I’ve been watching you all night, 
I really like the view

känns så jobbigt att få höra ordet "sista" inprincip varje dag, idag hade vi vår sista no lektion tillsammans, förra veckan hade vi vår sista idrotts lektion tillsammans.. jag vill inte sluta skolan! blir ledsen av att bara tänka tanken att jag inte kommer få spendera mina dagar med den sjukaste, galnaste, bästa HT08 så länge till.
och jag har insett att vi har 3 dagar kvar i skolan resten av dagarna ska vi åka till stockholm, spegling, bada hos oskar, städa ur vårat klassrum och vara lediga. det känns i hjärtat! jagvillinte..
tänk att få lämna såna fina människor som er och en sån liten skola där alla känner en och mina lärare vet exakt vad jag behöver hjälp med. nu ska jag bara få börja om på nytt där ingen känner mig och vet inte vad jag behöver för hjälp, känns som att det kommer bli ett jobbigt första år på gymnasiet!
/ Lina

Vi lever inte länge nog för att rätta till allting vi gjort!


Turkiet!

'

hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

är nu hemma efter en toppen vecka i turkiet med kusinerna, har haft fin väder nästan alla dagar också har jag bränt sönder mig. resan hem gick jätte bra och vi var hemma vid kvart över sju på morgonen och klarade oss galant ifrån askmolnet.
igår var jag också med sara och carolina vi var och tittade på ellens bal. har inte hunnit med så mycket än mer än att vara i skolan. fast idag så tog jag mig orken och åkte till måga för att springa måste ju komma igång nu igen efter att ha slappat och bara ätit i en vecka, när jag kom hem så tog jag och pappa en tur på motorcykeln till järvsö för att hälsa på marie och sören. där tittade vi på föl och myste med hästarna! bilder kommer seeeen
/ Linis

when you cry i’ll try to put a smile on your face

passar på nu medans jag endå har orken till att blogga, just nu befinner jag mig i turkiet med mina kusiner. vi har det jätte bra och det är minst 30grader varje dag. nu är det bara två dagar kvar innan vi beger oss hemåt igen och faktiskt har jag lite hemlängtan, saknar mamma, pappa och robban och såklart mina fina vänner.
har inte så mycket att berätta har bränt mig en massa och vi bor på ett jätte fint hotell dock vågar jag inte sova själv inne på mitt rum så jag sover med kusinerna.
nu ska jag ta och kila till poolen innan vi ska gå upp och göra oss i ordning, ses om några dagar. puss
/ Linis

15/5

sitter och tittar på hotellet och längtar ihjäl mig, ge mig lite tidag nurååå!
/ Lajn

You changed my life and all my goals!

börjar känna det där sköna pirret i magen och jag antar att det är lite resfeber, jag längtaaar!
har haft en skön helg med mycket vila och mys med vännerna, fredagen lagade vi trerätters middag i rolfhamre och tittade på lady gagas konsert och min moppe vela inte starta när vi skulle hem så jag och sara sov kvar där. på lördagen åkte vi hem mitt på dagen och carolina och ellen kom till mig och sen hämtade vi upp sara så gick vi på kina och åt, var egentligen tänkt att vi skulle åka till hudik på cruising men det var bara ellen som åkte vi andra stannade hos sara och tittade eurovision song contest.
idag myste vi i sängen hela dagen sen åkte jag till klara och firade henne eftersom att min lilla kusin fyller år imorgon, jag och mamma var även och fixade saker inför resan hämtade resväska och handlade osv. har även nästan packat klart och sen förtjänade jag en springrunda på måga, sen avslutade jag denna fina helg med lite mumsig glass!
/ Linissss
klarafina!

I know you well, I know your smell. I've been addicted to you!

Ville bara berätta för er att allt går så bra för mig nu, jag är klar med inprincip allt i skolan och jag har till och med börjat gå ut och gå varje dag. Jag har liksom blivit en duktig tjej.
Idag satt jag och skrev klart min uppsats som ska vara inne imorgon också följde jag med hem till kusinerna en sväng, sen har jag varit på måga och sprungit. I morgon så ska vi ses alla tjejer och laga mat i rolfhamre sen på lördag åker jag till hudik med sara, ellen och carolina och på söndag så kommer jag förmodligen stå och packa hela dagen. Fy vad jag längtar bara fem/fyra dagar kvar nu.
Idag är också min sista dag som ginger nu måste jag verkligen göra något åt mitt hår det ser förjävligt ut, så vi får väl se vad vi hittar på med det.
/ Lajnaaa

insett att jag måste börja om

just nu sitter jag och ler med världens största leende jag är så glad, och jag mår så sjukt bra!
skolan går jätte bra. idag gjorde jag klart all min engelska för hela nian, jag gjorde också klart min filmanalys. nu har jag bara en massa so/sv som jag behöver göra, ska skriva en uppsats som ska vara inne på fredag. ska också göra klart mitt examens arbete i bild och slöjd, skriva en text om mattehistoria också har jag mitt sista NP i matte imorgon.
ska försöka göra klart så mycket som möjligt i veckan sen på tisdag nästa vecka åker jag med mina kusiner till turkiet i en vecka! :D
har även en massa planer inför sommarlovet som ser super ut!
i helgen har jag bestämt mig för att ta en sväng till hudik för att inhandla lite bikinisar så jag har nått att klä mig i när jag åker till turkiet. sen när jag kollar i min kalender så har jag saker att göra varje helg nu, och det är verkligen inte många dagar kvar till sommarlovet!
/ Linisss
turkiet 2010!

nu är du bara en dröm

jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm
Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
det jag minns finns kvar
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Men å vad jag önskar jag hade dig kvar


det jag minns finns kvar

shit vad mina fina vänner är bra , dom gör mina dagar dom får mig att må så bra. dom är bäst helt enkelt!
i fredags efter en lång jobbig skoldag med ett misslyckat kartprov i so så åkte jag iväg till järvsö för att vara med carolina, ellen och bami. jag och bami lagade mat åt oss alla och sen låg jag och ellen i sängen resten av kvällen och tittade på fina kärleksfilmer.
på lördagen tog carolina och ellen sina första dopp i älven sen åkte vi vidare till ljusdal för att göra oss i ordning för att åka till sofie och grilla, vi började med att spela kubb medans vi väntade på resten av tjejerna. sen kom dom också så då började vi laga mat. vi myste på altan hela kvällen och spelade fin musik!
och det var verkligen tur att jag följde med mina fina tjejer och hade det roligt istället för att sitta hemma och må dåligt, för i lördags var det nämligen ett år sen. det var de..
igår natt sov carolina och ellen här , dom åkte rätt tidigt på morgonen och senare på eftermiddagen kom margit, torgny, farmor och farfar hit och fikade. också var jag ute och cyklade med linus i det fina vädret!
och idag var det skolan som vanligt och det var sjukt skönt väder så vi satt ute hela dagen och jobbade och solade, fick även en ny treveckorsplanering så nu blir det massa plugg igen. vi ska även börja med vårat examensarbete i sv/so och det är en uppsats som jag verkligen behöver all tid till. efter skolan åkte vi några tjejer och köpte mat sen åkte vi till jonsparken och satt oss i gräset och åt, och nu har jag precis och ska plugga lite. sen gå på en promenad med sara!
/ Linis

every time I think of us my eyes are filled with tears

idag har jag varit duktig i skolan för engångs skull , nationella gick faktiskt väldigt bra och jag har även skrivit ett engelska prov som också gick bra. dock har jag ett so kartprov i morgon som kommer gå åt helvetet, vafan ska man kunna afrikas alla länder för? det är så sjukt värdelöst.
efter lunch hade vi idrott och vi lekte lekar och det gick hur bra som helst, en av dom idrotts lektioner så ingen bråkade eller fuskade. utan alla kunde hålla sams! efter idrotten tog jag cykeln och cyklade till stallet för att hälsa på mina finisar, tror det är bra för mig att få åka dit någon gång i veckan och få tänka på annat. cyklade vidare till farmor sen efter det och fick lite mat, sen tänkte jag ta en liten powernap i si sådär en halv timme eller så men var så trött så sov i 1,5 istället.
resten av kvällen har jag haft ont i huvudet och huvudvärk och pluggning är ingen bra kombination, så som jag sa provet imorgon kommer gå åt helvetet.. imorgon efter skolan åker jag även till järvsö för att vara med min saknade carolina, tror det skulle dit massa andra tjejer också så det blir roligt. sen resten av helgen vet jag inte vad som händer kanske blir bio någon dag, men vet inte än.
/ L

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut


jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart

rätt tom på ord och vet egentligen inte varför jag skriver, men tänkte berätta att skolan går rätt dåligt. tre dagar har gått på den här veckan och jag har inte fått särskilt mycket gjort. jag tar fram mitt arbete, försöker konsentrera mig, tänker på dig och tappar fokus direkt. och så håller det på varje dag.
men idag när jag kom hem tvingade jag mig själv att bara tänka på siffror och plus och minus och sånt där tråkigt så har iallafall fått matten gjord, och imorgon har vi nationella i matte. dagen där på har vi kartprov på alla afrikas länder och huvudstäder, ska även hinna med ett engelska prov också.
efter att jag kämpat mig igenom med alla dessa siffror så tyckte jag att jag förtjänade en liten promenad, så då gick jag iväg till stallet och gosade med min finis. han som alltid får mig att må bra!
nu ska jag ta en dusch, plugga lite mer matte och lägga mig i tid.
/ Lina

Every moment can never be replaced!

den här dagen. jag minns den som igår, det var vi. finis
/ L

ingenting jag säger spelar längre någon roll

första dagen i skolan och jag var riktigt trögstartad, började med att inprincip komma försent var väldigt slö på alla mina lektioner.
men faktiskt så har jag sovit jätte dåligt dom senaste nätterna ena natten drömmer jag mardröm, dagen där på vill jag inte vakna ur drömmen för den är så bra.
och inatt tror jag det var första natten på en vecka som jag sov själv utan sara, jag vaknade vid fyra i och fick panik och hittade inte sara också tände jag lampan och tittade utifall hon ramlat ner på golvet men hon var borta! sen insåg jag att hon faktiskt inte sovit med mig inatt. då saknade jag henne lite!
efter skolan iallafall följde s med mig hem och vi tittade på nån sjuk film, sen åkte hon hem och pluggade och jag ska också träna lite engelska nu.
/ Lina.

letar efter nått att säga som kan ändra allt

så var det slut på det roliga.. har haft ett toppen lov med fina vänner dock så har jag varit sjuk hela veckan. egentligen har jag ingenting intressant att berätta känner bara att det blir lite för mycket depp inlägg här som ni märker, och just därför skriver jag något intressantare men lyckas inte så bra.
imorgon börjar skolan och jag har två viktiga prov den här veckan om inte tre, och har inte pluggat så mycket. på torsdag kommer min bästa carolina hem ifrån turkiet och på lördag kommer förmodligen min bebi hit och jag blir hundvakt. ungefär så ser min kommande vecka ut, och den är inte så lockande förutom helgen dårå. för jag saknar carolina en massa just nu!
/ Lina.
Three little words, can change your life
You came and you changed my life, that's why
Three little words, can change your life
You came and you changed my life, that's why

15.11

You know, that we were happy
Why go, to be unhappy
We never really tried, to make everything alright
You know, that we were happy
Why go, to be unhappy
We never really tried, to make everything alright

RSS 2.0