But you've got it all .

Jag älskar dig min fina vän!
/Lina.

It's not always easy

Ibland är söndagar det värsta jag vet. Det får mig alltid att känna en ångest. Det får mig att tänka på vad jag vill göra i livet, men jag gillar mer att leva i nuet. Det får mig att känna en saknad, som gör allt så mycket svårare. Det får mig att vilja glömma allt, men det funkar aldrig. Det får mig alltid att vilja göra såna där omöjliga saker som bara inte går. Jag ogillar söndagar!
/L.

Then live the rest of our life, but not together.

Igår åkte som sagt jag, love och mammi till hudik och handlade kläder. Hittade en massa kläder faktiskt. Vi var där hela dagen åkte hem någon gång vid tre. Direkt när vi kom hem la sig love och sov, och jag satt mig vid datorn och sen försökte städa mitt rum men det gick inge vidare. Väckte senare och vi gjorde oss i ordning sen åkte vi på salladsbaren och åt pizza, också gick vi och köpte ben&jerry's sen åkte vi vidare till sofie där det var en massa folk.
Hade en jätte kul kväll med massa trevligt folk, vi spelade spel, dansade, åt, filmade en massa, tittade skräck film så där 5 på morgonen, kul var det iallafall!
Vi somnade vid sju , men jag vaknade igen vid halv nio så ringde mamma och bad henne hämta mig för jag kunde inte sova, så jag åkte hem och la mig istället och vaknade för ungefär en timme sen..
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan få mat, sen tänker jag städa mitt rum ordentligt och duscha sen försöka sova igen om det nu går..
/Lina.

Cause the only place that I want to be is right back home with you ..

Har nästan nyss vaknat med love, & nu har vi precis fixat oss så nu åker vi till hudik med mammi och handlar kläder. mysis!
/Lina.

Somebody take me back to the days..

Skolan idag var fett tråkig, vi hade typ genom gång i historian jätte länge.. Men sista timmen hade vi elevens val så då åkte jag, sofie & olivia till backen, kallt men rätt så kul endå. När vi åkte hem åkte vi och hämtade upp Love, just nu sitter jag & lovius och chillar järnet. Jag ska ta och duscha nu sen åker vi till pege och hittar på nått kul. Tjarå!
/Lajnaaaaa.

People are raising their expectations

Har nästan nyss kommit hem från träningen, fett jobbigt med tanke på träningsvärken jag hade idag. Imorgon lär jag väl inte kunna gå.. Nu är jag och love hos mig jag har precis duschat och nu står lovius i duschen och är jätte seg, men bara hon blir klar ska vi gå upp och hämta vindruvor sen ska vi sova. mys!
/Lina.
You're my best friend, no you're not
You're my sister stay in your place!

You’re the apple of my eye!

Har suttit här i snart två timmar för att försöka göra ett blogg inlägg, men det går inge vidare alltså!  Jag har inget viktigt att berätta, skolan gick bra idag dock gick idrotten mindre bra. Det är sjukt att jag aldrig hittar balansen på dom där längdskidorna, ramlade bara engång idag tror jag? Fast vi hade stafett men jag gav upp efter första varvet men det var axel som fick lida för det. :)
När jag kom hem satt jag mig i duschen och försökte bli varm och det gick bra faktiskt , så nu sitter jag uppe i soffan och väntar på mat typ. Fast sen vid åtta ska jag åka och träna MRL skööönt!
Imorgon är det fredag då blir det massa mys med love, sofie och signe , har en känsla av att det kommer bli en bra helg! /Lina.
slöaste tjejen jag sett på länge iallafall..

18:37

Kom nyss hem ifrån skolan/köpingen, vi slutade vid halv tre så då åkte jag, sara, sofie och signe ner på ungdomsmottagningen och sen gick vi till finess och åt mat och tittade på ett par glasögon till mig. Sen så fick jag med mig ett par byxor och en tröja hem också, grymt!
Nu berättar mer sen nu ska jag åka och träna MRL med Sofie & Sara.
/Lina
söt tjej...

Nothin’ new is sweeter than with you .

Ikväll har jag faktiskt gjort klart min engelska, nu är det bara all skit historia kvar.. Jag orkar inte!
Imorgon ska jag trottsa min sjuka och försöka ta mig till skolan, egentligen så har jag ju ingen feber nu vet inte om jag har haft det heller. Jag har iallafall haft jätte ont i kroppen och i huvudet så det är väl bättre att vara hemma då antar jag, fast huvudvärken tror jag beror på att jag inte använder glasögon som jag borde. Men just nu äger jag inga!
Fast tror det blir rätt chill dag imorgon, vi skulle filma våran musikvideo hela förmiddagen & på eftermiddan vet jag inte ens vad vi har för lektioner. Men om jag är rätt pigg imorgon så blir det MRL på kvällen också, om jag inte har allt för mycket plugg!
Men nu ska jag sova , ska upp tidigt imorgon ju!
/Lina.
satan vad snygg han är!

I was falling deep, deeply in love!

Stannade hemma ifrån skolan idag också.. vi har endå hemstudiedag så då kan jag lika gärna vara hemma och jobba när jag endå inte är så pigg. Jag har legat i sängen hela dagen tills farmor kom någon gång vid ett, hon hade varit och handlat mat till mig. Hon är så snäll världens bästa farmor!
Nu sitter jag och försöker plugga så jag får nånting gjort när jag är hemma , har kommit på att om jag pluggar och gör färdigt en massa saker idag & imorgon så kan jag åka till backen på torsdag.
Ikväll har jag egentligen ridning också vill jag till backen.. men istället ska jag vara hemma och plugga!
/L.
bellsis bild!

Då man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill ..

Vart hemma från skolan idag endå , jag har sovit jätte dåligt i flera nätter nu också drömmer jag mardrömmar så jag vaknar hela tiden..
Har iallafall legat och tittat på OC hela dagen idag , tills jag insåg att jag var hungrig och tog mig upp och skulle försöka göra pannkakor. Dom vart jätte fina fast dock smakade dom inte så bra! Nu gör jag ingenting , har jätte tråkigt också har jag ont i huvudet. Ska nog sova snart igen , så får vi se om jag orkar åka till skolan imorgon.
/L.

17:39

Kärlek under 2010 . .
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? ja
Har du varit kär i någon? inte lite heller
Har du haft sex med någon? -

Dina vänner under 2010 . .
Har en vän dött? nä
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? tror inte så
Har du fått mer en fem nya vänner under året? japp
Du under 2010 . .
Har du gråtit? ja
Har du skrattat? ja
Har du kissat på dig? nä
Har du sovit i tält? ja
Har du sovit under bar himmel? tror inte det
Har du varit på Gröna Lund? faktiskt inte
Har du varit på Liseberg? nä
Har du varit på Kneipbyn? nä
Har du varit utomlands? yes
Har du varit i en annan stad? ja
Har du bott hemma? japp
När har du som mest . .
Gråtit under 2010? slutet på augusti tror jag.
Skrattat under 2010? alla gånger med tjejerna
Denna månad . .
Har du varit kär? nae
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? ja
Har du kramat någon? ja
Har du skrattat? ja
Har du gråtit? ja
Har du varit glad? ja
Har du varit ledsen? ja
När . .
Grät du senast? fredags
Skrattade du senast? igår
Duschade du senast? nyss
Lyssnade du på musik senast? nu
Hade du kul senast? då bellsi var här
Hade du tråkigt senast? nu
Vem . .
Kramade du senast? mamma
Pratade du i telefon senast med? sofie
Fick du sms av senast? signe

I'm falling in love with your favourite song

Har en känsla av att jag kommer bli sjuk när som helst , jag vill bara sova hela tiden. Så jag har inte sån stor lust att sitta vid datorn.. Idag vela jag till backen men orkade inte för min kropp är så sjukt slö, ikväll funderade jag och towe på att gå och äta men jag har så ont i huvudet så tror jag hoppar över de. Jag orkar verkligen ingenting..
Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och titta på OC och sova!
/Lina.

12:42

Har nästan nyss vaknat nu, helt otroligt att jag vaknar så här tidigt av mig själv jag som alltid sover till 2-3 på dagarna..
Idag vet jag inte säkert vad jag ska göra, jag ska iallafall till farmor och farfar och äta ikväll eftersom att farfar fyller år. Sen tror jag att jag ska vara med signe.
Just nu försöker jag få med robban ut och äta lunch, så vi får väl se om jag lyckas!
/Lina.
det lilla extra, du är bäst!
JAG ÄLSKAR DIG.

You belong to me!

Hur underbar är inte dom då, sebastian♥
/L.

Sometimes it's hard to follow your heart, but tears don't mean you're losing!

Kom hem för backen för någon timme sen , vi hade det mys . Synd bara att jag fick jätte ont i benet för pjäxorna sitter åt på benet precis när jag har ett blåmärke sen vi åkte längdskidor, jag har även ett rivsår på rumpan.. frågan är hur jag & sara åkte på dom där skidorna.
Nu ska jag duscha och fixa mig sen åker jag på bandy vid sju, fast vi åker nog dit lite senare hoppas jag. Sen efter vet jag inte vad vi gör, vi hittar säkert på nått skoj ! puss
/Lina.

10:31

Sitter på skolan nu och har so, jag är jätte hungrig och trött och har ingen mobil så kan inte jobba så där jätte bra. I eftermiddag har vi idrotts val så då åker i alla fall jag och Sofie ifrån våran klass till backen, sen ska typ alla åttor dit också. Sen när vi kommer hem så vid sju så åker vi på bandy vad jag vet, men nu måste jag jobba så jag blir klar..
/Lina.

Mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras..

Känns som att jag förlorar mer och mer för varje dag, men hoppas det inte är så illa..
/L.

16:27

Skolan idag var jätte seg och vi hade ett matteprov gick faktiskt bra, på eftermiddagen hade vi idrott längdskidor. Och som jag sa jag har inte åkt på över ett år och det märktes verkligen! Iallafall så gjorde jag och sara den snyggaste vurpan, mina längdskidor åkte in i hennes rumpa så hon fick hål i byxorna.. Som tur var så var det mina byxor hon hade på sig! Efter så sparkade vi oss hem till mig för att äta lite, sen har vi tittat på film och målat naglarna.
Sara har nyss åkt hem och jag försöker få tag på min bror så vi kan få skjuts till backen ikväll, men det går inge vidare. Så vi får se om det blir nå skidåkning eller inte, nu ska jag äta sen så får vi se om jag åker till backen eller om jag kanske åker och tränar MRL MageRumpaLår..
Backen lockar mer ska ni veta!
/Lina.


Dag 24 – Det här saknar jag.

Hmm.. jag saknar sommaren, han, massa kompisar som jag nästan inte pratar med längre.. osv!
Det finns så himla mycket som jag saknar men kan inte komma på nått alldeles speciellt just nu!
/Lina.


Jorge Narvaez.


Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark

Skolan idag var sjukt seg , vi hade ett no test som jag inte ens vet vad det handlade om och det gick ju inte särskilt bra. Vi slutade vid tjugo i tre då åkte jag till farmor och pluggade klart so:n så nu kan jag åka till backen imorgon, stannade hos farmor hela kvällen tills pappa hämtade mig. Då jag åkte hem och väntade på honom sen så pluggade vi matte, fast dock höll jag på att somna. Jag sover jätte dåligt när det är full måne, så ska lägga mig i tid ikväll, typ nu!
Imorgon ska vi också åka längdskidor på idrotten och jag har inte åkt på över ett år om inte mer, frågan är hur det kommer sluta. Och på kvällen åker jag till backen med Towe sen vet jag inte om Hanna ska dit, nu måste jag lägga mig. Natti!
/Lina.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann

Nu är jag alldeles ny hemkommen ifrån stallet, gick jätte bra på lektionen idag Prisse var så fin! Egentligen har jag inte tid att sitta här och blogga, nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå upp och äta middag. Sedan fortsätter min kväll med en massa plugg.. jag som vill sova!
Men nu måste jag skynda mig , puss.
/Lina

♥ Dag 23 – Min favoritplats.

Jag såg att jag inte hade gjort klart dem här dagarna så jag gör det nu dem här dagarna!


Jag har olika favoritplatser, det bror på hur man känner liksom..
En av mina favoritplatser är i famnen på någon man verkligen älskar, det är de bästa stället man kan hitta..
Och en annan favoritplats är på hästryggen ute i skogen när det är fin väder, på somrarna är det allra bäst. Det är med hästarna man mår som bäst, & med tjejerna såklart!
/Lina.

Just how much you got me going insane

Sitter på skolan nu och försöker jobba men jag kommer aldrig igång, och jag kan inte koncentrera mig också är jag trött. Frågan är hur mycket jag kommer ha att göra i slutet i veckan om jag aldrig börjar jobba?
Efter skolan åker jag till stallet och rider, hoppas jag blir pigg snart bara. Nä men nu måste jag jobba, tjarå!
/Lina.

Om du lovar mig att alltid få mitt hjärta att slå som det gör just nu.

Hade en mysis dag med love i gävle idag, vi åt hur mycket som helst sen var vi och tittade på gymnasiet och det verkade jätte bra. Så just nu verkar det som att det är där jag kommer tillbringa resten av dem tre kommande åren, rätt skönt om jag får säga det själv!
Efter gick vi och köpte godis sen till tåget , och det vart inte en massa förseningar men istället vart jag liiiiiite sur på lovius.. -.-  hon lovade mig när vi åkte ifrån gävle att jag skulle få lyssna på musik med henne ifrån bollnäs, sen när vi kommer dit så har hon ju bara mytat så får jag inte lyssna! plus att hon tog massa bilder på mig som hon vägrar radera, jag vela bara slå ihjäl henne.
Vi kom hem vid nio sen har jag inte gjort nånting borde ha lagt mig för längesen men vi har endå hemstudiedag imorgon så då kan jag åka till skolan vid nio istället. Men nu ska jag sova natti!
/Lina.

Minns det som igår första gången du log!

Jag skrev nyss fetaste inlägget från mobilen men så försvann allt, jobbigt..
Iallafall är skolan jätte lame och jag har ont i huvudet, men jag får ingen alvedon. Nyss hade vi köttbulls tävling på lunchen , eller vi skulle haft men då skulle bara love vinna så jag vågade inte!
Om en timme åker jag och love till gävle och tittar på ett gymnasie och tåget hem går vid sju så är hemma vid nio om det inte är massa jobbiga förseningar, & BELLA OM DU SER DET HÄR, HÖR AV DIG DÅ!
Nu ska jag jobba historia.. eller?
/Lina

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria..



Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu, i mina tankar finns det bara du!

Det vart inge Love & Sara igår, jag gick istället ner en gata och umgicks med mig kära kusin. Vi tittade film och åt chips, sen la vi oss redan runt halv tolv. Men det var skönt med tanke på hur trött jag var, så jag sov kvar där och vaknade av att Wille&Clara var och smög inne i rummet. Så dtolvom kom och la sig med mig och vi spelade på willes ds, sötfisarna!
Vi gick upp och åt frukost, sen gick jag hem och bytte om och senare åkte vi vidare till backen. Det var bara andra gången för Clara som hon åkte, men det gick bra hon är ju bara 2år än. Men jag och Wille åkte lite i skolbacken också! Vid tolv kom Jimmy också och kusinerna åkte hem, så jag stannade med Jimmy och åkte, & senare endå så kom Leon och gjorde oss sällskap. Fett blött var det att åka iallafall eftersom att det regnade först, sen frös det till is så det vart inte så roligt senare. Men vi träffade också sötan, han är söt han.. mmmmm!
Men iallafall så åkte vi hem vid tre och sen dess har jag bara tagit det lugnt typ badat, ätit glass, tittat solsidan & nu ska jag titta OC sen sova! (:
/Lina.

'Cause i'm trying so hard to hide, all these feelings inside.

Inatt måste jag ha sovit sjukt konstigt jag vaknade hela tiden och trodde det var morgon, så var det inte det..
Men vid tio vaknade jag på riktigt och funderade på om jag skulle åka till backen eller inte, och egentligen vela jag inte men sen ringde towe och då vart jag lite sugen endå. Så ringde och kollade om leon hade hunnit åkt och det hade han inte så dom hämtade mig sen åkte vi vidare till borr och hämtade leon&mannes skidor, sen till backen. Det var sjukt kallt men jag är hård som sten så klarade det galant!
Vi mötte towe, anton, maria och henke också så åkte vi literå och vi åt jätte mycket mat, mmmmm knubb!
Nu är jag hemma och fryser nå sjukaste mycket & är hungrig igen, nu ska jag duscha jätte länge & i jätte varmt vatten sen äta mat. Och senare får vi se vad som händer, är förmodligen med Love & Sara.
/Lina.
en bild bara.

Du är som att andas för..

Kom nyss hem ifrån sara igen!
när vi slutade idag följde jag med till saras mamma, där somnade jag dirr och vaknade efter någon timme (a).. robban hämtade mig och vi åkte till farmor och sen hem igen, mamma&pappa skulle bort ikväll så jag och min käre bror lagade mat och sen åkte han till foppa och jag åkte till saras mamma igen och där var love. vi gick på statoil och köpte godis och fick typ 10 bullar eller nått sånt, tur att jag inte tyckte om dom! :)
jag gick iallafall hem för ett litet tag sen, och nu ska jag titta OC om jag inte hinner somna innan bara. imorgon kanske jag&towe åker till backen om inte så åker vi på söndag tycker jag, men vi får se nu ska jag sova. natti!
/Lina.

En längtan så stor minns varje dag jag lidit!

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.
I can't find the words to explain!
/Lina.


10:12

Just nu sitter jag i skolan och har historia, jag fattar inte ett skit och mina ögon håller på och slocknar.. så försöker hålla mig pigg genom att blogga och det funkar as bra! Igår var jag och towe i backen och åkte lite fett kallt men kul, lätt värt det! ikväll funderar jag på att sova hela kvällen det skulle vara skönt, Mdm vi får se vad som händer. imorgon åker vi till backen igen hoppas det inte är lika kallt bara. Men nu har vi rast så tjarå! /lina.

How can I just let you walk away?

Skolan idag var helt okej, synd bara att vi började med alla tråkigt lektioner direkt!
Vi hade iallafall vekstad hela förmiddagen sen lunch, och efter det hade vi matte i typ tre timmar. fett tråkigt! & Imorgon har vi en matte diagnos det är ju tur att jag verkligen kommer ihåg allt vi jobbade med innan vi slutade, fast ne. Efter så åkte vi in på ljusdal och fikade också köpte jag en ny foundation, sen gick jag, sofie & sara upp till sofies farmor och låg i sängen och pratade.
Pappa hämtade mig för ett tag sen så åkte vi till faster och hämtade ett par skor också stannade vi där ett tag, nu är jag hemma och har precis räknat ännu mer matte. Och nu ska jag verkligen snart sova är så himla trött så jag vet inte. Också är jag galet taggad på skidor imorgon, knubbtowe också!
Men nu ska jag titta om jag hittar några googlar jag kan beställa sen titta OC. puss
/Lina.

When I stand here taking every breath with you..

Det har faktiskt varit en jätte bra sista dag på lovet, vid 11 imorse så åkte jag, hanna & sandra till backen och åkte lite. Där träffade vi också jocke&emrik och senare så kom även towe, leon och alla dom så då var vi med dom också och åkte lite. Det var jätte ovant att åka men det var sjukt kul, jag&towe åker även dit på torsdag och lördag också tänk att jag längtar redan, galet!:)
Vi åkte hem vid halv fyra för jag&sandra skulle till stallet, så åkte hem och åt sen somnade jag typ i en halv timme tills sandra ringde och väckte mig så åkte jag till stallet efter det. Mockade åt spirit sen hade jag lektion, så himla kul att rida igen dock hade jag en seg häst idag men kul endå. & imorgon antar jag att jag kommer ha jätte mycket träningsvärk med tanke på hur otränad jag är!
Har duschat, städat rummet oså när jag kom hem, och nu sitter jag här vid datorn och ska precis stänga av. Är så trött och ska lägga mig och titta på OC istället, mycket bättre!
Godnatt :)
/Lina.

Om du lovar mig att alltid se på mig som om ingenting annat fanns!

Idag vaknade jag egentligen vid tio av att mamma ringde och frågade om jag skulle till backen som var tänkt, för hon sa att det var skönt väder ute & såklart så trodde jag det var sol. Och jag&towe kom överens om att om det var bra väder så skulle vi åka, så jag skrev till towe att det var sol utan att ha tittat. Men det var de tydligen inte så då somnade jag om och vaknade vid två, senare på kvällen vid sex så bestämde jag,towe&sandra oss för att åka och äta pizza så vi gjorde det och satt och pratade en massa sen åkte dom hem och jag gick till sara. där linnea& love också var, vi åt glass och myste. jag kommer bli fett knubbig snart, fast jag ska börja träna!
Gick hem för en timme sen kanske och nu väntar jag på att jag ska bli trött så jag kan lägga mig och sova, men jag vill inte bli det verkar det som :)
Imorgon vid 11 åker jag, hanna, sandra & towe till backen iallafall hoppas verkligen att det går bra, jag har ju inte åkt nånting det här året men får hoppas det går bra. Men har en känsla av att jag inte vill visa mig i backen så det får bli skogen!
Aja nu ska jag lägga mig och titta oc & försöka sova. godnatt!
/Lina.

Nothing's gonna stop me now

Idag har jag inte gjort nånting alls, kom hem ifrån kajevall idag någon gång vid tolv så skjutsade vi ner bella till stationen sen åkte vi hem. Jag duschade sen la jag mig och sov och vaknade nångång vid sex, sen gick jag till anna och hälsade på eftersom att hon fyller år idag spelade lite ds med wille, sen vela han sånt där bordshockey spel med mig men det kommer nog inte hända igen för jag förlorade bara. jag måste träna på det där så jag kan vinna över lillfisen!
pappa kom vid 8 och hämtade mig så åkte vi och hyrde film sen har jag varit hemma och tittat på hannah montana the movie & ätit glass. fett mys!
imorgon är det som så att jag, towe och sandra ska göra en hemlig grej som inte jag tänker skriva här, för ingen ska få reda på det. då blire pinsamt, men det kommer bli kul iallafall! :)
men nu ska jag kika på oc sen sova, nattinatti!
/L.
bordshockeykungen.

That’s something wrong here I contained my worst fear.

That’s something wrong here I containedMi my worst fear
It’s soul in me
No doubt about it got promise within my head
Min blogg har verkligen varit jätte dålig jag har en privat anledning, men nu ska det bli ändringar.
Det är ett nytt år sen några dagar tillbaka, nu blir det nya tag. Jag lämnar det allt dåliga bakom mig och börjar om på nytt! 
Känns riktigt bra att skriva det här, just nu längtar jag tills vi slutar nian så jag kan få flytta med mina bästa tjejer. Men först ska jag göra den här sista terminen i nian till den bästa, och jag ska lyckas!:)
/Lina.


jag älskar er så obeskrivligt mycket mina fina vänner, ni är den bästa delen av mig!

Bad decisions, that’s alright !

Vart är du när jag behöver dig som mest älskade du?..
Kom hem , jag saknar dig redan! ♥

i'm overboard.

eftersom att jag är sämst på att uppdatera så lägger jag upp en massa bilder på vad jag har gjort dem här dagarna istället!
/Lajna.

In a time with shattered hopes and dreams a world was broken at there scenes.

klockan är 08:59 och jag är vaken, det är sjukt. jag och bellsi skulle dygna men jag vart trött sådär jätte trött och dog efter ett tag, fast nu är jag vaken & ska inte sova mer.
bella kom iallafall i måndags natt typ, då åkte vi till dennis och tittade hockey med folk sen så åkte vi hem och åt sen somnade jag jätte tidigt. och igår var vi hemma hela dagen och gjorde ingenting tills vi tröttnade och gick och köpte godis & energidryck och annat gott. sen gick vi till mig och tittade film, så frågade vi gustav vad han gjorde sen följde vi honom, ralle & gustav till bollnäs och käkade på max. sen åkte vi massa om vägar hem så var hemma vid halv ett, sen drog vi till ante en liten stund.
idag vet jag inte än vad vi gör, jag vill iallafall åka pulka & sen ikväll blir vi nog här hemma och tittar film eller nått med folk. vi får se!
pusshejs.
/Lajna.

Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln.

Sitter här och väntar på att klockan ska bli mer så vi kan gå upp på ip snart, sen får vi väl se vart vi går. Var egentligen tänkt att bella skulle komma vid nio eftersom att hon tog tåget som gick 19:10 men det skulle bli en timme sent på grund av olycka, så hon kommer väl senare vid tio istället.
Men nu ska jag ringa love&sara och fråga vad vi ska hitta på :)
/Lajn.

Made a wrong turn once or twice.

Kom hem ifrån love för ett tag sen, där sov vi och åt som vanligt..
Nu har jag inte gjort så mycket tycker det är jätte tråkigt att vara hemma, jag vela inte ens sitta nere i mitt rum vid datorn så nu sitter jag uppe och tittar tv och har lånat mammas dator. Förmodligen så kommer bella hit senare ikväll, och stannar någon dag. Tror vi skulle vara med dom andra vi skulle ha film kväll eller nått sånt. Men nu ska jag gå ner och duscha sen börja göra mig i ordning. :)
/Lina.


When it gets dark and when it gets cold we hold each other till we see the sunlight.

Tänkte bara säga grattis till min mat glada & fina vän Towe, som idag blir 15 år!
För er som inte visste så har jag och towe faktiskt varit jätte bra kompisar sen vi små, vi värsta barndomsvännerna. Men sen jag började 7an så har vi glidit ifrån varandra, men nu igen har vi fått bra kontakt och pratar med varandra om det mesta. Och i sommar åker vi till orsa igen som alla andra år, kommer ju bli jätte bra. För jag saknar Towe!
Du är grym tjejen, jag älskar dig. ♥

1 Januari 2011.

Hade en sjukt rolig kväll igår med massa trevligt folk, kunde inte få en bättre start på det här året faktiskt!
Dock så finns det en hel del bilder på folks telefoner som jag grejade, men jag själv har bara en på mig och jimmy. Tänkte snart berätta lite om år 2010 & det kommer väl ta ett tag :)
/Lina.

& ja, jag och jimmy hest är coola!

RSS 2.0