta huvudvärk jag blir psyk på det här snart! jag har fan ont i huvudet varje dag & det är inte lite heller..
Alltså jag har inget nödvändigt att säga så jag tycker vi skiter i det här!
Förresten så saknar jag Bella & Ellen massa jätte mycket!
/L.
älskade hjärtat, glöm aldrig att du är värd det bästa!♥

RSS 2.0