29 november.

jag måste ha typ otursdag eller nått idag, det suger stenhårt. idag började vi iallafall tio i åtta på station och där väntade vi på bussen sen åkte vi till iggesund och spelade innebandy. och hur det gick behöver vi ju inte prata om, det finns sjuka människor som alltíd ska sabba för alla. nått som stör mig nå sjukt..
aja, efter fick vi duscha i kall vatten och sen när vi kom till ljusdal så fick vi gå och det var svinkallt ute. sen när jag kom hem somnade jag på engång, sov ett bra tag och var lika trött när jag vaknade. innan jag somade hade jag inget internet och inte är jag vaknade heller, och kommer inte ha det på tre dagar nu heller. & hur fan det ska sluta, det vet jag inte.
nu tänker iallafall jag lägga mig och sova tidigt och vänta på bättre tider eller nått.
/L.

pepparkaksbak.


I know there's good times behind that pain!

har nästan inte suttit någonting vid datorn i helgen, men i fredags så var vi tjejerna hos loves mormor lagade mat och myste. var egentligen tänkt att vi skulle sova där men jag och love vågade inte sova
själv där så vi gick hem till love istället, också gick vi över kyrkogården och det var så mysigt för det lyste jätte mycket ljus. och allt var mysis!
på lördag morgonen hämtade mamma mig och skjutsade mig till farmor, där väntade wille&clara på mig. vi bakade pepparkakor och busade, senare åkte jag hem bytte om sen följde jag med robban&lillp till backen och fikade med hans kompisar, och såg typ världens sötaste kille också;o. efter det åkte jag till love och vi åt oså, och senare på kvällen gick jag, love och annlouise till coop för att handla godis sen gick vi ifrån coop till lillhaga bron, där fick vi sms av anja som frågade om vi vela följa till towa och översaka henne eftersom att hon fyllde år. så då gick vi till stenhamre och det var griskallt! men vi fick skjuts av pappi till love sen iallafall. då åt vi ännu mer sen somnade vi.
söndagen så sov vi hela dagen, tittade tv osv. sen åkte vi in på ljusdal tittade lite på julskyltningen, fikade och tittade på luciatåget. sen resten av kvällen har jag bara varit hemma, packat tills imorgon. för då ska jag äntligen få spela innebandy, ni anar inte hur glad jag är innebandy kan vara det bästa jag vet. och har inte spelat på över ett år nu tror jag, alltså ingen match. men imorgon ska jag äntligen få spela, i iggesund!
men nu ska jag sova så jag orkar, nattinatti.
/Lina.

This is so wrong i can't go on.

åh blir så glad när jag loggar in på blogg.se och ser att världens bästa ellen läser min blogg i thailand, & ellen det är bättre med mig än vad det var sist vi pratade, och jag lovar höra av mig om jag ser att du är inloggad. jag saknar dig nå sjukt! jag älskar dig.
& tack micaela(:
idag i skolan gick det inte alls bra eftersom att sjuorna som inte ens har betyg måsta ha datorerna, helt fel! sista timmen åkte vi iallafall skridskor, jag brukar nästan aldrig ramla men självklart så ska jag ramla minst 10 gånger. aj vad ont det gör. gick till farmor efter och drack varm choklad, hon är så bäst! mamma hämtade mig för inte så längesen nu har jag just duschat, ska nu fixa mig sen åka till loves mormor med en massa tjejer och laga mat. sen sover jag där. och imorgon blir det pepparkaksbak med farmor, wille & clara. mysigt!
och föresten läste ni tidningen imorse? vintergatan har bäst betyg i hela hälsingland. så grymma är vi!
/ Lina.
jag saknar dig hjärtat.

We are who we are.

gaaaaah, jag blir galen snart. döda mig nån..
skolan gick bra gjorde jätte mycket matte idag, sista timmen hade vi idrott och sen slutade vi två. sen åkte jag ner och färgade håret, fast hade turen att slippa klippa mig. det är det sista jag vill!
nu ska jag gå till hanna och låna skridskor sen sova, är nå sjukt trött. har inte sovit mycket inatt heller..
/L.

allt känns bak och fram, in och ut och upp och ner..

..men jag gillar det!
skolan idag gick jätte bra, båda redovisningarna gick fett bra. har alltid haft problem med dem muntliga redovisningarna men det gick jätte bra idag, trotts att jag inte sov mycket inatt. fullmåne
efterskolan åkte vi ner jätte många tjejer och fikade och myste, hur bra som helst. min klass kan vara den bästa som finns iallafall tjejerna.
känner att jag är väldigt glad idag, det är jätte bra för mig. det är sånt jag behöver helst hela tiden!
& just nu längtar jag som en galning till lovet, ALLRA BÄSTA ELLEN KOMMER HEM DÅ :D & vi kommer förmodligen att åka några tjejer till stockholm iallafall jag&signe och träffa kompisar där. kommer förmodligen träffa bästa bella, och så klar alla kompisar här. varför inte lov nu liksom? skulle inte vara helt fel.
aja, nu ska jag lägga mig och läsa & längta ännu mer.
/Lina.

23 november!

You’re so amazing, you took the time to figure me out.
I'm so sorry now, for the pain I caused you wont you please forgive.
But you don't love me anymore you don't want me anymore.
In my heart i miss you so much
I'm missing your touch and the bed that used to be so warm
Lät du henne komma närmre var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer,
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut.

Though it's not easy to tell you goodbye..

shit vad jag inte orkar med skolan just nu, verkligen inte allt blir dubbelt så jobbigt..
efter sista lektionen idag åkte jag ner på köpingen med love&signe, där vi träffade djara och vi fikade och myste. sen följde jag med till love där hon somnade på engång och jag satt vid datorn tills mamma kom vid 8 halv nio någon gång.
nu tänker jag sova jag inte sovit nånting inatt, eftersom att det var fullmåne.. jag sover jämt dåligt då!
Gnatt!
/lina.

In my heart i miss you so much..

pluggplugg&plugg.
/l.





I'm so sorry for the pain i caused you.

min helg har varit mysig med tjejerna, ni är alldeles för bra & dom enda som kan få mig på bättre tankar. i fredags var vi hemma hos sara och tittade film och bastade, det var jätte mysigt tills det hände en liten olycka. haha!
precis när jag lagt mig och skulle sova hos sara så insåg jag att jag kommer inte kunna sova mycket om jag stannade där så jimmy kom och skjutsade hem mig istället.
igår var jag hemma hela dagen och sov, senare på kvällen gick jag till tea en sväng sen gick jag, annlouise, sara och love till pege där det var folk. vi spelade kort och pratade. gick även hem rätt tidigt då också.
idag har jag inte gjort särskilt mycket jag var ute och gick långpromenad med alfons, också gick vi förbi i stallet och tittade lite. vi byggde hinder sen tittade vi på hoppningen som var vid fyra.. sen gick vi hem.
sen har jag inte gjort nånting, har haft en väldigt skön helg faktiskt. och nu ska jag ta och lägga mig, är faktiskt trött. det sliter på en som du sa..
godnatt. /L.

you don't love me anymore, you don't want me anymore.

You make it hard to smile because
You make it hard to breathe
Why do you do this to me?Yo
You make it hard to smile because
You make it hard to breathe
Why do you do this to me?
/L.

I'm still in love but all I heard was nothing


what would it be and who would it be with you?..

dagen har varit helt okej,  vi hade svenska redovisning första timmen gick helt okej. sen engelska och a-pass. as skönt. efter lunch sista timmen så var vi på ip och åkte skridskor och satan vad ont i fötterna jag har nu, men kul var det iallafall. bilder kommer sen.
gick till farmor efter vi åkt och åt sen somnade jag där, vaknade sen av att pappa tänkte hämta mig. så åkte hem och åt mat också tänkte jag gå till liam en sväng eftersom att han fyllde 6år idag, vart där länge eftersom att jag satt och hjälpte liam med lego som gick skit. jag fick bygga om gubben typ 3gånger men annars är de lugnt.
nu ska jag iallafall duscha sen sova.
/Lina.

ett sista kapitel som jag har förälskat mig i..

tänkte bara säga att eftersom min rosa jätte fina plattång gick sönder för ett bra tag sen nu, så har jag och mamma vart ner och köpt en ny. samma märke fast den här var snyggare, den är lila. as ballt ju!
/L.

i like the way it hurts!


RIHANNA & EMINEM LOVE THE WAY YOU LIE PART 2
Uploaded by nightstar_. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

We're getting closer this isn't over..

skolan gick ju bajs, vart iallafall klar med ritningsläran. sen fick vi även sluta en timme tidigare as skönt, så vi åkte ner på ljusdal alla tjejerna också åt vi mat sen ringde mamma och frågade om jag vela följa till bollnäs och titta på nytt bord och stolar till köket. as tråkigt men jag följde iallafall, robban var ju också med så då finns det inte så mycket att göra hemma. kom hem för ungefär en timme sen och nu har jag inte gjort nånting.
fast nu ska jag gå och lägga mig, och imorgon har vi hemstudiedag, satan vad skönt.
men godnatt.
/L.

She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget..

jag tror jag har nått fel varje morgon när jag vaknar så snurrar allting, det är jätte läskigt.
idag när jag vaknade åkte jag&robban och hämtade mamma&pappa sen åkte vi till farmor och farfar och fikade och firade farfar. sen till faster eftersom att hon fyllde år. vi kom hem typ vid fem gjorde inte så mycket, har bara chillat järnet. nu är jag jätte trött och allt snurrar som vanligt så jag tänker sova.
/Lina.
grattis på farsdag pappi :) jag älskar dig.


Och du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le.

nu har jag nyss vaknat igen, sov och gick upp en somnade jag igen.
nu har jag precis bäddat sängen, nu ska jag hänga tvätten, laga mat och sen invänta tjejerna sen ska vi baka pepparkakor och har jul mys. låter asbra ju!
men nu måste jag kila. pusspuss
/Lina.

I try to run but I don’t wanna ever leave.

skolan är just nu king, allt går bra för en gångs skull. vi fick också sluta typ en och en halv timme tidigare as skönt. efter gick vi ner på köpingen och typ pratade oså, men jag gick hem efter ett tag eftersom att allt inte vad så där as bra!
sen ringde min kära kusin och frågade om jag vela ha mat så jag åkte ner till kusinerna och åt sen åkte jag hem vid halv 8. efter ett tag då så gick jag och träffade tjejerna och massa annat folk. även jätte saknade hampus!
fick skjuts av gustav hem för inte så länge sen, nu sitter jag och fryser och ska verkligen lägga mig och sova nu. och imorgon kommer även robban hem, bästa storebror. ♥
godnatt.
/L.

baby without you, i'm nothing, i'm so lost.

..♥


told you this is my fault.

inatt sov love här vi spelade ds hela kvällen tror jag, tur att jag äger på det. idag var vi på slotte hela dagen rätt skönt, vi lagade mat och det gick jätte bra. det var jag, love, towa och tobbe som var en grupp. vi var kingarna, dom kallade oss tobbes änglar! y vi slutade vid ett, då gick jag hem med love och signe till mig. sen åkte dom vid tre och jag åkte med anna och magnus och hämtade wille&clara sen var jag hos kusinerna hela kvällen, tills dom skulle till min andra kusin och jag skulle på badhuset med signe&sara. vi chillade järnet och det var jätte mys.
jag kom hem för nån timme sen och nu ska jag lägga mig och spela ds, sen ska jag sova järnet eftersom att jag måste gå upp ännu tidigare imorgon. -.-
godnatt!
/Lina.
kult att min kusin har blivit värsta data nörden!

!

jag saknar mitt röööööööda hår!..
l.

why are we strangers when our love is strong, why carry on without me?

imorse när jag vaknade och satt mig upp så märkte jag att jag inte kunde sitta för jag hade så ont i sittbenen, så då kom jag upp lättare. as skönt.
resten av dagen i skolan har vart jätte kul, vi har hunnit med att plugga, busa i klassrummet, hälla oboy över hela matsalen osv.. efterskolan hämtade farmor mig, love & signe vi skjutsade hem dom sen följde jag med farmor hem och åt pannkaka så klart. vid fyra-halv fem gick jag hem och det är jätte mysigt ute nu när det är en massa snö, när jag kom hem skottade jag faktiskt bort massa snö sen kom pappa hem och han hjälpte mig med läxan. och nu har jag verkligen ingenting på min restlista, bara en ny treveckors som ska vara klar på fredag helst men vi får väl se hur det blir med det eftersom att vi ska vara på slotte hela dagen imorgon.
love kom också till mig ikväll vi har chillat järnet, ätit oså. som vanligt! imorgon börjar vi nio och sen ska vi laga mat hela dagen med halva klassen. eftersom att resten av hälften har åkt till spanien, det äger.
men nu ska jag spela mario sen sova med luuuuve. gnatt!
/Lajn.

i forgot to say out loud how beautiful you really are to me.

har kommit hem ifrån stallet för någon timme sen, känner i ljumskarna och sittbenen att imorgon kommer jag ha ont! värsta träningsvärken. y!
nu har jag alldeles nyss druckit välling, och ska väl snart lägga mig och titta film eller något. jag tycker ni borde testa att dricka välling, det är jätte gott, man blir jätte mätt på det och det är bra för magen!
men nu ska jag lägga mig och titta filmis. puss
/L.

these days aren't easy like they have been once before..

nu ska jag sluta med det här deppiga, nu ska jag glömma allt och gå vidare. låter bra om jag får säga det själv.
idag i skolan var jag jätte duktig för en gångs skull, jobbade bort inprincip allt på min restlista så nu har jag inte så mycket i skolan längre. det lönar sig att vara depp ibland as skönt!
nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer sen ska jag åka till stallet och rida, jag ska faktiskt rida dubbla lektioner idag eftersom att jag har missat så många nu när jag har varit sjuk.
fast jag funderar verkligen på att byta om nu också kan jag gå till stallet istället, det låter bättre så. tjarå!
/Lajna

världensbästalillasyster.

j a g ä l s k a r d i g ♥

cause i still love you.

varför förstår ingen mig och varför förstår särskilt inte du om någon mig, det du fick av mig var den dåliga sidan av mig. snälla jag ber dig det kommer aldrig mer hända. aldrig aldrig aldrig igen, inte mot dig det går inte. du är den bästa som finns du är värd så himla mycket bättre. jag gjorde misstag på misstag, och jag insåg efteråt vad jag hade gjort emot dig, och det var inte för ens efteråt som jag insåg att jag verkligen ångrade mig. jag vill bara inte att du ska tro så här om mig, du vet att jag ångrar mig. du måste bara inse att jag aldrig kommer göra nått sånt här emot dig igen, jag vill att du ska kunna lita på mig igen. och förstå att jag aldrig kommer göra om det. ge mig bara en sista chans det skulle räcka för att du skulle inse hur mycket jag egentligen älskar dig och att jag aldrig mer kommer att såra dig.
Lina.

that should be me making you laugh.

ibland suger livet stenhårt!
/l.

för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.

igår var jag med tjejerna, gjorde typ inte så mycket. men iallafall så sov love här inatt, vi låg och pratade en massa & jag tror jag pratade för mycket för love somnade iallafall. haha(:
idag har vi sovit, tittat tv. love åkte hem och jag har sovit ännu mer. varför blir jag aldrig pigg?:o
aja, nu sitter jag och väntar på att bästa ellen ska komma. hon är jätte saknad. vi får väl se vad vi hittar på.
/Lina.

give me your heart back again, kiss my lips, touch my hand..

ibland är jag den galnaste människan som finns, helt sjukt..


andreas wijk ♥


I know I've been a fool since you've been gone..

min blogg är ju king, fast näe.
lovet är däremot king, inte för att jag har gjort så mycket men jag har fått träffa saknade kompissssar. i söndags sov jag hos love, i måndags sov jag hos signe med tjejerna, i tisdags så sov jag hos saknade sara på alla ställen har vi typ ätit & ätit osv.
igår åkte jag till järvsö för att vara med carolina, bella och jennifer. så när jag kom dit var max också där. vi gick på sibylla och åt, sen på ica och sen till carolina. jag tror jag har saknat carolina alldeles för mycket nu, och även bajsiii. och maxiii.   efter ett tag hos carolina gick vi på metro rätt så tråkigt. vi gick hem vid tolv och tänkte sova. men njaaa. bella och carro somnade ganska på engång. men jag och max låg vaken till fem kanske, eller okej det var jag som tvingade honom att vara vaken..
jag vaknade igen vid sex och kunde inte somna, väckte max(A) fast sen så somnade jag och vaknade typ vid nio igen. så jag har sovit typ fyra timmar och är bajs trött..
tog tåget hem vid tolv sov en stund, sen åkte jag ner på köpingen och nu har jag fått nå linser som jag ska ha i en månad nu sen ska jag få andra. pappa hämtade mig vid fem, sen har jag bara suttit här.
och nu ska jag bädda min säng, äta mat. sen tänker jag vara hemma hela kvällen och sova massor! låter jätte bra.
/Lina.

RSS 2.0